• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Kızlar çatlatma iğnesini kullandıktan sonra ağrınız oldu mu ben de olmadı şuana kadar gece 1 de vurdum

Ben de 36 yaşındayım ikinci denemem bu salı günü op işlemim var umuyorum güzel haberler verebiliriz. İlkinde sadexe 7 yumurta toplanmıştı ve 5. Günğ göremedik 3. Günde transfer oldum. Şu an tek umudum 5. Güne gitmeleri hepimiz mutlu Mesut haberlerimizi paylaşırız umuyorum
5. Gün olunca nasıl bir fark oluyor acaba ben bilmiyorum da

5. Gün olunca nasıl bir fark oluyor acaba ben bilmiyorum da
Eğer embriyolar sağlıklıysa 5. Güne kadar dayanıyor ve transferi 5. Gün oluyoruz. Ama dayanamayacak gibiyse genelde 3. Gün transfer ediyorlar. Tabi 5. Gün embriyosunun tutma ihtimali daha yüksek oluyor. Çünkü daha dayanıklı sağlıklı 😊

İnşallah canım Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Hayırlısıyla tutunacaklar bize embriyolarımız 😊 sen trdavini nerde yaptırıyorsun?
İnşallah canım Adana Başkentte yaptırıyorum ben.. Az önce embriyolog aradı benim embriyolarım orta ve düşük kalitede imiş öyle söylediler herhalde beşinci güne dayanamayacaklar yarın transfer olurum gibi hissediyorum. Sabah bizden haber bekleyin dediler biraz içime korku düştü ya Allah'tan hayırlısı seni aradılar mi bugün

Merhaba, bende haziranda tüp bebek yaptıracaklardanım. Eşimin sayı problemi var 5milyon altı o yüzden tüp bebek denemek istedik. 29 yaşındayım eşim 35 yaşında. Gonal f 4.gündeyim yarın kontrolüm var. Hakkımızda hayırlısı 🥰
kaliteli embriyolarınız olur inşallah hayırlı olsun tedaviniz

Back
X