2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba arkadaşlar, hem yeni üyeyim hem de ilk tüp bebek denemem olucak. 32 yaşındayım. 3 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ama olmadı maalesef. Her şey normal. Laparoskopi dahi oldum ama orada da hiç bir sorun çıkmadı. Eşimin değerleri de gayet iyi. Yurtdışında yaşıyorum ve doktorum bu sefer aşılama diyince dedim ki ben Tüp bebek yaptırıcam. Çok yoruldum çünkü. Haziran 6 Regl tarihim bir gecikme olmazsa. Tüp bebek merkezi 1 ay öncesinde bir doğum kontrol hapı kullanmamı istedi, herhangi bir regl gecikmesi ya da kist oluşumu engellemek içinmiş. Hayatımda ilk defa doğum kontrol hapını da deneyimlemiş oldum:) Benim öğrenmek istediğim bir şey var, bugün tüp bebek merkezinde bulunan hemşire bana bir fotoğraf attı ve oradaki tahlilleri yaptırmamı istedi. İsterseniz Almanya da isterseniz burada yaptırın ve ilk görüşmeye getirin lütfen dedi. Ben P.tesi Türkiye de olucam yaptırma şansım yok. Normalde bu testleri de tüp bebek merkezinin yaptırması gerekmez mi? Ayrıca bu testler ne için bileniniz, yaptıranınız var mı? Niye ben şimdi Türkiye de hastahane arayayım bunun için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Umarım güzel haberler veriririz birbirimize:)

Öncelikle hayırlısı olsun. Bildiğim kadarıyla Tüp bebek merkezinde bu testler biraz pahalı oluyor. İsterseniz orası da yapar ancak ücret alırlar. Tüp bebek paketine dahil değil. Devlet hastanesinde kadın doğumdan randevu alıp durumunuzu söyleyin. Hemen yardımcı oluyorlar. Ben 1 günde yaptırıp sonuçlarımı aldım.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki devlet hastahanesi Türk vatandaşı olmayanlar için de randevu verir mi? Yeterince masraflı bir süreç zaten, ekstra daha fazlasını ödemek istemiyorum.

Merhaba arkadaşlar eşimden kaynaklı sperm sorunundan dolayı tüp bebek tedavisine başladık.
Bugün adetimin 3. Gününde doktorumuza gittik ve beni muayene etti. yumurtalık rezervimin çok iyi olduğunu söyledi ve tedavi için ilaçlara başlayalım dedi. ilk iğnemi orada hemşire yaptı ve vitaminlerle beraber bir tane de ilaç verdi.önümüzde ki salı günü tekrar gideceğiz muayeneye. Ancak ben ilk defa böyle bir sürece girdiğim için korkuyorum. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama aklıma takılan şu oldu doktorum benden bazı tahliller istedi ve ek olarak şeker yüklemesinide yaptırmamı söyledi. Siz bu süreçte böyle bir şey yaptırdınız mı? Benim ailemde ve bende şeker hastalığı yok o yüzden biraz kafam karıştı açıkcasıNormalde gebelik sürecinde yapılan bir şey değil mi bu? Birde 2. Muayenemde neye bakacak doktor ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum

Merhaba, ben de ilk Haziran ayında başlıcam ama 2. randevu yumurta gelişimlerinizi takip amacıyla olacaktır bildiğim ilaç kullandığınız için.Doktorunuzun sizden hangi tahlilleri isteğini öğrenebilir miyim? Şeker yüklemesini ben de ilk defa duydum hamilelikte diye biliyorum.

Merhabalar tekrar teşekkür ederim cevabınız için. benden tam kan sayımı, tsh, prl , ogtt 75 gram , anti TPO, anti TG istemiş. Bu arada ben iğne olarak gonal ile başladım

Merhabalar tekrar teşekkür ederim cevabınız için. benden tam kan sayımı, tsh, prl , ogtt 75 gram , anti TPO, anti TG istemiş. Bu arada ben iğne olarak gonal ile başladım
Hormon iğnesi. Bu en sık kullanılan iğnelerden biri tüp bebek tedavisinde. Kan sayımı harici hiç birini bilmiyorum:) Ben de aynı durumdayım daha gitmeden bir sürü test istendi.

Amimm insallah aminn

Bakalim.yarinki tranferim.hayirlisiylan tutunsunlarda saglikli sihatli baska bisi istemiuorum

Hormon iğnesi. Bu en sık kullanılan iğnelerden biri tüp bebek tedavisinde. Kan sayımı harici hiç birini bilmiyorum:) Ben de aynı durumdayım daha gitmeden bir sürü test istendi.
Evet gerçekten ben de hiçbirini bilmiyorum pek araştırmadım da korkmamak için ama işin içine girince merak ettim neden bu testler isteniyor diye biraz yorucu bir süreç gerçekten özellikle iğneler beni korkutuyor ilkini hemşire vurdu ama diğerlerini nasıl vuracağım diye düşünüyorum

Heyecan, stres, olumlu ve olumsuz düşünceler, acabalar, yok canım daha nelerler:))) Çok karışık duygular biliyorum. Ama sanırım başlayınca sonu hızlı geliyor bu sürecin okuduklarımdan edindiğim bilgiye dayanarak konuşuyorum. Göbektenmiş ya o iğneler, biraz yakıyor diyorlar ama merak etmeyin siz baktınız cesaret edemediniz, eşiniz vursun

Merhaba
Öncelikle hayırlı olsun rabbim hepimizin tedavisini kolaylaştırsın inşallah. Benim de ilk tüp bebek denemem transfer gününü bekliyorum. Şeker yüklemesi benden de istemedi ilk kez duyuyorum gebelik öncesi istendiğini.

Kızlar transferi olanlar bilgi verebilir mi? Ben çok çekiniyorum narkozsuz olduğu için. İdrara sıkışık olmak beni geriyor. İlk deneyimim olucak. Daha önce transfer deneyimi olan var mı?

Arkadaşım bende yarin gidiceğim senin salı günü gideceğin muaneye :) ilk iğneyi vuracağım zaman oturdum ağladım telaş yaptım unutmuştum herşeyi neyseki youtube vardı açtım hemencik izledim okudum bir ayetelkürsi biiznillah rahat yaptım iğnemi bende arkadaşlara bişey sormak istiyorum beyaz akıntınız iğnenin 4. Günü nasıldı bugün benim baya vardı ? Normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…