- 17 Ekim 2018
- 461
- 457
- 103
- 35
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
-
hayırlı olsun tedaviniz güzel embriyolarınız olur inşallahMerhaba kızlar, bende yarın opu olacağım çok heyecanlıyım. 1 haziran ya da 3 haziranda da transfer olacakmış. dün çatlatma iğnesini yaptım. ben 30 yaşındayım. 5 yıllık evliyim 2 yıl önce kendiliğinden hamile kaldım boş gebelik oldu. erkek infertilitesi var bizde. eşimde morfoloji sıfır sayı az ve hareketlilik de oldukça düşük. doktor bize bu sayılar yeter dedi ama bilmiyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
inşallah yumurta sayısı azmış biraz ama bakalım 4-5 tane var dedi.hayırlı olsun tedaviniz güzel embriyolarınız olur inşallah
hayırlısı olsun yaronmış opu gununuz az oluyor ama ilaçlarla falan fazlalştırıyolar 1 tane bile olsa önemli olan o .)inşallah yumurta sayısı azmış biraz ama bakalım 4-5 tane var dedi.
benim de 5 di opuda fazla çıkıyor merak etmeinşallah yumurta sayısı azmış biraz ama bakalım 4-5 tane var dedi.
benim de 5 di opuda fazla çıkıyor merak etmeinşallah yumurta sayısı azmış biraz ama bakalım 4-5 tane var dedi.
rahim kalınlığından mı bahsediyorsun 9-14 arası normal diye duydum korkmaKizlarrr bir bilgisi olan varya yazsinnn nolirr cok endise ediyorum.
Yarin tranferim var en istw bellli araliklarla gdiiyordum.muayne icim 11.5 12 oldu bugun bi olctu 10 mm dedikinolcumden olcume farkediyor amq gayet iyi hic bir sorun yok dedi bazen olabiliyormua bi durum
Ne alaka ama cok sacma geldi bana korkiyorum ya tutunmazsa diye
beklediğinden fazla çıktı mı yumuşların söylenenden daha çok çıkıyor ya
Hep muayenelerde 2 tane görüyodu en son muayene 3 tane ama sonradan gelen küçük dedi diğerleri 18 ken arkadan gelen 12 idi opuda 4 tane toplamışlar yarın arayıp durumlarını haber vercekler pazartesiye kalırsa nasipse pazartesi transfer olacakAyy evet canım kusura bakma benim hatam opu vardı bugün
doktor hemen soyleyecek mi sonucları ka adet toplandıgını
hadi bakalim hayırlısı olsun hakkında
çok iyi çıkmış canım inşallah sorunsuz transfer de olursun gönlünü ferah tutHep muayenelerde 2 tane görüyodu en son muayene 3 tane ama sonradan gelen küçük dedi diğerleri 18 ken arkadan gelen 12 idi opuda 4 tane toplamışlar yarın arayıp durumlarını haber vercekler pazartesiye kalırsa nasipse pazartesi transfer olacak
İnşallah hiç olumsuz bişey geçmiyor zaten ama hayırlısı bakalım dua edelim bol bolçok iyi çıkmış canım inşallah sorunsuz transfer de olursun gönlünü ferah tut
Evet rahim.kalinligi ama benim en son 12 idi bugun 10 cikti onu anlamdimbenim de 5 di opuda fazla çıkıyor merak etme
rahim kalınlığından mı bahsediyorsun 9-14 arası normal diye duydum korkma
Ölçümlerde farklılıklar yaşanıyor olabilir mi?Evet rahim.kalinligi ama benim en son 12 idi bugun 10 cikti onu anlamdim
Iste benimde anlamdigim yani nromal kalinlasti kalinlasti simdi 10 mm cikti enson 12 idi doktora sordugumda bazen olcumden olcume degisir ama bir problem yok dedi ama hoc bi zaman boyle bisi duymadim ben yada gormedim endise ettim acikcasiÖlçümlerde farklılıklar yaşanıyor olabilir mi?
evet olacak diye biliyorum ama embriyoların gidişatına göre sanırım biraz daİnşallah hiç olumsuz bişey geçmiyor zaten ama hayırlısı bakalım dua edelim bol bolsizde rahim dinlendirme olacak mı ?
umarım canım bende yarın yumurtaların çatlamasını önlemek için iğneye başlıcam. sen ne durumdasın?Yaaaikimize de minnoş minnoş bebecikler diliyorum iğnelere başladım ben de bugün.
Önecilkle merhaba yeni üye oldum. Herkes için hayırlısı olsun.Öncelikle hoşgeldiniz kendi sürecinden bahsedeyim sizlere. 5 yıllık evliyim. Benim troid ve insilün direnci hariç rahatsızlıgım yok ha birde kan pıhtılaşma sorunum var ama hepsi tedavi ile normal aralıkta artık. Eşim ilk varikosel ameliyatını askerde açık ameliyat şeklinde olmuş ancak tutmamış sonrasında evligimizin 4. Yılında 2 ameliyatı oldu ancak oda tutmadı. Sonrasında sperm sayısı azalıyor diyerek bizi tüp bebege yönlendirdiler bu arada sayı 5 milyon altı morfoloji 0 hız 14. İlk deneyimim berbattı yogun bakımda yattım ve hiç içime sinmedi 18 yumurtadan 5ç güne giden 1 tane oldu. Hastanenin sorunu oldugunu düşündüm transfer olmak bile istemedim. Ama zorlasa olsa oldum be negatifi gördük. Çok yıkıcı bir süreçti sonra 20 gün içinde biz Ankara da Aygül demirol hocaya gittik. Bize kan testleri genetik testler trombofoli paneli yaptı. Sonuçlar çıkana kadar da takviyeler ve eşime igne verdi. Sonuçlar temiz çıktı bende kan pıhtılaşma çıktı. Neyse maddi açıdan zordaydık hemen başlayamadık 3 ay biz bu vitaminleri kullanalım öyle başlayalım dedik. Ocak ayından bugüne kadar Aygül hocanın verdigi tedavi ile eşimde sperm sayısı 40 milyona morfoloji 2 ye yükseldi ve ben hamile kaldım ancak düştü. 20 gün öncesinde tüp bebege başladık Aygül hocanın onayıyla. Ancak yapı geregi farklı bir bünyem varmış 3 günlük igne ile bir sürü yumurta oluşmuş ve 22 23 mm 2 tane yumurta olmuş. Aygül hoca bana istenilen durumun bu olmadıgını her folikülün aynı derecede uyarılması gerektigini söyledi ve tedaviyi sonlandırmak istedigini yoksa 5.güne kalan yine çok az olur ve yogun bakıma kadar gider şeklinde konuştu. O yüzden tedaviyi sonlandırdı. Çatlama ignesi ile birliktelik önerdi bizde yaptık şuan çatlama ignesinin 12. Günündeyim. Sonuç negatif gibi geliyor. Bu tedavide farklı bir yöntem uygulanacak bana hem burada sizlerle paylaşmak hem destek olalım birbirimize istedim
Herkesin tedavisi farklı oluyor. Ben gonal-f ile başladım tedaviye. Hiç endişe etme iğneler için. Bu tarz göbekten iğneleri yaşlılar hep yapıyorlar insülin için. Sen de yapabilirsin korkmaÖnecilkle merhaba yeni üye oldum. Herkes için hayırlısı olsun.
Bugün adetimim 1.günüydü doktora gittim ve tedbaşalattı. Cumartesi günü başlayacağım iğnelere. Merional 150 ı. U verdi. 8 tane. Günlük 300 ı. U alman gerkiyo dedi. İkisini tek enjeksiyon da yapcakmışım.
Ben biraz korktum enjeksiyon dan. Kalem iğne şekilde bekliyordum aslında. Çoğu arkadaşıma bu şekilde (kalem) verilmişti iğneler. Neye göre acaba ilaç mı yoksa başka Bi şey mi etkili.
Bu arada herhangi Bi problemim yok. Amh 6.0 Dı en son. Tüm değerlerim normal eşimde problem vardı. Varikosel ameliyat ı oldu ve hareketisizlik problemi vardı.
Ya sonuçta bir cihazla bakılıyor. Tartıya bile iki kere üst üste çıksan farklı sonuç veriyorIste benimde anlamdigim yani nromal kalinlasti kalinlasti simdi 10 mm cikti enson 12 idi doktora sordugumda bazen olcumden olcume degisir ama bir problem yok dedi ama hoc bi zaman boyle bisi duymadim ben yada gormedim endise ettim acikcasi
12 000 tl merkeze veriyosunuz ilaçlar herkesin farklı oluyor yumurta durumuna göre benim opuya kadar 6150 tl tuttuBende bu ay Cem hoca da adetimle birlikte başlıyorum nasipse... Cem hoca da yaptıranlar raporsuz be kadar tuttu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?