2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba kızlar, bende yarın opu olacağım çok heyecanlıyım. 1 haziran ya da 3 haziranda da transfer olacakmış. dün çatlatma iğnesini yaptım. ben 30 yaşındayım. 5 yıllık evliyim 2 yıl önce kendiliğinden hamile kaldım boş gebelik oldu. erkek infertilitesi var bizde. eşimde morfoloji sıfır sayı az ve hareketlilik de oldukça düşük. doktor bize bu sayılar yeter dedi ama bilmiyorum. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız

hayırlı olsun tedaviniz güzel embriyolarınız olur inşallah

Kizlarrr bir bilgisi olan varya yazsinnn nolirr cok endise ediyorum.
Yarin tranferim var en istw bellli araliklarla gdiiyordum.muayne icim 11.5 12 oldu bugun bi olctu 10 mm dedikinolcumden olcume farkediyor amq gayet iyi hic bir sorun yok dedi bazen olabiliyormua bi durum
Ne alaka ama cok sacma geldi bana korkiyorum ya tutunmazsa diye

inşallah yumurta sayısı azmış biraz ama bakalım 4-5 tane var dedi.
benim de 5 di opuda fazla çıkıyor merak etme
rahim kalınlığından mı bahsediyorsun 9-14 arası normal diye duydum korkma

beklediğinden fazla çıktı mı yumuşların söylenenden daha çok çıkıyor ya
Ayy evet canım kusura bakma benim hatam opu vardı bugün
doktor hemen soyleyecek mi sonucları ka adet toplandıgını
hadi bakalim hayırlısı olsun hakkında
Hep muayenelerde 2 tane görüyodu en son muayene 3 tane ama sonradan gelen küçük dedi diğerleri 18 ken arkadan gelen 12 idi opuda 4 tane toplamışlar yarın arayıp durumlarını haber vercekler pazartesiye kalırsa nasipse pazartesi transfer olacak

çok iyi çıkmış canım inşallah sorunsuz transfer de olursun gönlünü ferah tut

Önecilkle merhaba yeni üye oldum. Herkes için hayırlısı olsun.
Bugün adetimim 1.günüydü doktora gittim ve tedbaşalattı. Cumartesi günü başlayacağım iğnelere. Merional 150 ı. U verdi. 8 tane. Günlük 300 ı. U alman gerkiyo dedi. İkisini tek enjeksiyon da yapcakmışım.
Ben biraz korktum enjeksiyon dan. Kalem iğne şekilde bekliyordum aslında. Çoğu arkadaşıma bu şekilde (kalem) verilmişti iğneler. Neye göre acaba ilaç mı yoksa başka Bi şey mi etkili.
Bu arada herhangi Bi problemim yok. Amh 6.0 Dı en son. Tüm değerlerim normal eşimde problem vardı. Varikosel ameliyat ı oldu ve hareketisizlik problemi vardı.

Herkesin tedavisi farklı oluyor. Ben gonal-f ile başladım tedaviye. Hiç endişe etme iğneler için. Bu tarz göbekten iğneleri yaşlılar hep yapıyorlar insülin için. Sen de yapabilirsin korkma

Iste benimde anlamdigim yani nromal kalinlasti kalinlasti simdi 10 mm cikti enson 12 idi doktora sordugumda bazen olcumden olcume degisir ama bir problem yok dedi ama hoc bi zaman boyle bisi duymadim ben yada gormedim endise ettim acikcasi
Ya sonuçta bir cihazla bakılıyor. Tartıya bile iki kere üst üste çıksan farklı sonuç veriyor sıkma canını inşallah bebiş tutunacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…