2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Canım benim normal birsen fazla yumurta olduğu için akintinda fazla oluyor benimde öyle olmuştu ama geçiyor merak etme

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki devlet hastahanesi Türk vatandaşı olmayanlar için de randevu verir mi? Yeterince masraflı bir süreç zaten, ekstra daha fazlasını ödemek istemiyorum.
Türk vatandaşı değilsen şöyle oluyor her hastane olmaz bulunduğun yere yakın araştırmaz hastanesine gidip soracaksın malesef tamamen hastaneler karar veriyor bu'na büyük hastaneler tahmince yaparlar ins

Öncelikle hayırlı olsun canım benim herşey istediğin gibi gider ins şeker yüklemesi ilk duydum opu öncesi bilgim yok egerki yumurta artırma işine başladıysanız düzenli kendine vurduğun iğneler sonuçta yumurtaların uyarılmış ne kadarı uyarılmış kontrol edip bu sürece gire yönlerdirme yapacak canım benim

Teşekkür ederim. Peki bu testleri yaptırmadan gitsem? Reglinin 2 ya da 3. Günü gittiğim zaman tedavime başlamazlar mı? Zira testleri biraz araştırdım. Biri kan pıhlılaşmasıyla ilgili mesela. Ben 8 ay önce Laparoskopi oldum. Kan pıhtılaşması sorunum olsa tespit edilmez miydi? Bir yerde de bu testlerin opsiyonel olduğunu, asıl testlerin reglinin 2. Ya da 3. Günü yapılan hormon testleri olduğunu okudum. Açık konuşmak gerekirse P.tesi gelicem ve ayın 6 sına kadar strese girmek, oraya buraya koşturmak istemiyorum. Ayrıca daha başlamadan kızdırdılar beni. Bunu önceden söylemiş olsalardı ben burada kadın doktorumdan masrafsız alırdım hemen.
Türk vatandaşı değilsen şöyle oluyor her hastane olmaz bulunduğun yere yakın araştırmaz hastanesine gidip soracaksın malesef tamamen hastaneler karar veriyor bu'na büyük hastaneler tahmince yaparlar in

Ayy olsun bak yinede soyle dusun ya deselerdi asla anne olamazsin diye tüplerinin tikali olmasi tüp bebekte cokta onemli degil zaten herseyi disarda hallediyolar sonra hoop cocuguuzu icimixe koyuyorlar he geri kalan sinav oyle dusunucez ki asla qma aslaa ben bunu 2. Tüp bebek denememde cidden deneyimledim umutsuz olmiycaz benim ilk tüp bebek tutmadi ama oyle cok nblm olacagina itimal vermiyordum allah biliyr ya ama 2. Tuttu bunun en buyuk sebebi esim beni cok destekledi ruya gordugunu falan kesinlikle tutucak diye asiei gazladi :) inandirdi ve tuttu tabi dusuk oldu sonra rahimde yapisiklik varmis benim falan ameliyat oldum derken bi aurec yarinda allah nasip ederze insallah 3. Tranferim olucak suan gerginim ama yine esim allah razi olsun ayni modda bende tutcak gozuyle bakiyorum inaniyorum he tabi olmaydabilir sonra yine deneriz imkanlar el verdigince sonucta bi kere kaldim icimxen hep kendimi avutuyorum hamile kalabildim diye bi adim attim hemde buyuk adim boyle motive oluyorumm birde bol dua et kardesim bol bol.dua cunki suan baska yapabilcegimiz birsey yok rabbim insallah hayirlisiylan tez vakitte nasip etsimn ama saglikli nasip etsinn

Insallah insallah bakalimm suan kendimi motive etmeye caliaiyorum allahin izniylede onumizdeki 12 gunu hayirli ve sonunda mutku haberle almami rabbim nasip eder insalllahhhh

merhaba hayırlı sonuçlarınız olsun bu testler öenmli tedaviye engel bir şey var mı ona bakıyorlar sizden biraz detaylı istemişler daha iyi bir şey bu aslında... mesela rubella kızamıkçık hastalığı için bağışıklığınız var mı bunu ölçer yoksa eğer hamilelikte tehlikeli bir durum oluşur o yüzden öncesinde yaptırmak önemli... almanya da ücretsiz ise yaptırın değilse burda aile hekimleri bazılarını yapıyor devlet hastanesi size hizmet veriyorsa orada da yaptırabilirsiniz olmadı kalanları tüp bebek merkezinde yaptırırsınız

benden şeker istenmedi hamilelikte olur diye biliyorum ben.. 2.muayenede ilaçların tepkisine bakacak kaç yumurta tepki vermiş mm olarak sayacak

yumurtan büyüyor demek ki dr bir sonrakinde yumurta çatlamayı önleyici iğne ekler korkma çabuk gelişmiş yumurtaların kötü bir şey değil

Kızlar bugün adetimin 8. Günü ve 9 yumurta saydı doktor. Bu sayı kesin sayı mıdır? Önceki tüp bebek tedavimde bunun 2 katı yumurta toplanmıştı 3 yıl önce.

Kızlar bugün adetimin 8. Günü ve 9 yumurta saydı doktor. Bu sayı kesin sayı mıdır? Önceki tüp bebek tedavimde bunun 2 katı yumurta toplanmıştı 3 yıl önce.
Yaşınız kaç benim 6 saydı 2 tane de büyüyen var dedi kac gün igne kullandnz

TSH t3 ve T4 değerlerim gayet normal seviyede fakat antikorlar çok yüksek hasimato teşhisi konuldu ama bazı sonuçlar için bayram sonu tekrar gidicem Dr a bakalım.. sizdeki durum nedir
Bende de hasemato var 2.5 altında olmalı ben de başladm tüp bebeğe pazartesi veya salı yumurta toplama işlemi var çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…