• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Arkadaşım bende yarin gidiceğim senin salı günü gideceğin muaneye :) ilk iğneyi vuracağım zaman oturdum ağladım telaş yaptım unutmuştum herşeyi neyseki youtube vardı açtım hemencik izledim okudum bir ayetelkürsi biiznillah rahat yaptım iğnemi bende arkadaşlara bişey sormak istiyorum beyaz akıntınız iğnenin 4. Günü nasıldı bugün benim baya vardı ? Normalmi acaba
Canım benim normal birsen fazla yumurta olduğu için akintinda fazla oluyor benimde öyle olmuştu ama geçiyor merak etme 😁

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Peki devlet hastahanesi Türk vatandaşı olmayanlar için de randevu verir mi? Yeterince masraflı bir süreç zaten, ekstra daha fazlasını ödemek istemiyorum.
Türk vatandaşı değilsen şöyle oluyor her hastane olmaz bulunduğun yere yakın araştırmaz hastanesine gidip soracaksın malesef tamamen hastaneler karar veriyor bu'na büyük hastaneler tahmince yaparlar ins 🤗

Merhaba arkadaşlar 🥰 eşimden kaynaklı sperm sorunundan dolayı tüp bebek tedavisine başladık.
Bugün adetimin 3. Gününde doktorumuza gittik ve beni muayene etti. yumurtalık rezervimin çok iyi olduğunu söyledi ve tedavi için ilaçlara başlayalım dedi. ilk iğnemi orada hemşire yaptı ve vitaminlerle beraber bir tane de ilaç verdi.önümüzde ki salı günü tekrar gideceğiz muayeneye. Ancak ben ilk defa böyle bir sürece girdiğim için korkuyorum. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama aklıma takılan şu oldu doktorum benden bazı tahliller istedi ve ek olarak şeker yüklemesinide yaptırmamı söyledi. Siz bu süreçte böyle bir şey yaptırdınız mı? Benim ailemde ve bende şeker hastalığı yok o yüzden biraz kafam karıştı açıkcası🥲🥲Normalde gebelik sürecinde yapılan bir şey değil mi bu? Birde 2. Muayenemde neye bakacak doktor ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum 💐
Öncelikle hayırlı olsun canım benim herşey istediğin gibi gider ins 🤲🏻 şeker yüklemesi ilk duydum opu öncesi bilgim yok egerki yumurta artırma işine başladıysanız düzenli kendine vurduğun iğneler sonuçta yumurtaların uyarılmış ne kadarı uyarılmış kontrol edip bu sürece gire yönlerdirme yapacak canım benim 😊

Teşekkür ederim. Peki bu testleri yaptırmadan gitsem? Reglinin 2 ya da 3. Günü gittiğim zaman tedavime başlamazlar mı? Zira testleri biraz araştırdım. Biri kan pıhlılaşmasıyla ilgili mesela. Ben 8 ay önce Laparoskopi oldum. Kan pıhtılaşması sorunum olsa tespit edilmez miydi? Bir yerde de bu testlerin opsiyonel olduğunu, asıl testlerin reglinin 2. Ya da 3. Günü yapılan hormon testleri olduğunu okudum. Açık konuşmak gerekirse P.tesi gelicem ve ayın 6 sına kadar strese girmek, oraya buraya koşturmak istemiyorum. Ayrıca daha başlamadan kızdırdılar beni. Bunu önceden söylemiş olsalardı ben burada kadın doktorumdan masrafsız alırdım hemen.
Türk vatandaşı değilsen şöyle oluyor her hastane olmaz bulunduğun yere yakın araştırmaz hastanesine gidip soracaksın malesef tamamen hastaneler karar veriyor bu'na büyük hastaneler tahmince yaparlar in

Allah sizden razı olsun iyiki aktif olmaya başladım bu uygulamada insan deneyimli kiiilerden görünce ve özellikle böyle güzel dualarda alınca mutşu oluyor yalnız olmadığını görüyor ben 21 yaşındayım tüplerin kapalı dediğinde okdr şaşırmıştım ki insan hep yaşına güveniyor sanırsam bende öyle yaptım sağlıkçıyım fakat tüp bebeğe hep farklı bakardım detayını hiç araştırmamıştım insan başına gelmeyince bilmiyor toplum bize böle aşılamış tüp bebek sanki kendi çocugumuz değil gbi ama detayını arastırınca görünce vay be tıp nasıl gelişmiş diyorsun kendi canından bir parça o da hiçbir farkı yok sadece biz anne adayı olarak fiziken fazla yoruluyoruz . Tüplerin kapalı diyince laparoskobi oldum histereskopi de fakat açılmadı doğuştanmış çok yıkıldık o an duyunca ama şimdi bunu kabullendim fakat heycanlıyım acaba ilkinde tutarmı tutmazmı diye sabırsızlanıyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın anne adayları olarak bizlere güç versin ❤️☺️
Ayy olsun bak yinede soyle dusun ya deselerdi asla anne olamazsin diye tüplerinin tikali olmasi tüp bebekte cokta onemli degil zaten herseyi disarda hallediyolar sonra hoop cocuguuzu icimixe koyuyorlar he geri kalan sinav oyle dusunucez ki asla qma aslaa ben bunu 2. Tüp bebek denememde cidden deneyimledim umutsuz olmiycaz benim ilk tüp bebek tutmadi ama oyle cok nblm olacagina itimal vermiyordum allah biliyr ya ama 2. Tuttu bunun en buyuk sebebi esim beni cok destekledi ruya gordugunu falan kesinlikle tutucak diye asiei gazladi :) inandirdi ve tuttu tabi dusuk oldu sonra rahimde yapisiklik varmis benim falan ameliyat oldum derken bi aurec yarinda allah nasip ederze insallah 3. Tranferim olucak suan gerginim ama yine esim allah razi olsun ayni modda bende tutcak gozuyle bakiyorum inaniyorum he tabi olmaydabilir sonra yine deneriz imkanlar el verdigince sonucta bi kere kaldim icimxen hep kendimi avutuyorum hamile kalabildim diye bi adim attim hemde buyuk adim boyle motive oluyorumm birde bol dua et kardesim bol bol.dua cunki suan baska yapabilcegimiz birsey yok rabbim insallah hayirlisiylan tez vakitte nasip etsimn ama saglikli nasip etsinn🙏🙏

Canım inan seni çok iyi anlıyorum zor süreçler her anlamda ama yarın en güzel duyguyu yaşayacaksın bebegin seninle olacak bu yüzden stresden endiseden uzak dur ve bu sefer allahin izniyle haber alacaksın hep böyle düşün tatlım 🤗
Insallah insallah bakalimm suan kendimi motive etmeye caliaiyorum allahin izniylede onumizdeki 12 gunu hayirli ve sonunda mutku haberle almami rabbim nasip eder insalllahhhh🙏🙏🙏

Merhaba arkadaşlar, hem yeni üyeyim hem de ilk tüp bebek denemem olucak. 32 yaşındayım. 3 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ama olmadı maalesef. Her şey normal. Laparoskopi dahi oldum ama orada da hiç bir sorun çıkmadı. Eşimin değerleri de gayet iyi. Yurtdışında yaşıyorum ve doktorum bu sefer aşılama diyince dedim ki ben Tüp bebek yaptırıcam. Çok yoruldum çünkü. Haziran 6 Regl tarihim bir gecikme olmazsa. Tüp bebek merkezi 1 ay öncesinde bir doğum kontrol hapı kullanmamı istedi, herhangi bir regl gecikmesi ya da kist oluşumu engellemek içinmiş. Hayatımda ilk defa doğum kontrol hapını da deneyimlemiş oldum:) Benim öğrenmek istediğim bir şey var, bugün tüp bebek merkezinde bulunan hemşire bana bir fotoğraf attı ve oradaki tahlilleri yaptırmamı istedi. İsterseniz Almanya da isterseniz burada yaptırın ve ilk görüşmeye getirin lütfen dedi. Ben P.tesi Türkiye de olucam yaptırma şansım yok. Normalde bu testleri de tüp bebek merkezinin yaptırması gerekmez mi? Ayrıca bu testler ne için bileniniz, yaptıranınız var mı? Niye ben şimdi Türkiye de hastahane arayayım bunun için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Umarım güzel haberler veriririz birbirimize:) Eki Görüntüle 2859839
merhaba hayırlı sonuçlarınız olsun bu testler öenmli tedaviye engel bir şey var mı ona bakıyorlar sizden biraz detaylı istemişler daha iyi bir şey bu aslında... mesela rubella kızamıkçık hastalığı için bağışıklığınız var mı bunu ölçer yoksa eğer hamilelikte tehlikeli bir durum oluşur o yüzden öncesinde yaptırmak önemli... almanya da ücretsiz ise yaptırın değilse burda aile hekimleri bazılarını yapıyor devlet hastanesi size hizmet veriyorsa orada da yaptırabilirsiniz olmadı kalanları tüp bebek merkezinde yaptırırsınız

Merhaba arkadaşlar 🥰 eşimden kaynaklı sperm sorunundan dolayı tüp bebek tedavisine başladık.
Bugün adetimin 3. Gününde doktorumuza gittik ve beni muayene etti. yumurtalık rezervimin çok iyi olduğunu söyledi ve tedavi için ilaçlara başlayalım dedi. ilk iğnemi orada hemşire yaptı ve vitaminlerle beraber bir tane de ilaç verdi.önümüzde ki salı günü tekrar gideceğiz muayeneye. Ancak ben ilk defa böyle bir sürece girdiğim için korkuyorum. Ne olacak nasıl olacak bilmiyorum ama aklıma takılan şu oldu doktorum benden bazı tahliller istedi ve ek olarak şeker yüklemesinide yaptırmamı söyledi. Siz bu süreçte böyle bir şey yaptırdınız mı? Benim ailemde ve bende şeker hastalığı yok o yüzden biraz kafam karıştı açıkcası🥲🥲Normalde gebelik sürecinde yapılan bir şey değil mi bu? Birde 2. Muayenemde neye bakacak doktor ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum 💐
benden şeker istenmedi hamilelikte olur diye biliyorum ben.. 2.muayenede ilaçların tepkisine bakacak kaç yumurta tepki vermiş mm olarak sayacak

Arkadaşım bende yarin gidiceğim senin salı günü gideceğin muaneye :) ilk iğneyi vuracağım zaman oturdum ağladım telaş yaptım unutmuştum herşeyi neyseki youtube vardı açtım hemencik izledim okudum bir ayetelkürsi biiznillah rahat yaptım iğnemi bende arkadaşlara bişey sormak istiyorum beyaz akıntınız iğnenin 4. Günü nasıldı bugün benim baya vardı ? Normalmi acaba
yumurtan büyüyor demek ki dr bir sonrakinde yumurta çatlamayı önleyici iğne ekler korkma çabuk gelişmiş yumurtaların kötü bir şey değil

Kızlar bugün adetimin 8. Günü ve 9 yumurta saydı doktor. Bu sayı kesin sayı mıdır? Önceki tüp bebek tedavimde bunun 2 katı yumurta toplanmıştı😥 3 yıl önce.

TSH t3 ve T4 değerlerim gayet normal seviyede fakat antikorlar çok yüksek hasimato teşhisi konuldu ama bazı sonuçlar için bayram sonu tekrar gidicem Dr a bakalım.. sizdeki durum nedir
Bende de hasemato var 2.5 altında olmalı ben de başladm tüp bebeğe pazartesi veya salı yumurta toplama işlemi var çok heyecanlıyım

Back
X