- 28 Mayıs 2021
- 406
- 723
- 23
- 36
- Konu Sahibi Meleqimmelek7890
Merhaba arkadaşlar, hem yeni üyeyim hem de ilk tüp bebek denemem olucak. 32 yaşındayım. 3 senedir çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ama olmadı maalesef. Her şey normal. Laparoskopi dahi oldum ama orada da hiç bir sorun çıkmadı. Eşimin değerleri de gayet iyi. Yurtdışında yaşıyorum ve doktorum bu sefer aşılama diyince dedim ki ben Tüp bebek yaptırıcam. Çok yoruldum çünkü. Haziran 6 Regl tarihim bir gecikme olmazsa. Tüp bebek merkezi 1 ay öncesinde bir doğum kontrol hapı kullanmamı istedi, herhangi bir regl gecikmesi ya da kist oluşumu engellemek içinmiş. Hayatımda ilk defa doğum kontrol hapını da deneyimlemiş oldum:) Benim öğrenmek istediğim bir şey var, bugün tüp bebek merkezinde bulunan hemşire bana bir fotoğraf attı ve oradaki tahlilleri yaptırmamı istedi. İsterseniz Almanya da isterseniz burada yaptırın ve ilk görüşmeye getirin lütfen dedi. Ben P.tesi Türkiye de olucam yaptırma şansım yok. Normalde bu testleri de tüp bebek merkezinin yaptırması gerekmez mi? Ayrıca bu testler ne için bileniniz, yaptıranınız var mı? Niye ben şimdi Türkiye de hastahane arayayım bunun için? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Umarım güzel haberler veriririz birbirimize:)