2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Teşekkür ediyorum çok Sizin kaç tane toplanmıştı

Canım rahimde dış ile iç olan ölçülüp ortalama alınıp söylüyorlar bazen deger değişebiliyor ve 10mm çok iyi maşallah transfer için bebisin de tutunur ins

umarım canım bende yarın yumurtaların çatlamasını önlemek için iğneye başlıcam. sen ne durumdasın?
Çok iyi, her şeyin yolunda olmasına sevindim ben de yarın kontrole gideceğim. Her şey yolunda olursa bana da muhtemelen çatlama önleyici verirler, yarın kan testi de yapılacakmış, sanırım orada sonucunu bekleyecekmişim. Umarım çabucak çıkar sonuçlar çünkü oradan İşe geçeceğim. kaç yumurta olduğunu söylediler mi? Ben de yarın unutmazsam sorayım merak ettim

İnşallah güzel haberler alırsınız gerçekten zor bi süreç henüz başlamadk ama bende ameliyat falan oldum zor bi süreçti bu süreçte zor ama inanıyorum ki hepimiz bebişleri kucagımıza alınca hepsini unutacagız bende yeni dahil oldum bu konuya benim de haziranda başlıyor tedavim çok heycanlıyım ve sabırsızım sizce hemen transfer olurmu 18 günün sonunda yoksa bekletirlermi dondurup

Ay insallah ya bu benim 3. Denemem bide ustune biton ameliyat durumlari derken allah biliyoya yoruldum hemde cok korku var icimxe insalah yarin tutynur bebisler bana
Haklısın çok zor ve yorucu bir süreç. Ben daha ilk denemem Dr bile kendimi çok yorgun hissediyorum. Allah nasip ettiyse bebişler bir yolunu bulup bizlere tutunacak. Allah hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin

Haklısın çok zor ve yorucu bir süreç. Ben daha ilk denemem Dr bile kendimi çok yorgun hissediyorum. Allah nasip ettiyse bebişler bir yolunu bulup bizlere tutunacak. Allah hepimize en hayırlı zamanda nasip etsin
Aminn kardeş aminnn rabbim kim istiyorsa tez vakitte hayirlisylan nasip etain bide benim 2. Tutundu aslinda hersey cokda guzel gidiyirdu ilk muaynede bebegim dustu doktor alttan bakti bakarken canim.cok acidi bildigin yarim saat sonra kanamam oldu sonra tan bir husran bide boyle seylerde yasiyorumm ayy bilmiyrum yeminlen cok zor allahim bizlere saglik guc versin insallahhh

Rabbim hayirliaini nasipp etsinn insallahhh ben mesela pkoluyum bundan sebeb ilk yumurtam toplandiginda asiri sivi birimeai soz konusu oldu ondan dolayu 1 ay dinlendirip hemen tedaviye baslamistim aslinda o sizin vucudunuzla alakali aa insallah tekte tutar allahim dilerim rabbimden bu sizin ilkiniz ve hyirlisiylan sonunuz olsun alin bebisinizi kucaginiza

Böyle kendini yıpratma. Herşey Allah'tan, belki alttan muayene ettirmen düşmesini tetiklemiştir. Ama Allah nasip ettiyse el getirir yel getirir sel getirir diyorlar ya gerçekten öyle. Allah en güzelini nasip etsin inşallah

Allah sizden razı olsun iyiki aktif olmaya başladım bu uygulamada insan deneyimli kiiilerden görünce ve özellikle böyle güzel dualarda alınca mutşu oluyor yalnız olmadığını görüyor ben 21 yaşındayım tüplerin kapalı dediğinde okdr şaşırmıştım ki insan hep yaşına güveniyor sanırsam bende öyle yaptım sağlıkçıyım fakat tüp bebeğe hep farklı bakardım detayını hiç araştırmamıştım insan başına gelmeyince bilmiyor toplum bize böle aşılamış tüp bebek sanki kendi çocugumuz değil gbi ama detayını arastırınca görünce vay be tıp nasıl gelişmiş diyorsun kendi canından bir parça o da hiçbir farkı yok sadece biz anne adayı olarak fiziken fazla yoruluyoruz . Tüplerin kapalı diyince laparoskobi oldum histereskopi de fakat açılmadı doğuştanmış çok yıkıldık o an duyunca ama şimdi bunu kabullendim fakat heycanlıyım acaba ilkinde tutarmı tutmazmı diye sabırsızlanıyorum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın anne adayları olarak bizlere güç versin

Aminnn aminnnn allahim.insallah hayirlisiylan tutunsun bebislerimiz bize valla hem cok yoruldum hem cok endiseliyim ust uste
Canım inan seni çok iyi anlıyorum zor süreçler her anlamda ama yarın en güzel duyguyu yaşayacaksın bebegin seninle olacak bu yüzden stresden endiseden uzak dur ve bu sefer allahin izniyle haber alacaksın hep böyle düşün tatlım

Canım benim ne de güzel demissin fiziksel olarak çabalayan anneleriz biz ve bunu ancak güçlü kadınlar yapılabilir ben tabi kendi düşüncem daha özel anneler olacağız kıymet bilerek ins ve senin için en güzel haberler gelir tez zamanda canım benim ins

Süreciniz nasıldı doktorunuz kimdi acaba

M menekse_234 canım ins güzel güzel yumurtaların olur güzel sonuçlar alırsın ins
N nurt56373 şubatta opu oldum 2 ay dinlenme verdi sonra histeroskopi oldu bir ayda öyle bekledim mayıs ayı malasef rahim kalınlasmadi haziranda ertelendik yani başka birşey olmazsa umarım güzel şeyler olacak bekliyoruz

Ay inşallah sag salim mutlu haberlerle geçer süreciniz İlk deneyimmi ve doktorunuz kim acaba hangi şehirdesinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…