2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bende de hasemato var 2.5 altında olmalı ben de başladm tüp bebeğe pazartesi veya salı yumurta toplama işlemi var çok heyecanlıyım
Opu da hiç bişi anlamıyorsunuz damar yolu açıyorlar Dr la ya da hemşireyle konuşurken uyuyup gidiyorsunuz bide utanmiyorsunuz oda dasiniz ... İnşallah kaliteli yumoslariniz olur

Tabi haklısın erken hallederdin işini tup bebek yaptirdigin yer hemen yapar diye düşünüp baştan dememiş ama bunları yaptirman çok önemli bir sürü tedavi işlem göreceksin ve allah korusun sonuç istenilen gini olmayacak sende eksik olan durumdan dolayı bunu önlemek adına yapıyorlar bide bu testleri yaptirdikdan sonra tup bebek dr gittiğinde zaten adetin 2. Günü gitmen lazım o günde gene kan alıp değerlerine bakacaklar ve işlemlere başlayacaklar uzun bir süreç yorucu ve zor ama sonu güzel olacak diye düşün tatlım hayirlisiyla da öyle olur ins

Insallah insallah bakalimm suan kendimi motive etmeye caliaiyorum allahin izniylede onumizdeki 12 gunu hayirli ve sonunda mutku haberle almami rabbim nasip eder insalllahhhh
En zoru bencede bu pozitifi görme için sayılan günler ama ins bu zamanda dinlen stres yapma ve bol bol su iç canım benim güzel haberi duyacağız sonra senden ilk haber senden gelecek sanırım bu topikten hadi senle birlikte bismillaha diyelim devamı gelsin ins hep

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun inşallah sonu güzel güzel olur iğne ne kadar etkiliyor diye bakılıyor ona göre ilaç takviyesi vericekler. Bende şeker yüklemesi yaptım ama tüp bebek dr istemedi ilk bebek düşündüğüm zaman tahlil yaptırmıştım her şey yolunda mı diye ( benimde ailemde şeker hastası yok) ama dr benden istemişti bende netten araştırdığımda hamilelikte 24. Haftada yapılıyor diyordu ama bana da yaptılar.dr her ihtimali karşı yaptırmış olabilir

Aminn aminn aynen sanirim ilk benden duyacaksiniz allhin izniylen suan bekliyoruzz embriyolarin cozulmesini bakalim hayirlisiylan allahim bugunu bi atlalim.sizlerle paylasicam durumlarii

Bende bi tarafta 7 bi tarafta 8 vardı sanırım canım. Sen ne yaptın? Benim ohss sendromu olabilir dedi o yüzden transferi önümüzdeki ay olabilir.

Çook teşekkür ederim:)

Çook teşekkür ederim yazdım direkt gitti mesaj. Alışamadım daha cevap yazmaya:)) o zaman ben gelince hemen bir yer bulayım yaptıracak. Bulamazsam da gidip Tüp bebek olacağım hastahanede yaptırayım. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız da bu yorgunluğumuza değer, Amin

Ücretsiz ama ben P.tesi geliyorum artık burada yaptırma şansım kalmadı. Oraya gelince yaptırırım. Bir hastahane bulamazsam mecbur Tüp bebek yaptıracağım hastahaneye erken gidip yaptırırım. Ücreti hakkında bir fikriniz var mı? Teşekkür ederim cevabınız için, hepimiz isteğimize ulaşırız inşallah

Evet bitti eve geldim cok guzel gecti allaha sukurler olsum bu sefer doktor eoey bisi verdi bana extra extra ay inslalah sagliki bi sekilde tutunurlarr yavrucaklarimizda
Yaa duyması bile çok heyecanlıymış:)) sizin adınıza çok sevindim. İnşallah çok içten diliyorum sağlıklı bir tutunma olur ve bir kaç haftaya güzel haberlerinizi alırım. Sizi takip edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…