- 7 Ekim 2020
- 271
- 183
- 53
Az önce ben de yazdım olur olmaz şeylere ağırlıyorum gereksiz abartıp eşimle kavga ediyorum sinirleniyorum. Sonra pişman oluyorum kötü kötü rüyalar gördüm. Bebeğime birşey olur mu diye kafayı yicem. Ben de kötüyüm. Galiba hamilelikte normalmişKızlar merhaba, duygusal olarak çökmüş durumdayım,aşırı yorgun ve uykusuz, sürekli aç ve çok sinirliyim, hiçbir şeye odaklanamıyorum gün içinde sinir krizleri ve ağlama krizleri geçiriyorum, canım sadece yemek yemek ve uyumak istiyor resmen mutsuzum, böyle saçma sapan burası neresi,ben kimim,bu insanlar kim,neden burdayım gibi şeyleri sorguluyorum delirmeye başladım galiba
Arkadaşım canım dostum coronadn dolayı yoğun bakımda o kadar kötüyüm kiİnşallahYalnız bu süreçte benim gibi zırt pırt herşeye ağlayan duygusallaşan hanımlar ne durumdasınız. Ağlamayım diyorum bebeğe olumsuz etki eder diyorum bir şarkı bir haber beş saat ağla içim eziliyor. Ne durumdasınız
Allah şifasını versin ben arkadaşı bırak gördüğüm videolarda çocuklara hayvanlara yapılan eziyetlerde onların acılarına dahi ağlıyorum çok hassas oldum. Etkisinden kurtulamıyorum. İzmir depreminde ağlaya ağlaya şiştim. Bulun çok ağladım üzdüm kendımı . Siz de Uzaklaşın bıraz başka şeylerle meşgul olun ben belgesel açtım kafa dağılsınArkadaşım canım dostum coronadn dolayı yoğun bakımda o kadar kötüyüm kikendimi tutamıyorum ağlıyorum zaten tehlikemi aşmış değilim bu durum beni darma duman etti ne yapacam nasıl sakinleşcem bebeğimi düşünmek zorundayım bilmiyorum
Bende ayniyim hep kötü rüyalar görüyorum ya zaten duygusalım iyice duygusal oldum ama en çok sınır bozan kötü rüyalar hepside bebekle ilgiliAz önce ben de yazdım olur olmaz şeylere ağırlıyorum gereksiz abartıp eşimle kavga ediyorum sinirleniyorum. Sonra pişman oluyorum kötü kötü rüyalar gördüm. Bebeğime birşey olur mu diye kafayı yicem. Ben de kötüyüm. Galiba hamilelikte normalmiş
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Inşallah çabuk düzelirArkadaşım canım dostum coronadn dolayı yoğun bakımda o kadar kötüyüm kikendimi tutamıyorum ağlıyorum zaten tehlikemi aşmış değilim bu durum beni darma duman etti ne yapacam nasıl sakinleşcem bebeğimi düşünmek zorundayım bilmiyorum
Aynı ben de bi anda ağlıyorum hayatın akışında hormonlarla daha zor oluyor engellemek hissetmezler bence iyi yönünden düşünelimİnşallahYalnız bu süreçte benim gibi zırt pırt herşeye ağlayan duygusallaşan hanımlar ne durumdasınız. Ağlamayım diyorum bebeğe olumsuz etki eder diyorum bir şarkı bir haber beş saat ağla içim eziliyor. Ne durumdasınız
Bi bardak ıhlamur iç canım bana dün iyi geldi rahat uyumusum sabah zor kalkmıs olsamda baştan kotu dusunmeEvet içtim ama bir işe yaramadı çok kötü bir gündü ama yarın daha da kötü olacak şu an uykum olduğu için saçmalıyorum büyük ihtimalle
Evet normalmiş ama iyice sinirlerim bozuk artık bugün oğluma bağırdığımda anladım zaten psikolojimin bozulduğunuAz önce ben de yazdım olur olmaz şeylere ağırlıyorum gereksiz abartıp eşimle kavga ediyorum sinirleniyorum. Sonra pişman oluyorum kötü kötü rüyalar gördüm. Bebeğime birşey olur mu diye kafayı yicem. Ben de kötüyüm. Galiba hamilelikte normalmiş
Evet haklısın canım psikolojim bozuk iyice karamsar biri oldum çıktımBi bardak ıhlamur iç canım bana dün iyi geldi rahat uyumusum sabah zor kalkmıs olsamda baştan kotu dusunme
Ben kendime acı çektiriyorum resmenİnşallahYalnız bu süreçte benim gibi zırt pırt herşeye ağlayan duygusallaşan hanımlar ne durumdasınız. Ağlamayım diyorum bebeğe olumsuz etki eder diyorum bir şarkı bir haber beş saat ağla içim eziliyor. Ne durumdasınız
Ben bu sefer daha rahatım sanki ama uykusuz yorgunluk hep var rahat uyuyamamaktan arkadaslarımla görüşmek ıstemez hale geldim söyledikleri her şeye alınıyorum olumsuzluklardan bahsediyolar her zaman ki gibi he deyip geçmek istemiyorum ağlama hali var bi duygusallık sen zor bi süreç geçirdin öyle düşün canım bugünlerde işten istirahat alıp evde kal öyle olunca inşallah bi an önce sağlıkla ilerler hamileliklerimizEvet normalmiş ama iyice sinirlerim bozuk artık bugün oğluma bağırdığımda anladım zaten psikolojimin bozulduğunuuyku uyuyamıyorum bir sürü kabus görüyorum, herşeye ağlayıp bağırıyorum, inşallah bir an önce geçer
Ayy inşallah canım:)) benim hamileliklerim hep zor geçiyor galibaBen bu sefer daha rahatım sanki ama uykusuz yorgunluk hep var rahat uyuyamamaktan arkadaslarımla görüşmek ıstemez hale geldim söyledikleri her şeye alınıyorum olumsuzluklardan bahsediyolar her zaman ki gibi he deyip geçmek istemiyorum ağlama hali var bi duygusallık sen zor bi süreç geçirdin öyle düşün canım bugünlerde işten istirahat alıp evde kal öyle olunca inşallah bi an önce sağlıkla ilerler hamileliklerimiz
Ay bu arada bende çok alıngan oldum,eskiden gülüp geçeceğim şeylere şimdi gözlerim doluyor kalbim ortadan ikiye ayrılıyor sankiBen bu sefer daha rahatım sanki ama uykusuz yorgunluk hep var rahat uyuyamamaktan arkadaslarımla görüşmek ıstemez hale geldim söyledikleri her şeye alınıyorum olumsuzluklardan bahsediyolar her zaman ki gibi he deyip geçmek istemiyorum ağlama hali var bi duygusallık sen zor bi süreç geçirdin öyle düşün canım bugünlerde işten istirahat alıp evde kal öyle olunca inşallah bi an önce sağlıkla ilerler hamileliklerimiz
Aynen yaAy bu arada bende çok alıngan oldum,eskiden gülüp geçeceğim şeylere şimdi gözlerim doluyor kalbim ortadan ikiye ayrılıyor sanki
Bende kuran dinliyorumAllah şifasını versin ben arkadaşı bırak gördüğüm videolarda çocuklara hayvanlara yapılan eziyetlerde onların acılarına dahi ağlıyorum çok hassas oldum. Etkisinden kurtulamıyorum. İzmir depreminde ağlaya ağlaya şiştim. Bulun çok ağladım üzdüm kendımı . Siz de Uzaklaşın bıraz başka şeylerle meşgul olun ben belgesel açtım kafa dağılsın
Allah'ım kabul etsin inşallah .Bende kuran dinliyorumöyle huzur bulur kalbimiz inşaAllah
AminnnGeçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin Inşallah çabuk düzelirsende bebeğin için sakin kalmaya çalış bu surecte
Bende şimdi baktım evet 3.3 olmuş ben onları pek hissetmiyorum Allah hepimiz yardımcısı olsun inşallah bişey olmaz içini ferah tut.Aminnnelimden geleni yapıyorum bide yine deprem olmuş ben hissetmedim hisseden çok kişi olmuş yine stres olmak istemiyorum
Sende mi izmirdesin neresinde oturuyorsun?Bende şimdi baktım evet 3.3 olmuş ben onları pek hissetmiyorum Allah hepimiz yardımcısı olsun inşallah bişey olmaz içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?