- 8 Ekim 2020
- 2.263
- 3.500
- 30
EMZİRME: sabah evden çıkmadan Emini emziriyorum sonra iş yerinde 11 gibi süt sağıyorum , 14:30 gibi tekrar sağıyorum toplamda 150ml ancak geliyor ve eve gidince 18:30 da ve 20:30 da tekrar emziriyorum. Ben yokken 150 ml süt içiyor biberonla , akşam ve sabah emdiğiyle kalıyor . Çok az değil mi sizcede ? Sütüm neden bukadar azaldı anlamış değilim. Akşam 20:30 da uyuyor ve gece 00:30 gibi bir kere uyanır yada uyanmaz o zaman emziriyorum sonra sabah 07:00 ye kadar uyuyor. Acaba niye böyle azaldı sütüm gece uyanmadığı içinmi
GELİŞİM: hala yürümüyoruz ayağa kalktı tutunarak yürüyor ama ayakta durmuyor ve yürümekten korkuyor acaba çok mu geç kaldık
Üstte 4 alta dört dişimiz var toplamda 8 diş
YEMEK: bizim yediğimiz herşeyi yiyor, sadece su ve süt içiyor . Bizde çay fln yok ve çikolata tattırıyorum bazen çok minik
KELİME; ben onunla fransızca konuşuyorum , bravo dediğimde alkışlıyor, mama dede baba anni diyor .
Suya aşık bir çocuk bıraksam tüm gün suda çıkmaz
Bizlik bukadarrr sizler bu konularda ne durumdasınız nasıl gidiyor
GELİŞİM: hala yürümüyoruz ayağa kalktı tutunarak yürüyor ama ayakta durmuyor ve yürümekten korkuyor acaba çok mu geç kaldık
Üstte 4 alta dört dişimiz var toplamda 8 diş
YEMEK: bizim yediğimiz herşeyi yiyor, sadece su ve süt içiyor . Bizde çay fln yok ve çikolata tattırıyorum bazen çok minik
KELİME; ben onunla fransızca konuşuyorum , bravo dediğimde alkışlıyor, mama dede baba anni diyor .
Suya aşık bir çocuk bıraksam tüm gün suda çıkmaz
Bizlik bukadarrr sizler bu konularda ne durumdasınız nasıl gidiyor