2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
benimki de çok iyidir aramız çok candan biri saç makyajımı bile ayarlattı otele getirticek birini, bende diyorum haziranda şartlar istediğimiz gibi olur açılırsa yer bulursam hazirana alırım diyorum bence gününü elleme bebeğim temmuzda tadını çıkara çıkara yapalım diyor temmuzun ilk haftasında haftaiçinde olduğu için mi başkasına satamam diye mi düşünüyo yoksa tamamen iyiliğinden mi bilemedim bu süreçte herşeyden herkesten şüphe eder oldum valla :KK70:
Valla ben de iyi niyetlerine inanmıyorum bu düğün esnafının. Bana da güya bir şeyler ayarladilar ama sonra anladım ki komisyon alıyorlar onlar ayarlayinca.

Aynen.
şu an 1 haziranda tamamen açılacak diyen var. Sadece nikah diyen var
Hafta sonu yasak olacak diyeninden tut, her şey açılacak diyeni de var 😂😂
Birebir ağızdan duymadıkça ne üzülelim ne sevinelim 🤷🏻‍♀️
canım en nihayetinde ev-le-ne-cezzzzz :KK70: öyle düşün Allah nasip kısmet ederse bu yaz evlenmiş olucaz bitti gitti artık yapıcaklarımıza odaklanalım haber geldiği an harekete geçicez

Valla ben de iyi niyetlerine inanmıyorum bu düğün esnafının. Bana da güya bir şeyler ayarladilar ama sonra anladım ki komisyon alıyorlar onlar ayarlayinca.
kına salonum zaten öyle adam açık açık söyledi , abim ben sana c.tesi gününü vermek istemiyorum sana verceğime düğüne veririm dedi, ama ben aldım geçen sene erken gittiğim için 2019 eylülde nişanım oldu 2020 temmuz için ben ekimde salon ayarladım he noldu ertelendi ne ona yaradı ne bana sonra ben tekrar c.tesi gün buldum onda yine ertelendi sonra yine sonra yine derken bugünlere geldik şimdi p.tesi var diyo bana he şu durumda doğru da olabilir yalanda artık o onun vicdanına kalmış, ama haziranda açılırsa öne çekerim diyorum bakarız diyo öyle işte hakkımızda hayırlısı ailelerimizde artık gelen gelir h.içine h.sonuna bakmayın diyolar öyle yapıyoruz

Kızlar şimdi haber global diye bi kanalın haberinde gördüm 26 mayıs çarşamba normalleşme ile ilgili açıklama yapılcakmış diye haber geçti

kızlar hatta yasak saatlerinin 24.00 a uzatılabileceği falan da yazıyodu , youtube a haber yayını eklenirse gönderirim burdan size , o an çekemedim ellerim doluydu işyerinde gördüm

X