- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tatlı Git bence. Ne kadar umutlu cok şeker inşallah hepimiz böyle güzel günler görürüzKına organizasyoncum beni pazartesi için provaya çağırdı kıyamadığım çok emin kesin açılacak diyor. 17 mayısta da böyle diyodun diyorum yok yok şimdi kesin diyo bana gitsem mi bilemedim
Evet tatlı biri 17 sinden sonra eminim diyordu hala çok eminCok tatlı Git bence. Ne kadar umutlu cok şeker inşallah hepimiz böyle güzel günler görürüz
Ben de provaya gidiyorum haftaya. Heyecanlıyım biraz. Cok yoruldum pudracım artık bir gelisme haber istiyorumEvet tatlı biri 17 sinden sonra eminim diyordu hala çok emin
Sorcam yarın gelirim ama ertelersem nolcak tekrar alırsın değil mi diye.
Böyle ilk kez düğünle alakalı bi durum olunca tuhaf oldum, malum evleneceğimi hissedemiyodum ilk oldu
Ben de bi prova lafı duyunca aaa evleniyorum galiba dedimBen de provaya gidiyorum haftaya. Heyecanlıyım biraz. Cok yoruldum pudracım artık bir gelisme haber istiyorum
Keske pazara almasaydın pazar günü su an belirsiz gibi görünüyor cumartesi yok muyduBu arada günümüzü değiştirdik bugün, yani ertelersek 25i olacaktı ama 20sindeki çift temmuza atmış tarihini
Hem daha erken, hem de pazar. İlaç gibi geldi resmen. Ama kına 19u olamıyor arası 2-3 gün olcak o da sorun değil
Adamı bugün darladım sorularımla, temmuza kalma ihtimali yok hiç merak etme en kötü ihtimal 1inde açılır 15inde rahatlar dedi
Biz bu kadar çifti hangi güne sığdırcaz hiç oraları düşünme falan dedi
Yine de bekleyelim dedik bekliyoruz 3 güncük daha. Davetiyeyi seçtik 2 günde elimize ulaşırmış en azından seçmiş olduk
Yarın da bindallımı alcam
Onlar da cok magdur cünkü, cok caba sarf ediyorlar.Ben de bi prova lafı duyunca aaa evleniyorum galiba dedim
Valla düğün salonları çok umutlu konuştu. Bugün gittiğimizde çiçekleri süsleri asıyorlardı. Ayarlamaya başlamışlar bile ortamı
Daha almadık pazartesi karar vereceğiz de. 20 haziranda pazar yasağı olacağını hiç sanmıyorum ya Geçen sene bile yoktuKeske pazara almasaydın pazar günü su an belirsiz gibi görünüyor cumartesi yok muydu
Evet ya yazık ellerinde liste var her gün temize çekiyolarmış baştan.Onlar da cok magdur cünkü, cok caba sarf ediyorlar.
Benim salonum da pazar yasagı olabilecegini söyledi. Herkes ayrı yerden calıyor afakanlar bastı beni artıkDaha almadık pazartesi karar vereceğiz de. 20 haziranda pazar yasağı olacağını hiç sanmıyorum ya Geçen sene bile yoktu
Bir de üstüne basa basa adam düğünler açılırsa haftasonu yasağını unut dedi onun lafıyla gaza geldik biraz
Sanmam. Sabah da tam tersi bir haber paylaşıldı burdaKızlar twitterde bunu gördüm gerçekse bayılıcam şimdi... Yalan haberdir değil mi???
Yalandır kesinlikle.Kızlar twitterde bunu gördüm gerçekse bayılıcam şimdi... Yalan haberdir değil mi???
Mümkün değil yalan haber rahat ol. 15 temmuzun kararını şimdi almaları bile imkansız.Kızlar twitterde bunu gördüm gerçekse bayılıcam şimdi... Yalan haberdir değil mi???
Aynen onlar bile bilmiyordurMümkün değil yalan haber rahat ol. 15 temmuzun kararını şimdi almaları bile imkansız.
Olursa da temmuza kalır ya da hafta içine öyle böyle olacak artık bu sene..Benim salonum da pazar yasagı olabilecegini söyledi. Herkes ayrı yerden calıyor afakanlar bastı beni artık
Arayın bence neden sürekli ugruyorsunuz ki daha saglıklı olur iletisimOlursa da temmuza kalır ya da hafta içine öyle böyle olacak artık bu sene..
Şu an alabileceğimiz başka tarih yok zaten temmuzda hele hiç yok
Ama her gün uğrayın dedi salon sahibi, sürekli değiştirdikleri için yeni günler açılıyomuş saat başı