- 25 Şubat 2021
- 1.807
- 1.857
Yüz yüze listeye falan bakıyoruz boş yerlere daha güzel oluyo, bir de salon sahibiyle dertleşiyoruz o kadar iyi geliyo kiArayın bence neden sürekli ugruyorsunuz ki daha saglıklı olur iletisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yüz yüze listeye falan bakıyoruz boş yerlere daha güzel oluyo, bir de salon sahibiyle dertleşiyoruz o kadar iyi geliyo kiArayın bence neden sürekli ugruyorsunuz ki daha saglıklı olur iletisim
Bugün bakan artık kısıtlamalarla değil halkın dikkati ve aşıyla aşmaya çalışıcaz dedi. Ben de güzel düşünüyorum ama bazen afakanlar basıyor olumsuza dönüyorum.Geçen sene bile 1 temmuzda açıldı. Bu sene 15 temmuzun ihtimali bile yok
Hep dediğim gibi bence en kötü senaryo 1 haziran kısıtlı, 1 temmuz daha gevşek anca bu kadar olur
Bütün ülkeler normalleşmeye başladı, maske yasağını bile kaldıran ülkeler var
Yok yok rahat ol canım gerçekten ben de umutluyum sizler için. Çok güzel olucak Allah'ın izniyleBugün bakan artık kısıtlamalarla değil halkın dikkati ve aşıyla aşmaya çalışıcaz dedi. Ben de güzel düşünüyorum ama bazen afakanlar basıyor olumsuza dönüyorum.
Keşke bu haftasonu duyursalar artık.İnşallah valla okuyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sabredelim 1 haftaya haberini alırız inşalllahh bol bol dua edelim. Ay valla namaza başlicam ya
Canım ya, cok moral verici konusuyorsun gercekten cok sag ol. Hersey gönlünce olsunYok yok rahat ol canım gerçekten ben de umutluyum sizler için. Çok güzel olucak Allah'ın izniyle
Askıda 25 ekmek vaadim var. Dügünüm bittikten sonraki ilk fırsatta askıya ekmek koydurucam. Az cok ic rahatlatıyorKızlar şöyle bir şey diyebilirim twitterda bayaaaa bayaa gezdim gerçekten aşşırı bir tepki var. Herkes hashtag açmış cb ye fahrettin kocaya falan düğün salonu sahipleri evlenecekler falan baya tepki var yani büyük ihtimalle bu sefer olucak başarıcaz
Bende yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? İzmirde yaşıyorumda hiç askıda ekmek görmedim burda fırınlarda. Fırınlarda mı bulunuyor acaba canım ?Askıda 25 ekmek vaadim var. Dügünüm bittikten sonraki ilk fırsatta askıya ekmek koydurucam. Az cok ic rahatlatıyor
Hepimizin gönlümüze göre olsun inşallah Gerçek fikirlerim cidden sırf moral vermek için demiyorum. Bugün ben de belediyedeki adamın direkt konuşmasını duydum. Güzel olucak her şey, güzel gelinler olucaz hepimizCanım ya, cok moral verici konusuyorsun gercekten cok sag ol. Hersey gönlünce olsun
Evet ama güvendiğin fırıncıya gidip parasını verirsin, dagıtmalarını söylersin öyle de yaparlar. Benim calıstıgım yer cok geri ve ufak mesela geçenlerde askıda ekmek yaparken fırıncıya verdim 2 güne dağıt sokakta gördüğüne yoksula gelene dedim dağıttırdı hemenBende yapmak istiyorum nasıl yapabilirim? İzmirde yaşıyorumda hiç askıda ekmek görmedim burda fırınlarda. Fırınlarda mı bulunuyor acaba canım ?
Aynen.15 temmuza kalması imkansız yani kim ne zaman evlenecek sekiz yüz bin çift bekliyor bu yıl evlenmeyi kasımda anca biter sadece bekleyenlerin düğünü çok saçma yani her habere inanmayın bakanın dediğine inanırım ben.
Ne kadar güzel bir niyet hayırlı güzel bir yuvaya adım atıyoruz hepimiz Rabbim inşallah bir kapı açacak bizlere kolaylaşacak işlerimizi evliliğe böyle bir niyetle başlamak mükemmel huzurunuz daim olsunAskıda 25 ekmek vaadim var. Dügünüm bittikten sonraki ilk fırsatta askıya ekmek koydurucam. Az cok ic rahatlatıyor
canım zaten kısıtlamalı olucağının farkındayız ama eskisi gibi 1 saat 100 kişi ikramsız oynamasız olmasın temennimiz bubugün gelinlik provasına gittim kızlar 1 haziranda açılıyomuş sosyal medyada baya gündem var dedim sahibine.düğünleri açmayacaklar kısıtlamalı temmuza kadar nikahları açıcaklar dedi bi yerden haber mi geldi dedim söylemedi. Şimdi koca’nın açıklamasını okudum haziran temmuz ayında yoğun aşılama olacak demiş bu süreçte düğün kına gibi şeylere izin verilmez gibi geldi
benimki de çok iyidir aramız çok candan biri saç makyajımı bile ayarlattı otele getirticek birini, bende diyorum haziranda şartlar istediğimiz gibi olur açılırsa yer bulursam hazirana alırım diyorum bence gününü elleme bebeğim temmuzda tadını çıkara çıkara yapalım diyor temmuzun ilk haftasında haftaiçinde olduğu için mi başkasına satamam diye mi düşünüyo yoksa tamamen iyiliğinden mi bilemedim bu süreçte herşeyden herkesten şüphe eder oldum vallaKına organizasyoncum beni pazartesi için provaya çağırdı kıyamadığım çok emin kesin açılacak diyor. 17 mayısta da böyle diyodun diyorum yok yok şimdi kesin diyo bana gitsem mi bilemedim
yalandır ya öyle şey olmazKızlar twitterde bunu gördüm gerçekse bayılıcam şimdi... Yalan haberdir değil mi???
dönme dönme çık ordan olumsuzluklardan tüllaaaaaayyy geri dööööönnnnBugün bakan artık kısıtlamalarla değil halkın dikkati ve aşıyla aşmaya çalışıcaz dedi. Ben de güzel düşünüyorum ama bazen afakanlar basıyor olumsuza dönüyorum.