- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Saat kısmını boş bırakabilirsin canım öyle yapıyorlar artık.Davetiye bastırıcam ama saatten emin olamıyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saat kısmını boş bırakabilirsin canım öyle yapıyorlar artık.Davetiye bastırıcam ama saatten emin olamıyorum...
7-11 falan mı yazdırsam ama yasak olursa? OffffSen artık en yakın saati tahmin edip yaz bence. Yoksa dağıtma falan yetişmesi sıkıntı olabilir
Öyle mi diyorsun ama sonra tek tek doldurmakta sıkıntı olacakSaat kısmını boş bırakabilirsin canım öyle yapıyorlar artık.
Yani biraz sıkıntı tabi ama en azından davetiyeler boşa gitmezÖyle mi diyorsun ama sonra tek tek doldurmakta sıkıntı olacak
Saati ortalama yazıp değişirse arasak olmaz mı yaYani biraz sıkıntı tabi ama en azından davetiyeler boşa gitmez
Aynen öyle yap bence 7 8 gibi yaz değişirse ki yasak saati geçe alınırsa bile değişmez bence sadece dagilmaniz geç olur. Ama olur da değişirse ararsın ya da mesaj atarsın toplu. Hatta dağıtırken belli olursa o zaman da saati söylersinSaati ortalama yazıp değişirse arasak olmaz mı ya
Azıcık olumluluk yanları yok mu ya hepimizin tarihleri çok çok yakın. Allahım nasip et güzelceBugün birkaç salona gittik onlarda bizim gibi bekliyorlar hiçbirşey diyemiyorlar 1 haziranı dört gözle bekliyor herkes 2 hazirana nikah töreni 1 haziranda evde kına diye planlıyorum inşallah
Çok dertliler bu konuyu kimse net bilemiyor bir kişinin ağzından çıkacak sözü bekliyor herkes dedi Ama açılır diye düşünüyoruz diyorlar tabi istekleri temennileri bu yönde,Azıcık olumluluk yanları yok mu ya hepimizin tarihleri çok çok yakın. Allahım nasip et güzelce
Ben de cok sıkıldım belirsizlikten artık.Çok dertliler bu konuyu kimse net bilemiyor bir kişinin ağzından çıkacak sözü bekliyor herkes dedi Ama açılır diye düşünüyoruz diyorlar tabi istekleri temennileri bu yönde,
Offff. Kesinse ertelememiz lazım en acilinden. 27sinde davetiye bastırsam haftasonu yasağına giriyoruz en erken 31 inde dağıtabilirimKızlar şimdi haber global diye bi kanalın haberinde gördüm 26 mayıs çarşamba normalleşme ile ilgili açıklama yapılcakmış diye haber geçti
Olur artık pandemi dönemi sonuçta her an her şey olabiliyorSaati ortalama yazıp değişirse arasak olmaz mı ya
Offf binlerce insan olarak bir kişinin sözüne bağlıyız ve heyecan, stres içinde bekliyoruzÇok dertliler bu konuyu kimse net bilemiyor bir kişinin ağzından çıkacak sözü bekliyor herkes dedi Ama açılır diye düşünüyoruz diyorlar tabi istekleri temennileri bu yönde,
Kardeşim bence dikkatini dağıtacak bir şeyler bul. Gece gündüz buradasın haber bekliyorsun. En ufak bir şeyde moralin bozuluyor. Yipraniyorsun.Ben de cok sıkıldım belirsizlikten artık.
Değil mi? İşteyken bile bir elim burda. Cok bunaldımKardeşim bence dikkatini dağıtacak bir şeyler bul. Gece gündüz buradasın haber bekliyorsun. En ufak bir şeyde moralin bozuluyor. Yipraniyorsun.
Aynen.s evine bir şeyler falan al alışveriş yap rahatlatır.Değil mi? İşteyken bile bir elim burda. Cok bunaldım
Davetiye işini napmayı planlıyorsun pekiAynen.s evine bir şeyler falan al alışveriş yap rahatlatır.