- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Yok artık bizim sade bir törenimizde gözleri var ama bunlar bildiğimiz düğün yapmışşŞaka gibi çifte standart Eki Görüntüle 2854277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık bizim sade bir törenimizde gözleri var ama bunlar bildiğimiz düğün yapmışşŞaka gibi çifte standart Eki Görüntüle 2854277
Ya gerçekten acayip sinir oldum ama ne faydaYok artık bizim sade bir törenimizde gözleri var ama bunlar bildiğimiz düğün yapmışş
Benim pek muhterem nişanlım sağlık raporunu göndersin de nikah saati kesinlessin diye birkaç gün daha bekleyeceğimDavetiye işini napmayı planlıyorsun peki
Siz nikâhı hangi ayda yapmayı düşünüyordunuz ?Benim pek muhterem nişanlım sağlık raporunu göndersin de nikah saati kesinlessin diye birkaç gün daha bekleyeceğim
Normalde 28 Mayıs ama erteledik 7 Haziran aSiz nikâhı hangi ayda yapmayı düşünüyordunuz ?
Ahh bizde 10 Haziran'a erteledikNormalde 28 Mayıs ama erteledik 7 Haziran a
Güzel tarih yapacaz inşaallah nikah merasimimiziAhh bizde 10 Haziran'a erteledik
İnşallahGüzel tarih yapacaz inşaallah nikah merasimimizi
Biz nişanlımla beraber seçtik sormadık hiç iki aileye deKızlar bişey soracağım
Sizce davetiye seçerken kaynanamlara sorup gösterip danışmama gerek var mı? Bence yok ama bilemedim.
Yani bence gerek yok Siz beğendikten sonra gerisi çok da önemli değil her ayrıntıyı sorarsak yol alamayız benceKızlar bişey soracağım
Sizce davetiye seçerken kaynanamlara sorup gösterip danışmama gerek var mı? Bence yok ama bilemedim.
Son günlerde nişanlımla aşırı tartışıyoruz ya. Davetiye sayısı için tartıştık şimdi de. Stresten mi bilmiyorum ama bu olay artık benim canımı cok sıkıyorYani bence gerek yok Siz beğendikten sonra gerisi çok da önemli değil her ayrıntıyı sorarsak yol alamayız bence
Bizde nikah tarihi yaklaştıkça tartışmalarımız çok arttı. Stres heyecan yüksek büyük ihtimalle o yüzden. Davetiye konusuna gelince de ben kendim seçtim nişanlıma sordum güzel dedi sipariş ettik. Ne kendi ailene sor neden karşı tarafın ailesine bence. Sonra içine sinmeyen bir şeyi beğenirler kırmamak için kabul etmek zorunda kalırsın. Ya da kabul etmeyince keşke bizim seçtiğimizi söyleseydin derler belki bilmiyorum tabii. Senin gönlünden ne geçiyosa canımSon günlerde nişanlımla aşırı tartışıyoruz ya. Davetiye sayısı için tartıştık şimdi de. Stresten mi bilmiyorum ama bu olay artık benim canımı cok sıkıyor
İnanır mısın bizimde öyle normalde çok çok nadir tartışırız ama bu aralar galiba hepimizin üzerinde bilinmezliğin gerginliği var sürekli zıtlaşıyoruz bugün bana soru sorma diye ters düştük daha sabah dün akşam hiç konuşmadık bilmiyorum ne nasıl olacak bu süreç aşırı hassaslaştırdı bizleriSon günlerde nişanlımla aşırı tartışıyoruz ya. Davetiye sayısı için tartıştık şimdi de. Stresten mi bilmiyorum ama bu olay artık benim canımı cok sıkıyor
Bizde bugün hiç konuşmadık. Her konuşmada tartışıyoruz artık çok bunaldık ikimizde. Kızlar niye böyle oluyor ki acaba ? Ben bu kadar her şeyi kafama takarken o sadece işe gidip geliyor hiç stres yapmıyor kaç kişi gelcek yasaklar vs..İnanır mısın bizimde öyle normalde çok çok nadir tartışırız ama bu aralar galiba hepimizin üzerinde bilinmezliğin gerginliği var sürekli zıtlaşıyoruz bugün bana soru sorma diye ters düştük daha sabah dün akşam hiç konuşmadık bilmiyorum ne nasıl olacak bu süreç aşırı hassaslaştırdı bizleri
Erkeklerin stresi yansıtma veya yaşama biçimi kadınlara göre farklı olabiliyor Senin gibi o da stresini yansıtsa daha sıkıntı olur galiba bir an önce süreç belli olursa bence ilişkiler normalleşirBizde bugün hiç konuşmadık. Her konuşmada tartışıyoruz artık çok bunaldık ikimizde. Kızlar niye böyle oluyor ki acaba ? Ben bu kadar her şeyi kafama takarken o sadece işe gidip geliyor hiç stres yapmıyor kaç kişi gelcek yasaklar vs..
Kadınlar zaten erkeklere göre daha detaycı birde üzerine böyle olaylar olunca hepimiz daha da hassas oluyoruz ama erkekler yine rahat tabii açılır diyip duruyor bana da nişanlım. Her şeyi kafaya takan kötü düşünen hep benim. Sinir hastası olmadan evlenebilsek bari.Bizde bugün hiç konuşmadık. Her konuşmada tartışıyoruz artık çok bunaldık ikimizde. Kızlar niye böyle oluyor ki acaba ? Ben bu kadar her şeyi kafama takarken o sadece işe gidip geliyor hiç stres yapmıyor kaç kişi gelcek yasaklar vs..
valla instagramdan kanala yazdım yani o kadar diyim sana haberi bulabilmek içinOffff. Kesinse ertelememiz lazım en acilinden. 27sinde davetiye bastırsam haftasonu yasağına giriyoruz en erken 31 inde dağıtabilirim
3 gün önce de olmaz zaten neyse doğruysa 15 gün geç evlenicem napalım
Aynen son zamanlarda cok arttı normalde kolay kolay tartışmayan bir çiftiz ama sürekli gerginlik ve tartışma var. Yok davetiye modeli konusunda değil, o da bana bıraktı sayı olarak 200 dedim o da 250 olsun dedi. Ben de 200 yeter zaten öyle çok kişiyi çağırmayacagız dedim. Beni kaale almıyorsun benim söylediklerim umrunda değil diye bir başladı tartıştık. Konusmuyoruz su an.Bizde nikah tarihi yaklaştıkça tartışmalarımız çok arttı. Stres heyecan yüksek büyük ihtimalle o yüzden. Davetiye konusuna gelince de ben kendim seçtim nişanlıma sordum güzel dedi sipariş ettik. Ne kendi ailene sor neden karşı tarafın ailesine bence. Sonra içine sinmeyen bir şeyi beğenirler kırmamak için kabul etmek zorunda kalırsın. Ya da kabul etmeyince keşke bizim seçtiğimizi söyleseydin derler belki bilmiyorum tabii. Senin gönlünden ne geçiyosa canım