2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kızlar bişey soracağım
Sizce davetiye seçerken kaynanamlara sorup gösterip danışmama gerek var mı? Bence yok ama bilemedim.

Yani bence gerek yok 🤷🏻‍♀️ Siz beğendikten sonra gerisi çok da önemli değil 🙈 her ayrıntıyı sorarsak yol alamayız bence 🤣🤣
Son günlerde nişanlımla aşırı tartışıyoruz ya. Davetiye sayısı için tartıştık şimdi de. Stresten mi bilmiyorum ama bu olay artık benim canımı cok sıkıyor

Son günlerde nişanlımla aşırı tartışıyoruz ya. Davetiye sayısı için tartıştık şimdi de. Stresten mi bilmiyorum ama bu olay artık benim canımı cok sıkıyor
Bizde nikah tarihi yaklaştıkça tartışmalarımız çok arttı. Stres heyecan yüksek büyük ihtimalle o yüzden. Davetiye konusuna gelince de ben kendim seçtim nişanlıma sordum güzel dedi sipariş ettik. Ne kendi ailene sor neden karşı tarafın ailesine bence. Sonra içine sinmeyen bir şeyi beğenirler kırmamak için kabul etmek zorunda kalırsın. Ya da kabul etmeyince keşke bizim seçtiğimizi söyleseydin derler belki bilmiyorum tabii. Senin gönlünden ne geçiyosa canım

İnanır mısın bizimde öyle 🥺 normalde çok çok nadir tartışırız ama bu aralar galiba hepimizin üzerinde bilinmezliğin gerginliği var 😣 sürekli zıtlaşıyoruz bugün bana soru sorma diye ters düştük daha sabah dün akşam hiç konuşmadık bilmiyorum ne nasıl olacak 😢 bu süreç aşırı hassaslaştırdı bizleri

İnanır mısın bizimde öyle 🥺 normalde çok çok nadir tartışırız ama bu aralar galiba hepimizin üzerinde bilinmezliğin gerginliği var 😣 sürekli zıtlaşıyoruz bugün bana soru sorma diye ters düştük daha sabah dün akşam hiç konuşmadık bilmiyorum ne nasıl olacak 😢 bu süreç aşırı hassaslaştırdı bizleri
Bizde bugün hiç konuşmadık. Her konuşmada tartışıyoruz artık çok bunaldık ikimizde. Kızlar niye böyle oluyor ki acaba ? Ben bu kadar her şeyi kafama takarken o sadece işe gidip geliyor hiç stres yapmıyor kaç kişi gelcek yasaklar vs..

Bizde bugün hiç konuşmadık. Her konuşmada tartışıyoruz artık çok bunaldık ikimizde. Kızlar niye böyle oluyor ki acaba ? Ben bu kadar her şeyi kafama takarken o sadece işe gidip geliyor hiç stres yapmıyor kaç kişi gelcek yasaklar vs..
Erkeklerin stresi yansıtma veya yaşama biçimi kadınlara göre farklı olabiliyor 🤷🏻‍♀️ Senin gibi o da stresini yansıtsa daha sıkıntı olur galiba 🤔 bir an önce süreç belli olursa bence ilişkiler normalleşir 😂

Kadınlar zaten erkeklere göre daha detaycı birde üzerine böyle olaylar olunca hepimiz daha da hassas oluyoruz ama erkekler yine rahat tabii açılır diyip duruyor bana da nişanlım. Her şeyi kafaya takan kötü düşünen hep benim. Sinir hastası olmadan evlenebilsek bari.

Bizde nikah tarihi yaklaştıkça tartışmalarımız çok arttı. Stres heyecan yüksek büyük ihtimalle o yüzden. Davetiye konusuna gelince de ben kendim seçtim nişanlıma sordum güzel dedi sipariş ettik. Ne kendi ailene sor neden karşı tarafın ailesine bence. Sonra içine sinmeyen bir şeyi beğenirler kırmamak için kabul etmek zorunda kalırsın. Ya da kabul etmeyince keşke bizim seçtiğimizi söyleseydin derler belki bilmiyorum tabii. Senin gönlünden ne geçiyosa canım
Aynen son zamanlarda cok arttı normalde kolay kolay tartışmayan bir çiftiz ama sürekli gerginlik ve tartışma var. Yok davetiye modeli konusunda değil, o da bana bıraktı sayı olarak 200 dedim o da 250 olsun dedi. Ben de 200 yeter zaten öyle çok kişiyi çağırmayacagız dedim. Beni kaale almıyorsun benim söylediklerim umrunda değil diye bir başladı tartıştık. Konusmuyoruz su an.

X