2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Sen haklısın ama bir de benim açımdan düşünsene.
3 haftadan az zaman kalmış daha ortada hazırlığım yok. Haziran için olan açıklamayı mayısın son günü açıklarlarsa ne olacak? 2 gün içinde davetiye bastırıp dağıtma ihtimalim olmadığına göre ertelenecek. Ama bu sefer tamamen açıkta kalmış olcam
Böyle düşününce keşke benim de ertelenmiş olsaydı ama net olsaydı diyorum
Ama haziran ayını yarın açıklayacaklarını bilsem sakin sakin beklerim
Böyle düşününce benim durum daha vahim, belirsizlik çok daha zor :KK43:
Bugün ertelesem belki yer bulcam ama 2 hafta sonra o şansım da alınmış olacak elimden..
Valla ben şuan senin düğününün olduğu zamana ayarlayabilmek için can atıyorum

Arkadaşlar biliyorum çok zor ama sakin kalalım. İnadına mutlu olalım. Ömrümüzün en güzel zamanlarını böyle stresli geçirmek istemiyorum. İnanın her şey bir şekilde hallolacak. Evlenecez. Ama geriye dönüp bakınca sinir stres mutsuzluk görmeyelim. Pozitif olalım
İşte pozitif olmamız için çıkıp böyle böyle demeleri lazım. Ortada temmuzda açılacak diyen bir sürü yazı var
Yarınki açıklamayı bekleyeceğim ama hiç sanmıyorum haziranda neler olacağına değineceklerini.

1 haziranda açıcağını 1 haziranda söylese ben 4-5hazirana neyimi yetiştircem ya evde nişanlım yaşıyo çeyizimi yerleştirmedim açılmıcak

1 haziranda açıcağını 1 haziranda söylese ben 4-5hazirana neyimi yetiştircem ya evde nişanlım yaşıyo çeyizimi yerleştirmedim açılmıcak
Şuan zaten 1 Haziran'da açılacağını söylediler. Ekstrem bir şey olmazsa uzatmazlar

Şuan zaten 1 Haziran'da açılacağını söylediler. Ekstrem bir şey olmazsa uzatmazlar
Ama nasıl açılacağını söylemediler ki. Yine 1 saat 100 kişi müziksiz şekilde açıp düğünleri temmuzda açacağız da diyebilirler
erteleyen arkadaşlar bence seçeneğiniz varsa temmuza erteleyin ya da en erken 15 hazirana
Haziranın ilk haftası hazırlık açısından en kötü tarin

Ama nasıl açılacağını söylemediler ki. Yine 1 saat 100 kişi müziksiz şekilde açıp düğünleri temmuzda açacağız da diyebilirler
erteleyen arkadaşlar bence seçeneğiniz varsa temmuza erteleyin ya da en erken 15 hazirana
Haziranın ilk haftası hazırlık açısından en kötü tarin
Evet orası öyle ama ben beklentimi o kadar düşürdüm ki nikah yapalım insanlar gelip takı taksın foto cekinelim yeter diyorum.

Evet orası öyle ama ben beklentimi o kadar düşürdüm ki nikah yapalım insanlar gelip takı taksın foto cekinelim yeter diyorum.
Sen de haklısın. Bazen ben de öyle diyorum
Sonra diyorum ki boşuna beklemiş olma o kadar beklediğine değsin
Geçen seneye göre hem aşılama başladı, hem tam kapanma yapıldı. Ama en ufak ilerleme yok resmen aynı yılı tekrar yaşıyo gibiyim

Sen de haklısın. Bazen ben de öyle diyorum
Sonra diyorum ki boşuna beklemiş olma o kadar beklediğine değsin
Geçen seneye göre hem aşılama başladı, hem tam kapanma yapıldı. Ama en ufak ilerleme yok resmen aynı yılı tekrar yaşıyo gibiyim
Valla kardeşim geçen yıldan farklı bir serbestlesme olmaz. Çünkü aşılama düzeyi çok düşük. Geçen yılki olan konsept size uymadiysa bu yıl da farklı olmaz. Bence uzattikca sorunlar çıkıyor yapın bitsin artık nasıl olursa.

Valla kardeşim geçen yıldan farklı bir serbestlesme olmaz. Çünkü aşılama düzeyi çok düşük. Geçen yılki olan konsept size uymadiysa bu yıl da farklı olmaz. Bence uzattikca sorunlar çıkıyor yapın bitsin artık nasıl olursa.
Geçen sene eylül sonuydu bizim yani düğün kına tamamen yasaklanmıştı
Ben yarı kapasite olsun 1 saate de razıyım
Şu anki tek sıkıntı geç haber vermeleri olur malum yarını bile 1 gün kala açıkladılar
Açıklarlarsa yapıp geçerim zaten iyi kötü

Geçen sene eylül sonuydu bizim yani düğün kına tamamen yasaklanmıştı
Ben yarı kapasite olsun 1 saate de razıyım
Şu anki tek sıkıntı geç haber vermeleri olur malum yarını bile 1 gün kala açıkladılar
Açıklarlarsa yapıp geçerim zaten iyi kötü
Hmm anladım. O zaman garanti olsun diyorsan temmuza falan ertele. Ama bu durumda da ne kadar garanti olur bilinmez. Tek dayanak turizm sezonunda yasaklama getirmezler düşüncesi

Canım erteleyeceksen ertele ertelemeyeceksen sus allah aşkına hepimizin canı burnunda zaten
ne diyosun ya alla alla yanlış bilgi kirliliği olmasın diye söylüyorum sus falan diyip de canımı sıkma senin canın sıkkınsa benimki bin kat sıkkın herkes kendi yaşadığını bilir ,saçma sapan polemiklere girme

arkadaşlar cimer e istek olarak kayıtta bulunun lütfen
Sayin Yetkililer,
Aylardir kapali olan düğün sektörünün 01 Haziran 2021 itibariyle açılmasını talep ediyoruz.
Gerek bu sektör çalışanlarının ve ailelerinin magduriyeti, gerekse düğününü yapılacak çiftler adina sizlerden bunu istiyoruz.
Düğün Sektörü olarak 52'ye yakın yan kol ile işbirliği içerisindeyiz. Tum bu alanlarda çalışan insanlar ve aileri olarak milyonlarca kisiyiz. Bir çoğumuz issiz,aşşız,geçim sıkıntısı çeken insanlarız. Birçok muzisyen arkadaşımız intihar etti, birçok yuva maddi sıkıntı nedeniyle dağıldı, bircok kişi borç batağında, ödemelerini yapamaz halde.
Artik bu sektör paydaşlarının,çalışanlarının dayanacak gücü kalmadı.
Tum gerekli önlemlerimizi almış olup, pandemi kurallarını en dogru şekilde uygulayan, kolluk kuvvetlerinin denetimlerinde ise gerekli tüm onaylardan başarı ile geçmiş bir sektör olarak, sadece sokak düğünlerinin önüne gecilebilir ise, bizler profesyonel bir sekilde düğünlerimizi gerçekleştirecek olup, herhangi bir kusura izin vermeyecegimizin altini onem ile çiziyoruz. Turizm sektörünün açılması ile otel restoranlarinda yemek yenilebiliyor, dans edilebiliyor ise ve diğer restoranlarda da yemek yenilebiliyor ise, düğün ve davet salonlarinda da yenilebilir. Restoranlar da müzik yayini verilebiliyor ise düğün salonlarında da müzik olabilir ve sadece gelin ve damat pistte oynarken,misafirler kendi masasinin etrafinda ayni evi paylastigi ailesi ile kontrollu oynayabilir. Kapida ates ölçümü ve Hes kodlari ile risksiz misafirler salonlara alındığı için profesyonel olarak işimizi yaptığımız için artık diğer tüm sektörlerde oldugu gibi DÜĞÜN SEKTÖRÜ de açılmalıdır.
Lutfen sesimizi duyun.
Düğün sektörüne hayat verin.
En gec 01 Haziran 2021 itibari ile işimize geri donmek istiyoruz. ( bu kısmı düğünlerimizi kurallara uygun bir şekilde yapmak istiyoruz şeklinde düzenleyebilirsiniz)
Gereğinin yapılmasını saygılarımızla arz ederiz.
Iyi çalışmalar.
Saygılarımla.

X