2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Haziranın ilk zamanlarına almanız yine sizi strese sokacak olcak mı olmıcak mı açıklamaları bekle yine yıpranacaksınız en mantıklı zaman dilimi temmuz yada haziran sonu arkadaşlar hiç kendinizi stresede sokmazsınız rahatça düğününüzü yaparsınız nacizane fikrim burdaki herkes en güzelini hakediyo

Haziranın ilk zamanlarına almanız yine sizi strese sokacak olcak mı olmıcak mı açıklamaları bekle yine yıpranacaksınız en mantıklı zaman dilimi temmuz yada haziran sonu arkadaşlar hiç kendinizi stresede sokmazsınız rahatça düğününüzü yaparsınız nacizane fikrim burdaki herkes en güzelini hakediyo
Bana kalsa aynı fikirdeyim en azından 15 hazirandan sonra isterim ama işte nişanlım sabredemiyor. 9 yıldır bekliyor tabi ona da bir şey diyemiyorum

haziran sonunda sınav var o zamanda yasak gelme ihtimali olabilir haftasonu için

Evet orası öyle ama ben beklentimi o kadar düşürdüm ki nikah yapalım insanlar gelip takı taksın foto cekinelim yeter diyorum.
Bende aynı şekildeyim tek düşüncem olsun bitsin be heyecan kaldı ne heves. Şimdi diyorum neyi istemiyorum desem oluyor bu gidişle belediye salonunda nikaha razı olcam 🤦🏻‍♀️

Bende aynı şekildeyim tek düşüncem olsun bitsin be heyecan kaldı ne heves. Şimdi diyorum neyi istemiyorum desem oluyor bu gidişle belediye salonunda nikaha razı olcam 🤦🏻‍♀️
Valla öyle. Kimsenin kalbi kırılmadan alınma gücenme olmadan olsun da nasıl olursa olsun. Yoksa düğün zamanında olan gerginlikler bir ömür unutulmuyor

X