2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
kızlar benimde 4-5 haziran ama açılmıcak bence çünkü en son düğünlerle ilgili karar veriliyor , bakın daha bu genelge yayınlanmadan önce 3 aşamalı normalleşme diye 1 temmuza kadar olan süre yayınlandı ve 1. aşama şuan söyledikleri gibi , bundan sonra 1 haziranda yasak saatlerini ileriye atıp haftasonunu açıp, lokanta cafeleri açık alanlarına müsade kapalı alan ise yüzde 50 kapasite ile izin verip haziranı da böyle bitiricekler düğünlere değinmicekler bile , keşke deseler yani kimseyi mutsuz etmek galyana getirmek değil amacım sakın yanlış anlamayın benimde düğünüm 4-5 haziran mecbur ertelicem kimse mağdur olmasın mantıklı düşünelim karar verelim istiyorum çok yıprandık çok bunaldık çokkkk
Bence dokunmayın. Ben de 4-5 hxirana almak istiyorum verirlerse eğer. Ben yarı kapasiteyle izin vereceklerini düşünüyorum.

kızlar benimde 4-5 haziran ama açılmıcak bence çünkü en son düğünlerle ilgili karar veriliyor , bakın daha bu genelge yayınlanmadan önce 3 aşamalı normalleşme diye 1 temmuza kadar olan süre yayınlandı ve 1. aşama şuan söyledikleri gibi , bundan sonra 1 haziranda yasak saatlerini ileriye atıp haftasonunu açıp, lokanta cafeleri açık alanlarına müsade kapalı alan ise yüzde 50 kapasite ile izin verip haziranı da böyle bitiricekler düğünlere değinmicekler bile , keşke deseler yani kimseyi mutsuz etmek galyana getirmek değil amacım sakın yanlış anlamayın benimde düğünüm 4-5 haziran mecbur ertelicem kimse mağdur olmasın mantıklı düşünelim karar verelim istiyorum çok yıprandık çok bunaldık çokkkk
Ama şuan yayınlanan genelgede düğünler 1 hazirana kadar yasak diyor. 1 temmuza kadar demiyor ki. Ya da sonrasında değerlendirilecek falan da demiyor. Net 1 hazirana kadar yasak demişler

Bir düğün için ayarlanması gereken bir ton şey var. Aylar öncesinde bile zor ayarladık bu tarihleri.
aynen öyle ya düğün ya bu hadi yarın yapalım diyip pikniğe gider gibi değil ki, davetiyesi var uzaktan gelen insanı var yemek ayarlaması var misafirlerin konaklaması kuaförü insanlara otobüs tutulcak çocuk oyuncağı mı ya , bu devlet büyüklerinin hiç yakını yok mu düğün yapan dicem de onlar otellerde restorantlarda büyük yerlerde yapıyolar zaten instagramda görüyoruz lanet olsun ya hepsine

Ama şuan yayınlanan genelgede düğünler 1 hazirana kadar yasak diyor. 1 temmuza kadar demiyor ki. Ya da sonrasında değerlendirilecek falan da demiyor. Net 1 hazirana kadar yasak demişler
hem haftasonu yasağı kalkıcak, hem saatler de esneme düğünler yapılacak ben bu kadar açılmayı birden yapcaklarını düşünmüyorum :KK43: keşke olsa keşşke

Ama o kadar insan evleniyor ne ara evlenecek bunlar Eylül Ekim'de hop yine yasaklar geliyor
umurlarında mı , umurlarında olsa hes kodu salonun yarı kapasitesi temassız oyun , masalar arası şu kadar mesafe şu kadar sürede düğün yapılacak her salona görevli gönderilecek derlerdi bak bu kadar kolay bişeyleri kuralına kanununa göre yapmak

Ben artık hiç birine inanamıyorum geçende de 17 mayıs itibariyle açık dediler nikah törenleri için ama gördük.

Ben artık hiç birine inanamıyorum geçende de 17 mayıs itibariyle açık dediler nikah törenleri için ama gördük.
Nikahlar açıldı zaten dedikleri gibi. Sadece misafirsiz. Haziran'da kısıtlı misafirle diyecekler

Aa ertelicek misin aynı gün bizim kına da düğün de..
Ben de ertelemeyi düşünüyorum. Açıklama gelene kadar çünkü ne davetiye bastırabilcem ne hazırlık yapcam. Geç açıklarlarsa ne yapacağım bu sefer her kaporam yanar gider
Offff

ben düşünmüyorum ya hem haftasonunu açıp hem düğünleri birden başlatmıcaklar
Ben de senin gibi düşünüyorum.
Eğer şimdi hafta sonunu kısıtlı açsalardı umudum olurdu da. Haziranda kısıtlı açacaklar belli
Bir de 2-3 hafta için çok kısıtlamalı düğün istemiyorum zaten bekleyeceğim kadar beklemişim
Tabii şimdi böyle konuşuyorum da salonlarda yer yoksa öğlen saati 50 kişiyle olsa bile yapmak zorundayım orası ayrı :KK43:

Ben de senin gibi düşünüyorum.
Eğer şimdi hafta sonunu kısıtlı açsalardı umudum olurdu da. Haziranda kısıtlı açacaklar belli
Bir de 2-3 hafta için çok kısıtlamalı düğün istemiyorum zaten bekleyeceğim kadar beklemişim
Tabii şimdi böyle konuşuyorum da salonlarda yer yoksa öğlen saati 50 kişiyle olsa bile yapmak zorundayım orası ayrı :KK43:
Canım. Bizden daha paniksiniz biz daha beteriz her türlü ertelemek zorundayız. Sizin olma ihtimali yüksek. Açarlarsa perperişan olursunuz. Haziranda ben kısıtlı da olsa açılır diyorum.

Benim de bütün planlarım çöp oldu. 23 mayıstı. 4 hazirana almayı düşünüyorum düğünü. Deliricem

Arkadaşlar biliyorum çok zor ama sakin kalalım. İnadına mutlu olalım. Ömrümüzün en güzel zamanlarını böyle stresli geçirmek istemiyorum. İnanın her şey bir şekilde hallolacak. Evlenecez. Ama geriye dönüp bakınca sinir stres mutsuzluk görmeyelim. Pozitif olalım

Canım. Bizden daha paniksiniz biz daha beteriz her türlü ertelemek zorundayız. Sizin olma ihtimali yüksek. Açarlarsa perperişan olursunuz. Haziranda ben kısıtlı da olsa açılır diyorum.
Sen haklısın ama bir de benim açımdan düşünsene.
3 haftadan az zaman kalmış daha ortada hazırlığım yok. Haziran için olan açıklamayı mayısın son günü açıklarlarsa ne olacak? 2 gün içinde davetiye bastırıp dağıtma ihtimalim olmadığına göre ertelenecek. Ama bu sefer tamamen açıkta kalmış olcam
Böyle düşününce keşke benim de ertelenmiş olsaydı ama net olsaydı diyorum
Ama haziran ayını yarın açıklayacaklarını bilsem sakin sakin beklerim
Böyle düşününce benim durum daha vahim, belirsizlik çok daha zor :KK43:
Bugün ertelesem belki yer bulcam ama 2 hafta sonra o şansım da alınmış olacak elimden..

X