- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.100
- 28
Bir düğün için ayarlanması gereken bir ton şey var. Aylar öncesinde bile zor ayarladık bu tarihleri.Herşeyi falso olur mu ne perhiz ne lahana tursusu. Düğünler sanki son dakika ayarlanan şeyler mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir düğün için ayarlanması gereken bir ton şey var. Aylar öncesinde bile zor ayarladık bu tarihleri.Herşeyi falso olur mu ne perhiz ne lahana tursusu. Düğünler sanki son dakika ayarlanan şeyler mi
Ben kasımda almıştım düşün sen artık halimi.Bir düğün için ayarlanması gereken bir ton şey var. Aylar öncesinde bile zor ayarladık bu tarihleri.
Bence dokunmayın. Ben de 4-5 hxirana almak istiyorum verirlerse eğer. Ben yarı kapasiteyle izin vereceklerini düşünüyorum.kızlar benimde 4-5 haziran ama açılmıcak bence çünkü en son düğünlerle ilgili karar veriliyor , bakın daha bu genelge yayınlanmadan önce 3 aşamalı normalleşme diye 1 temmuza kadar olan süre yayınlandı ve 1. aşama şuan söyledikleri gibi , bundan sonra 1 haziranda yasak saatlerini ileriye atıp haftasonunu açıp, lokanta cafeleri açık alanlarına müsade kapalı alan ise yüzde 50 kapasite ile izin verip haziranı da böyle bitiricekler düğünlere değinmicekler bile , keşke deseler yani kimseyi mutsuz etmek galyana getirmek değil amacım sakın yanlış anlamayın benimde düğünüm 4-5 haziran mecbur ertelicem kimse mağdur olmasın mantıklı düşünelim karar verelim istiyorum çok yıprandık çok bunaldık çokkkk
Ama şuan yayınlanan genelgede düğünler 1 hazirana kadar yasak diyor. 1 temmuza kadar demiyor ki. Ya da sonrasında değerlendirilecek falan da demiyor. Net 1 hazirana kadar yasak demişlerkızlar benimde 4-5 haziran ama açılmıcak bence çünkü en son düğünlerle ilgili karar veriliyor , bakın daha bu genelge yayınlanmadan önce 3 aşamalı normalleşme diye 1 temmuza kadar olan süre yayınlandı ve 1. aşama şuan söyledikleri gibi , bundan sonra 1 haziranda yasak saatlerini ileriye atıp haftasonunu açıp, lokanta cafeleri açık alanlarına müsade kapalı alan ise yüzde 50 kapasite ile izin verip haziranı da böyle bitiricekler düğünlere değinmicekler bile , keşke deseler yani kimseyi mutsuz etmek galyana getirmek değil amacım sakın yanlış anlamayın benimde düğünüm 4-5 haziran mecbur ertelicem kimse mağdur olmasın mantıklı düşünelim karar verelim istiyorum çok yıprandık çok bunaldık çokkkk
aynen öyle ya düğün ya bu hadi yarın yapalım diyip pikniğe gider gibi değil ki, davetiyesi var uzaktan gelen insanı var yemek ayarlaması var misafirlerin konaklaması kuaförü insanlara otobüs tutulcak çocuk oyuncağı mı ya , bu devlet büyüklerinin hiç yakını yok mu düğün yapan dicem de onlar otellerde restorantlarda büyük yerlerde yapıyolar zaten instagramda görüyoruz lanet olsun ya hepsineBir düğün için ayarlanması gereken bir ton şey var. Aylar öncesinde bile zor ayarladık bu tarihleri.
Yazık ya cidden o kadar emek o kadar plan hayal çöp olduBen kasımda almıştım düşün sen artık halimi.
ben düşünmüyorum ya hem haftasonunu açıp hem düğünleri birden başlatmıcaklarBence dokunmayın. Ben de 4-5 hxirana almak istiyorum verirlerse eğer. Ben yarı kapasiteyle izin vereceklerini düşünüyorum.
hem haftasonu yasağı kalkıcak, hem saatler de esneme düğünler yapılacak ben bu kadar açılmayı birden yapcaklarını düşünmüyorum keşke olsa keşşkeAma şuan yayınlanan genelgede düğünler 1 hazirana kadar yasak diyor. 1 temmuza kadar demiyor ki. Ya da sonrasında değerlendirilecek falan da demiyor. Net 1 hazirana kadar yasak demişler
Ama o kadar insan evleniyor ne ara evlenecek bunlar Eylül Ekim'de hop yine yasaklar geliyorben düşünmüyorum ya hem haftasonunu açıp hem düğünleri birden başlatmıcaklar
umurlarında mı , umurlarında olsa hes kodu salonun yarı kapasitesi temassız oyun , masalar arası şu kadar mesafe şu kadar sürede düğün yapılacak her salona görevli gönderilecek derlerdi bak bu kadar kolay bişeyleri kuralına kanununa göre yapmakAma o kadar insan evleniyor ne ara evlenecek bunlar Eylül Ekim'de hop yine yasaklar geliyor
Ben artık hiç birine inanamıyorum geçende de 17 mayıs itibariyle açık dediler nikah törenleri için ama gördük.Ama şuan yayınlanan genelgede düğünler 1 hazirana kadar yasak diyor. 1 temmuza kadar demiyor ki. Ya da sonrasında değerlendirilecek falan da demiyor. Net 1 hazirana kadar yasak demişler
Nikahlar açıldı zaten dedikleri gibi. Sadece misafirsiz. Haziran'da kısıtlı misafirle diyeceklerBen artık hiç birine inanamıyorum geçende de 17 mayıs itibariyle açık dediler nikah törenleri için ama gördük.
Aa ertelicek misin aynı gün bizim kına da düğün de..kızlar benimde 4-5 haziran ama açılmıcak bence çünkü en son düğünlerle ilgili karar veriliyor , bakın daha bu genelge yayınlanmadan önce 3 aşamalı normalleşme diye 1 temmuza kadar olan süre yayınlandı ve 1. aşama şuan söyledikleri gibi , bundan sonra 1 haziranda yasak saatlerini ileriye atıp haftasonunu açıp, lokanta cafeleri açık alanlarına müsade kapalı alan ise yüzde 50 kapasite ile izin verip haziranı da böyle bitiricekler düğünlere değinmicekler bile , keşke deseler yani kimseyi mutsuz etmek galyana getirmek değil amacım sakın yanlış anlamayın benimde düğünüm 4-5 haziran mecbur ertelicem kimse mağdur olmasın mantıklı düşünelim karar verelim istiyorum çok yıprandık çok bunaldık çokkkk
Ben de senin gibi düşünüyorum.ben düşünmüyorum ya hem haftasonunu açıp hem düğünleri birden başlatmıcaklar
Ben de öyle düşünüyorumNikahlar açıldı zaten dedikleri gibi. Sadece misafirsiz. Haziran'da kısıtlı misafirle diyecekler
Canım. Bizden daha paniksiniz biz daha beteriz her türlü ertelemek zorundayız. Sizin olma ihtimali yüksek. Açarlarsa perperişan olursunuz. Haziranda ben kısıtlı da olsa açılır diyorum.Ben de senin gibi düşünüyorum.
Eğer şimdi hafta sonunu kısıtlı açsalardı umudum olurdu da. Haziranda kısıtlı açacaklar belli
Bir de 2-3 hafta için çok kısıtlamalı düğün istemiyorum zaten bekleyeceğim kadar beklemişim
Tabii şimdi böyle konuşuyorum da salonlarda yer yoksa öğlen saati 50 kişiyle olsa bile yapmak zorundayım orası ayrı
Sen haklısın ama bir de benim açımdan düşünsene.Canım. Bizden daha paniksiniz biz daha beteriz her türlü ertelemek zorundayız. Sizin olma ihtimali yüksek. Açarlarsa perperişan olursunuz. Haziranda ben kısıtlı da olsa açılır diyorum.