2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
1 hazirana kına günü aldım. Allahım gazam mübarek olsun
Bizim tarihlerimiz yakındı dimi ? Bende 5 Haziran olanı nikahı değiştirmeyeceğim galiba 29 Mayıs olan nikahı 1-2-3 Haziran tarihlerinden birisine çekeceğim kınayı şimdilik evde yapacağım galiba 🙈 tarih değiştirmek ayarlamak çok zor rabbim yardımcımız olsun 🌸

İnşallah canım valla ağlıyorum sabahtan
Bende öyleyim sabahtan beri 🥺 yarın ki açıklama da 1 haziranda kesin açılış derlerse yüreğimize su serpilir , törenlerimizi yaparız kafamız rahatlar çünkü neyin ne olacağı belli değil bu ülkede turizm sezonuna güvendim onda da turistler bizden öncelikli malum 🤷🏻‍♀️

Bende öyleyim sabahtan beri 🥺 yarın ki açıklama da 1 haziranda kesin açılış derlerse yüreğimize su serpilir , törenlerimizi yaparız kafamız rahatlar çünkü neyin ne olacağı belli değil bu ülkede turizm sezonuna güvendim onda da turistler bizden öncelikli malum 🤷🏻‍♀️
Haftasonu saat kısıtlamasını da söylerler mi acaba. Saati bilmeden nasıl ayarlama yapcam mesela onu düşünüyorum şu an
Davetiyeye ne yazdırcam, nikah memuru kaçta gelecek vs

Öyle bir açıklama keşke yapsa ama hiç sanmıyorum bizi düşünen yok 🤷🏻‍♀️

Haftasonu saat kısıtlamasını da söylerler mi acaba. Saati bilmeden nasıl ayarlama yapcam mesela onu düşünüyorum şu an
Davetiyeye ne yazdırcam, nikah memuru kaçta gelecek vs
Söyleseler çok çok iyi olur ona göre ayarlarız kendimizi , tarih saat kısmı boş davetiyeler var onlara bakabilirsin 🌸 sonradan tarih saat eklenir

Değiştirme 5i sakın, inan cok sıkıntılı uğraşmak aynen yakın bizim seninle. Aynen turiste serbest 👍👍👍 bihal oldum aglamaktan.

Değiştirme 5i sakın, inan cok sıkıntılı uğraşmak aynen yakın bizim seninle. Aynen turiste serbest 👍👍👍 bihal oldum aglamaktan.
Benim 2 nikah törenim olacak birisi 29 Mayıs diğeri 5 hazirandı , 5 olanı değiştirmem şuan çok zor ki zaten değiştirmeyi düşünmüyorum 29 mayısı 5 hazirandan önce yapmak lazım kız tarafında çünkü 1-2-3 hazirandan birisine almayı düşünüyorum ertelemek istemiyorum çok fazla önümüzü göremiyorum çünkü

Benim 2 nikah törenim olacak birisi 29 Mayıs diğeri 5 hazirandı , 5 olanı değiştirmem şuan çok zor ki zaten değiştirmeyi düşünmüyorum 29 mayısı 5 hazirandan önce yapmak lazım kız tarafında çünkü 1-2-3 hazirandan birisine almayı düşünüyorum ertelemek istemiyorum çok fazla önümüzü göremiyorum çünkü
İki nikah nasıl oluyor ya. Mümkunse öyle bir şey ben de yaparım

Canım aynı durumdayım benim de iki nikah olacak çünkü farklı şehirlerdeyiz perperişan hale düştük işte bir tanesi 26 mayıstı onu 1 hazirana aldık gün yoktu 2 3 4 dolmuş hep. 7sine de ötekini erteledik. İnşallah olur ben olacagını düşünüyorum kesinlikle 50 kişiyle de olsa olacak. Benim akrabalarım bizim tarafa onunkiler onun tarafa gelir artık kim geliyorsa gelsin umrumda değil bıktım bu süreçten

Bence cok detaycısın bosver ben netim gelen gelir gelmeyen gelmez sabahına aksamına cok takılma icini ferah tut tarihin cok güzel bak bizler bile senin tarihe yakın aldık
Detay değil de ben gündüz düğünü sevmiyorum.
hep akşam saatlerinde hayal etmiştim. Bir de tuttuğum salonda ışıklı süsler var karanlıkta muhteşem görünüyo onların anlamı kalmayacak. Gündüz olacağını bilsem daha basit yer tutardık
Hava 9 da kararıyo malum

Detay değil de ben gündüz düğünü sevmiyorum.
hep akşam saatlerinde hayal etmiştim. Bir de tuttuğum salonda ışıklı süsler var karanlıkta muhteşem görünüyo onların anlamı kalmayacak. Gündüz olacağını bilsem daha basit yer tutardık
Hava 9 da kararıyo malum
Sen bilirsin canım 1ine kadar bekle istersen belki korktuğun kadar olmaz sonra daha çok üzülürsün keşke iptal etmeseydim diye

X