2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Tarihler yine hazirana alınacak ya Haziran da acmasalar??
Temmuzda açılacak diyenler haklı çıkcak herhalde
İşin kötüsü bu açıklamayı mayısın son gününe bırakırlarsa ne yapacağız
Hemen yarın gider olacaksa davetiyemi bastırırım olmayacaksa yer ayarlarım diyordum. Benim gibiler ne yapcak şimdi

Nikahlar kesin serbest diye bakıyordum. En kötü kına iptal olur diye ayarlanmıştım kendimi. Tokat yemiş gibi oldum
Haftasonu yasağı şimdi kalksa bi umut olurdu yine içimde de. Şu an yasaksa haziranda kısıtlamalı açılır
Düğün salonlarına da acıyorum şu an, o kadar kişiyi nereye sığdırcaklar ne yapacaklar

Avmleri açıp nikahlara izin vermemek nasıl bi mantık aklım almıyorr!

Ben de haber bekliyorum boş günü yok. 🥺
Bence hazirandan itibaren kısıtlı da olsa müsade edecekler.
Aynen kısıtlı olacak ama izin var. Kına için salonu değiştim de nikah salonu pazar diye işlem yapmadı. Allah'tan otele paranın tamamını odememistim

Bu gidişat malesef geçen yıl ile aynı hem vaka hem yasaklar aynı seyrediyor sanırım haziran içinde hemen düğünleri açmazlar gibime geliyor geçen yıl 26 haziranda genelge ile 1 temmuzda açılcağı duyurulmuş. yine geçen yıl ile eş zamanlı olur diye düşünüyorum bu zaman diliminden sonra yapsanız çok iyi olur ya

Bu gidişat malesef geçen yıl ile aynı hem vaka hem yasaklar aynı seyrediyor sanırım haziran içinde hemen düğünleri açmazlar gibime geliyor geçen yıl 26 haziranda genelge ile 1 temmuzda açılcağı duyurulmuş. yine geçen yıl ile eş zamanlı olur diye düşünüyorum bu zaman diliminden sonra yapsanız çok iyi olur ya
Yok ya tam kapandik o kadar geçen yıl tam kapanma olmamıştı. Haziran'da kısıtlı olarak düğünlere izin çıkar diye düşünüyorum

kızlar benimde 4-5 haziran ama açılmıcak bence çünkü en son düğünlerle ilgili karar veriliyor , bakın daha bu genelge yayınlanmadan önce 3 aşamalı normalleşme diye 1 temmuza kadar olan süre yayınlandı ve 1. aşama şuan söyledikleri gibi , bundan sonra 1 haziranda yasak saatlerini ileriye atıp haftasonunu açıp, lokanta cafeleri açık alanlarına müsade kapalı alan ise yüzde 50 kapasite ile izin verip haziranı da böyle bitiricekler düğünlere değinmicekler bile , keşke deseler yani kimseyi mutsuz etmek galyana getirmek değil amacım sakın yanlış anlamayın benimde düğünüm 4-5 haziran mecbur ertelicem kimse mağdur olmasın mantıklı düşünelim karar verelim istiyorum çok yıprandık çok bunaldık çokkkk

X