- 10 Şubat 2017
- 702
- 1.100
- 28
Kuaför ve gelinlikcim aynı bide. Degistirmezse sıçtımKuaför tarih değiştirse ne olcakmış ki bunu da ilk kez duydum valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuaför ve gelinlikcim aynı bide. Degistirmezse sıçtımKuaför tarih değiştirse ne olcakmış ki bunu da ilk kez duydum valla
Şu an herkes şokta zatenKuaför ve gelinlikcim aynı bide. Degistirmezse sıçtım
Nikahlar kesin serbest diye bakıyordum. En kötü kına iptal olur diye ayarlanmıştım kendimi. Tokat yemiş gibi oldumŞu an herkes şokta zaten
Kimse bu kadar kısıtlama beklemiyodu
O zaman da artık isyan ederim valla. Ne bu çocuk oyuncağı miTarihler yine hazirana alınacak ya Haziran da acmasalar??
Valla ben 1 hazirana kına 3 hazirana nikah ayarlıyorumTarihler yine hazirana alınacak ya Haziran da acmasalar??
Temmuzda açılacak diyenler haklı çıkcak herhaldeTarihler yine hazirana alınacak ya Haziran da acmasalar??
Haftasonu yasağı şimdi kalksa bi umut olurdu yine içimde de. Şu an yasaksa haziranda kısıtlamalı açılırNikahlar kesin serbest diye bakıyordum. En kötü kına iptal olur diye ayarlanmıştım kendimi. Tokat yemiş gibi oldum
Ben de haber bekliyorum boş günü yok.Valla ben 1 hazirana kına 3 hazirana nikah ayarlıyorum
Aynen kısıtlı olacak ama izin var. Kına için salonu değiştim de nikah salonu pazar diye işlem yapmadı. Allah'tan otele paranın tamamını odememistimBen de haber bekliyorum boş günü yok.
Bence hazirandan itibaren kısıtlı da olsa müsade edecekler.
o ne demekmiş ya ,olmayan düğün için gelinlik giyip saç yaptırcak halin yok heralde neyin kafasını yaşıyo bu insanlarAy kuaförüm salak çıktı. Yasak falan yok tarih degistirmiyoruz diyor
deliricem Zeynep ya.Aynen kısıtlı olacak ama izin var. Kına için salonu değiştim de nikah salonu pazar diye işlem yapmadı. Allah'tan otele paranın tamamını odememistim
Valla nişanlım da ya kaporayi verir ya da gider tabelasını söker satarım diyor adhjdjdjo ne demekmiş ya ,olmayan düğün için gelinlik giyip saç yaptırcak halin yok heralde neyin kafasını yaşıyo bu insanlar
Al benden de o kadar.deliricem Zeynep ya.
Herşeyi falso olur mu ne perhiz ne lahana tursusu. Düğünler sanki son dakika ayarlanan şeyler miAl benden de o kadar.
Yok ya tam kapandik o kadar geçen yıl tam kapanma olmamıştı. Haziran'da kısıtlı olarak düğünlere izin çıkar diye düşünüyorumBu gidişat malesef geçen yıl ile aynı hem vaka hem yasaklar aynı seyrediyor sanırım haziran içinde hemen düğünleri açmazlar gibime geliyor geçen yıl 26 haziranda genelge ile 1 temmuzda açılcağı duyurulmuş. yine geçen yıl ile eş zamanlı olur diye düşünüyorum bu zaman diliminden sonra yapsanız çok iyi olur ya
haklı, hakkınızı arayın bazı insanlar bu olaylarda ne kimden ne koparsam kar mantığındaValla nişanlım da ya kaporayi verir ya da gider tabelasını söker satarım diyor adhjdjdj