2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kına gecem bile yok O yüzden fikir veremiyorum. İnşallah istediğin gibi olur harika geçer
Canım teşekkür ederim olması çok da şart bisey degil zaten baksana boşuna dert aslına bakarsan Diğer mesajlarına cevabım ise gerçekten erkekler farklı şekilde atıyor streslerini fazla beklentiye girmemek lazım nolur üzme kendini. Pelincikin de dediği gibi aç bi müzik balkona çık kahve yap kendine evinde son gününün tadını çıkar. Hatta kullanıyorsan biraz alkol al gevşe ya da kendine bakım yap iyi gelir bugünün de tadını çıkarmaya bak kendine zehir etme. Biz de buradayız her zaman bizimle dertlesebilirsin

öyle düşünme konuşalım burdan yazışalım sana nasıl iyi gelecekse, anneannen de bak ne güzel senin için kalkmış gelmiş keşke benimki de yaşasaydı da yanımda olsaydı da ayağına paspas olurdum canım ölümde düğünde gurbetlik yaşanıyor bizde yaşıyoruz ailecek ama napalım

@cileklipapatya gelinlikle yürüyüş provaları yap poz provaları yap ayna karşısında nasıl pozlar vericeğini o kadar güzel geçicek ki şurda gelin olmana resmen saatler var güzel bi uyku çek çok güzel bi gelin olcaksın ötesi yok ya silkelen gelip omuzlarından tutup şöyle bi sarsmak istedim seni ya

Kalıcı makyajda da öyle mi olur acaba
Ben hiç yaptırmadım daha önce ama terleyince kötü görünüyomuş o da
Makyajım ağır olur diye de korkuyorum. Kuaför fobim hep olmuştur zaten

Kalıcı makyajda da öyle mi olur acaba
Ben hiç yaptırmadım daha önce ama terleyince kötü görünüyomuş o da
Makyajım ağır olur diye de korkuyorum. Kuaför fobim hep olmuştur zaten
ya benim cildim çok kötü değildir gözenek ve siyah noktalarım var ama nişanda porselen yaptırmıştım yakından bakınca bütün kusurların ortaya çıkıyo yanaklarımda ayva tüyleri falan var onlar dalga dalga oldu olmayan çizgilerim ortaya çıktı bütün fondöten arasına girdi hiç sevmiyorum porselen falan hikaye kendi yaptığım makyaj daha doğal da işte düğünde olmuyo kendin yapsan

Ah kızlarım benim teşekkür ederim vallahi iyi geldiniz
D Deniz_ada P pelincikcik
Anneannem bana yük oluyor cahil çünkü anlamıyor.. Sevgi görmemiş biri ondan sevgi nedir bilmez. Dediğiniz gibi yapıcam şimdi uyumuşum kalkıcam duşa giricem yüzüme maske yapıcam şarkı açıcam kahve içicem

olsun canım sen yinede anneanneni yük görme hoş gör hoş et hayırlı işin var yarın bak büyük duası alırsın gönlün ferah olur ohh miss kahveni de iç bugün bitti say bak akşam oldu bile :)

olsun canım sen yinede anneanneni yük görme hoş gör hoş et hayırlı işin var yarın bak büyük duası alırsın gönlün ferah olur ohh miss kahveni de iç bugün bitti say bak akşam oldu bile :)
Ay inşallah dostum gibi oldunuz valla sayenizde zaman geçirmenin yollarını buldum. Stres varken insan düşünemiyor..

Sırf bu yüzden ilk defa 500tlye fondöten aldım. Yine yakından cildim afedersiniz b*k gibi gözüküyodu yani kızlar olay fondöten de değil ciltte... yüz kesesi yaptım ben bugün pütür pütür olmasın diye cildim

Benim bir önerim olabilir canım. Çeyiz yerleştirirken kesinlikle öyle çok kalabalık bir şekilde yapmamalıyız diye düşünüyorum etrafımdan gördüğüm kadarıyla. Çünkü her kafadan bir ses çıkıyor, herkes bir odaya girip halletmeye çalışıyor. Tamam belki sana yardım etmeye geliyorlar sağ olsunlar ama bu sefer sen ne nerede bilemiyorsun. Bir yakınıma öyle oldu. Evlendi, ertesi gün teyzesini arıyordu şunu şunu nereye koydunuz siz bulamıyorum diye o yüzden bunu kulağıma küpe yaptım, annemle ve arkadaşımla gidip yerleştirmeyi planlıyorum.

Oy canım benim... Kızlar sana destek olmuşlar ne güzel, ben geciktim biraz bugün yoğun bir gündü anca yetiştim buraya. Kıyamam sana ya öyle düşünme bak benim nişanlım da iyidir hoştur ama bazen o da böyle gerginken çoğu şeyi düşünemez. Aramız gerginken ben yakın davrandığımda bile çok demiştir 'kavga mı edelim istiyorsun yine?' diye, çok üzmüştür beni.. Bu laftan hiç hoşlanmıyorum o yüzden İnan erkekler çok basit varlıklar neredeyse hepsi aynı, hepimiz bunlarla uğraşıyoruz ve evleneceğimize göre gönüllü bir şekilde uğraşacağız işte. Sen iyi ol ve her zaman en çok kendini düşün. Sen mutlu olduğun sürece etrafını mutlu edebilirsin, o yüzden iyi ol canım benim. Yuvanı kuruyorsun yarın çok şükür, çok güzel bir gelin olacaksın. Allah'ım hep mutlu etsin

Ya sen nasıl bi kadınsın öyle güzel konuşuyosun ki gerçekten. Hatta şunu diyor “huzur bozmak mı istiyosun” hahahah..

Ben her şeyi annemle yaptım.
iki temizlikçi kadın aldık
Ev 2+1 zaten
Kimsede gelelim demedi
Mis gibi temizledik yerleştirdik. Toplam 2 gün sürdü

Kızlar bugün benim için büyük gün geldi çattı.
İçim çok buruk bahsetmiştim bilmeyenleriniz varsa babam bizi küçükken terk etti. Annem ben 3 yaşından beri çalıştı 55 yaşına geldi hala çalışıyor. Hiç erkek peşinden gitmedi , evlenmedi tekrar, keşke evlenseydi hep ev-iş-çocuklarıydı hayat onun için. Ablam evlendi şimdi ben evleniyorum. Aynı şehirdeyiz ama kocaman evde yalnız bırakıcam onu bi erkek uğruna. Vicdan azabı çekmeye başladım. Sizce yanlış mı yapıyorum ? Beklemeli miydim bilmiyorum bu saatte bunu düşünüyorum. Ve benim için çok mutlu sen sadece mutlu olursan ben mutlu olurum diyor. Çok kötü bi evlilik geçirdi o ve hayatta yüzü hiç gülmedi. Hep çalıştı sabah akşam

canımmm çok düşüncelisin ama böyle yapıp anneni bırakmayıp evlenmeseydin kendi kul hakkına girerdin hem bi erkek uğruna diye düşünme bak annemin 1 evladı daha oldu oğlu oldu diye düşün yalnızlık Allaha mahsustur çok şükür ki sizler varsınız anneciğin yalnız değil hem beklesen kaç yaşına kadar bekliceksin kendine hayatındaki insana haksızlık değil mi evet çok zor bırakıp gitmesi haklısın ama şükrediceğimiz şeyler var annen evlatları mutluyken mutlu olur sanıyo musun ki sen evlenmeyip onunla olsan mutlu olucağını, torunları olur minnoş minnoş seni eşinle ablanı eşinle görür ağırlar kalabalık aile olucaksınız bayramlarda düğünlerde böyle güzel şeyler düşün aileniz genişliyor ve sende kendi aileni kuruyosun lütfen bugünü doyasıya mutlu yaşa çok güzel olucaksın o gelinliğin içinde :)

Canım benim o bir anne, kendinden önce evlatlarını düşünmesi çok doğal ve takdir edilesi bir şey evet çünkü böyle yapmayan çok anne var. Helal olsun annene bayılıyorum böyle güçlü kadınlara. Amaaa senin hayatına gelince, bu hayat bize bir kere veriliyor ve bazı konularda biraz bencil düşünmek gerek. O bir anne ve tüm hayatını sana adadı, sen bir anne değilsin senin de bir yuva kurman en doğal hakkın. Kaldı ki anneni terk etmiyorsun, yine ona destek olacaksın. Bir erkek uğruna diye düşünmemelisin, pelincikcik'in de dedigi gibi onun şimdi bir evladı daha oldu ne güzel hiç yalnız kalmayacak. Sen zaten ona yalnız hissettirmezsin uzakta bile olsan. Benim de ailevi sorunlarım var ve evlenirken annemde kalıcak aklım ama hiç demiyorum evlenmemeli miyim diye. Çünkü bir kez geliyorum bu hayata ve sevdiğimle yuva kurmak, zamanı geldiğinde anne olmak istemek benim de hakkım. Hiç duygusala bağlama bugün çok neşeli ol. Biraz, böyle çok miniminnacık bencil olmak lazım bu tarz konularda. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah utandırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…