2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
takıntılarım var arkadaşım ,yüzüm çok çöktü kemikli bi yüz yapım yok yanaklarım falan vardı o bi sevimlilik katıyodu ama yanaklarım gitti, basenlerim gitceğine yüzden kilo veriyorum
En iyi çözümü güzel bir makyaj olucak ancak. Senin içine en sinen. Kusurlarını kapatan bi makyaj. O yüzden iyi bir kuaför araştırman lazım

işte bende görsel bulamıyorum kuaföre de bırakmak istemiyorum , ilk defa yaptırcam çünkü kendisine görselleri de genelde yapamıyo ya kuaförler
Ben kuaförde topuz yaptırmayalı yıllar oldu
En son çocukken şu çiçek şeklinde bol simli olandan yaptırmışımdır
Kına saçından korkmuyorum maşa yani ne olcak da düğün saçımdan ben de korkuyorum
Aslında açık saç daha garanti ama.. söz nişan açık oldu kına dış çekim da öyle olacak. Farklılık olsun istiyorum
Kuaförün sayfasından bulsan? Ben buldum onu göstereceğim mesela en azından kendileri yapmış ya daha iyi olur

Benim gelinlikçi düğününde sakın açık saç yaptırma ben mahvolmuştum dedi
Terleyip durmuştum oynarken saçım da mahvoldu yüzüm ter oldu vs baya dertliydi
Ondan da etkilendim bir tık

evet bakayım o şekilde isteyeyim bende doğru söylüyosun, bende isteme de açıktı, nişanda da öyle kınada ve dış çekimde de açık olucak zaten saçımı toplamayı bile sevmem başım ağrır hemen

Benim gelinlikçi düğününde sakın açık saç yaptırma ben mahvolmuştum dedi
Terleyip durmuştum oynarken saçım da mahvoldu yüzüm ter oldu vs baya dertliydi
Ondan da etkilendim bir tık
evet işte o da var illa bozuluyo maşalar sönüyo dağılıyo o gür saçım ip gibi kalıyo kestirsem biraz kendine gelirdi ama bu seferde boyundan kısalcak, bide herkeste böyle mi oluyo bilmiyorum ama benim göz makyajım akşama doğru böyle pörtlek göz gibi oluyo yorgunluk çöküyo o kirpikler falan gözlerim iri diye mi anlamadım kötü oluyo, millete bakıyorum sanki daha yeni yaptırıp gelmiş gibi

Kızlar bide şey sorucam,evinizde herşey tam mı haftaya çeyizleri yerleştiricez ama ufak tefek şeyler ve aksesuar adına hiç bişey almadım mağlum gezip alamıyoruz internetten de almak istemedik nişanlımla ve maddi olarak da alamıcağım için düğünden sonraya bıraktım acaba eksiklik çok göze batar mı kayınvalidemde gelicek çünkü ne düşünür acaba

Hayıırr bak benim masam dün geldi. Ayrıca misafir yemek takımını koyucak büfem yok kutularda duruyor. Tv ünitem boş aksesuarlarım yok. Çok kafama takmıştım. Sonra dedimki ben kafama taksam nolcak düzelcek mi sanki. Hani yatağın falan eksik olsa üzülürsün de. Onları gezip alırsınız acele etmeden. Merak etme. Ayrıca kötü düşünücek olan her türlü kötü düşünücek bişey bulur. Hani en iyiside olsa evi kötüymüş vs bişey der yani.

Asıl şaşırdığım şey Haziranın ortasındayız ve hava soğuk. Ben yarın çok üşürmüyüm gelinlikle yaa. Kızlar siz üşümüş müydünüz ? Haziranın başındakiler ? İzmir 26 derece ne yaaaaa

ne bileyim kayınvalidem dedikodu yapan ama yapmıyomuş gibi yüze gülen biri yani yanımda başkalarını konuştuğu için kimbilir benim hakkımda neler dicek düşüncek diye aklımdan geçiyo

Ay sakın öyle düşünme bence evlendikten sonra rahat kafayla acele etmeden istediklerini beğendiklerini almak yerleştirmek daha verimli olur bırak ne derlerse desinler çok biliyorsa getirsin kendisi hediye etsin

Evet birden soğudu havalar ama yağmurlu değil en azından üşütecek kadar olmaz canım şal tarzı bir şey ayarla istersen yine de

Ay sakın öyle düşünme bence evlendikten sonra rahat kafayla acele etmeden istediklerini beğendiklerini almak yerleştirmek daha verimli olur bırak ne derlerse desinler çok biliyorsa getirsin kendisi hediye etsin
bizde öyle istiyoruz nişanlımla ama ne bileyim , annesi böyle söyleyip etkiler mi hem öyle düşünüyorum hem bu şekilde düşünüp yüzüme gülmesi ne bileyim ya kafaya takılcak hiç bişey yokmuş gibi bunu düşündüm, çeyiz yerleştirmede tavsiyesi olan var mı şunu şöyle yap bunu böyle diye

Şöyle bir konu açmıştım dün keşke buraya yazsaydım direkt Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum kızlar

Kızlar ben hiç iyi değilim. Yarın evleniyorum evde yalnızım. Çünkü herkes çalışıyor.
nişanlım sabahtan beri 1 kere aradı napıyosun diye oda. Arkadaşları gelmiş şehir dışından akşam oturcaklarmış. Ben stresliyim heyecanlıyım midem bulanıyor. İnsan bi sevgilim nasılsın der.
Dedim ki keşke beni sorsan bi konuşsak dedim. Arkadaşlarımın yanında tartışalım mı diyor bana. Tek istediğim aşkım heyecanlı mısın iyi misin nasılsın vs beni rahatlatmasıydı. Son günüm ama ben ağlıyorum yalnız başıma. Gerçekten var ya bekar olan biri varsa burda. Evlenmeyin arkadaş. Siz böyle üzülürken eşiniz büyük ihtimalle tv izlicek veya arkadaşlarıyla falan olcak. Hiiç kalbiniizi doldurmayın

Kına gecem bile yok O yüzden fikir veremiyorum. İnşallah istediğin gibi olur harika geçer

Kına gecem bile yok O yüzden fikir veremiyorum. İnşallah istediğin gibi olur harika geçer
üzülme lütfen ,arkadaşlarınla yapamaz mısın sende bi eğlence kına gecesi olması şart değil, biraz sakin ol bi cama balkona çık yarın senin günün kendini de nişanlınıda strese sokma bak herkes boşuna stres olmuşum diyor bakımlarını yap son hazırlıklarını ayarla aç bi müzik keyfine bak evde

Arkadaşlarım çalışıyor izin alamıyorlar İzmirde pek kimsem yok canım benim. Resmen tek dertleştiğim sizsiniz.. Odamı bile kendim süslüyorum. Müzik açsam iyi olur belki dediğin gibi deniyim.. Birde anneannem geldi şehir dışından yaşlı onunla uğraşıyorum resmen gelin gibi değilde bakıcı gibiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…