2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
kızlar saç modeline bi türlü karar veremiyorum yaa siz neler düşünüyosunuz, ben kınada açık yaptırıcam bindallı falan taç olcak diye öyle düşündüm ama , düğünde topuz mu olsa yoksa arkada açık mı olsa bilemedim gelinliğim açık değil dekoltesi falan önden ve sırtından yok, 3 parmak kalın askılı hafif kayık yaka omuz başlarında duruyor napsam bilemedim

Çok çooook teşekkür ederim içim rahatladı dediğin gibi soğumuş gibiydi çünkü. E sordum da hani pişman olmanı istemem diye. Çok kavga ettik dediğin gibi erkeklerde soğukluk oluyor sanırım çok teşekkür ederim canım benim

Yavrum bak şimdi o pipetle şişiriliyor helyumla değil. Gösterdim bak biz iple bağladık. İp yerleri vardı. Kornişe bağladık. O gösterdiğim yere pipet sokup şişiriyosun. Pipet içinden çıkıyor
konuyla alakasız ama tırnaklar senin mi efsaneymiş , 2 kişi nefesimiz yeter mi acaba şişirmeye ya ben yere bantla mı yapıştırsam acaba durur mu

Dekoltesi yoksa gelinliğim topuz daha hoş olur gibi Pinterestten baktın mı canım model ? Yarı toplu olabilir?

Dekoltesi yoksa gelinliğim topuz daha hoş olur gibi Pinterestten baktın mı canım model ? Yarı toplu olabilir?
baktım ama bu zamana kadar hangi kuaföre görselle gittiysem , hayaller -hayatlar ı yaşadım o yüzden yapamıcaklarını düşünüyorum bide yüzüm çok zayıfladı bu ara topuzla çok mu kötü dururum burnum kemikli yandan takıntılarım var ay bilemedim ya , açık oluncada terliyosun çabuk bozuluyo

konuyla alakasız ama tırnaklar senin mi efsaneymiş , 2 kişi nefesimiz yeter mi acaba şişirmeye ya ben yere bantla mı yapıştırsam acaba durur mu
Kız ben tek başıma şişirdim normal balonlardan daha kolay şişiyor her şeyi yalnız yaptım. Annem çalıştığı için. Tırnaklarım protez atiyim fotoğrafınııı. Kendi tırnaklarım erkek tırnağı gibi olduğu için mecbur İnternetten sipariş ettim balonları bu arada.

Eklentiler

• 32BD494F-B8A9-4F36-AE04-96482CD50C4C.jpeg
    236,3 KB · Görüntüleme: 51
Ne demek canımm herkes aynı durumda bence ki biz en hasarsız atladanlardan olalım yeter ki. Bu arada gerçekten tırnaklar çok güzel olmuş

Evet aynısını yaşadım gerçekten asla yapamıyorlar kuaförler sana çok hak veriyorum. Takıntın varsa topuz yaptırma kendimden biliyorum. O günüm mahvoluyor mutsuz oluyorum . Ama aşarım takıntılarımı diyorsan yaptırr. Benimde kulaklarım çok büyük alnım çok geniş o yüzden kapatıcam oralarımı

Normal bence de canım. Biz de dün tartıştık işte ev konusunda, dün bütün gün çok soğuk davrandı bana karşı. En son ben dayanamadım dedim küs mü kalalim şimdi diye öylelikle yumuşadık.
Ben kınada açık veya yanda toplanmış, düğünde de yarı toplu arkada hafif dalgalarla biraz dağınık bir model düşünüyorum.
Benimde kulaklarım çok büyük alnım çok geniş o yüzden kapatıcam oralarımı
Benim kulaklarım biraz kepçe ben de o yüzden asla topuz yaptırmam

Biz mayıstan ağustosa erteledik, tam kapanmada ertelenme konusu vs çıkınca günlerce yanıma gelmedi evden dahi çıkmadı. Ağladım çok üzüldüm planlarım vardı demişti benim de vardı ama kendimi salamazdım sonuçta. Sonra kendi haline bıraktım kavgalar bu konular yokmuş gibi davrandım daha iyi oldu gittij gün aldık yeniden şimdi daha umutluyuz kafamız rahat. Erkekler garip bi strese giriyor, çok üstüne gitme ben de mutsuzsun vs vs dikdikliyordum şu an normal. İçini ferah tut

Yaaa çok güzel yazmışsınz böyle okuyunca içim rahatlıyor çok teşekkür ederim Allah ayırmasın

Hahahaha büyük kulak daha kötü yaaaa erkek gibi kulağım

Kınada açık maşalı saç yaptırcam zaten saç aksesuar olduğu için altları görünecek bi tek
Düğünde de topuz yaptırcam ama önleri salaş olacak, duvak da üstten takılacak.
benzerlerini atayım kafamdakileri bulamadım tam

Eklentiler

• 3D7D6CB0-4AAB-46BC-B1D5-9679649FD7E0.jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 03F8A83A-3ECE-429F-B3C9-23AD376D04D9.jpeg
    41 KB · Görüntüleme: 48
Hahahaha büyük kulak daha kötü yaaaa erkek gibi kulağım
Ya kıyamam benimki de kötü merak etme. Hatta şimdiye kadar güzel sakladığım için bazı arkadaşlarım 'saçmalama ya ne kepçesi aç bakalım' diyorlar, sonra bi açıyorum kulakları 'yaaani çok da kötü değil' diyorlar hani kötü de çok kötü değil iyi bari hahaha eskiden kafama çok takardım ameliyat olmayı bile düşünmüştüm ama artık kendimi böyle seviyorum hatta dalga geçiyorum genelde kendimle. Bilmeyen insanlar bile kız kendi kendini ele verdin söylemeseydin anlamazdık diyorlar umrumda değil ki, Allah çok güzel yaratmış bizleri şükür ki güzellikleri duyabilecek bir çift kulağımız var

efsaneymiş ben hiç uzun tırnak kullanamıyorum ya böyle görünce heves ediyorum :) çok yakışmış

işte bende görsel bulamıyorum kuaföre de bırakmak istemiyorum , ilk defa yaptırcam çünkü kendisine görselleri de genelde yapamıyo ya kuaförler

takıntılarım var arkadaşım ,yüzüm çok çöktü kemikli bi yüz yapım yok yanaklarım falan vardı o bi sevimlilik katıyodu ama yanaklarım gitti, basenlerim gitceğine yüzden kilo veriyorum

Ahhahahaha bilmez miyim o kulaklarım büyük diyince ya yok beee abartıyosun demeler falan hahahaha bende hep salınık bırakarak çözüm buldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…