- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
Çok çooook teşekkür ederim içim rahatladı dediğin gibi soğumuş gibiydi çünkü. E sordum da hani pişman olmanı istemem diye. Çok kavga ettik dediğin gibi erkeklerde soğukluk oluyor sanırım çok teşekkür ederim canım benimEvet bu çoook normal sanırım.. Biz de hafta sonu aynı konuşmaları yaşadık. Erkekler gerginliklerini daha farklı şekilde ifade ediyor ve bu direkt olarak soğukluk olarak yansıyor galiba. E böyle olunca haliyle bizde de bir heves kaçması oluyo ama birbirimizden emin olduğumuz müddetçe moral bozmaya hiç gerek yok geçecek bu süreç de :)
konuyla alakasız ama tırnaklar senin mi efsaneymişYavrum bak şimdi o pipetle şişiriliyor helyumla değil. Gösterdim bak biz iple bağladık. İp yerleri vardı. Kornişe bağladık. O gösterdiğim yere pipet sokup şişiriyosun. Pipet içinden çıkıyor
Dekoltesi yoksa gelinliğim topuz daha hoş olur gibi Pinterestten baktın mı canım model ? Yarı toplu olabilir?kızlar saç modeline bi türlü karar veremiyorum yaa siz neler düşünüyosunuz, ben kınada açık yaptırıcam bindallı falan taç olcak diye öyle düşündüm ama , düğünde topuz mu olsa yoksa arkada açık mı olsa bilemedim gelinliğim açık değil dekoltesi falan önden ve sırtından yok, 3 parmak kalın askılı hafif kayık yaka omuz başlarında duruyor napsam bilemedim
baktım ama bu zamana kadar hangi kuaföre görselle gittiysem , hayaller -hayatlar ı yaşadım o yüzden yapamıcaklarını düşünüyorum bide yüzüm çok zayıfladı bu ara topuzla çok mu kötü dururum burnum kemikli yandan takıntılarım var ay bilemedim ya , açık oluncada terliyosun çabuk bozuluyoDekoltesi yoksa gelinliğim topuz daha hoş olur gibi Pinterestten baktın mı canım model ? Yarı toplu olabilir?
Kız ben tek başıma şişirdim normal balonlardan daha kolay şişiyor her şeyi yalnız yaptım. Annem çalıştığı için. Tırnaklarım protez atiyim fotoğrafınııı. Kendi tırnaklarım erkek tırnağı gibi olduğu için mecburkonuyla alakasız ama tırnaklar senin mi efsaneymiş, 2 kişi nefesimiz yeter mi acaba şişirmeye ya ben yere bantla mı yapıştırsam acaba durur mu
Ne demek canımm herkes aynı durumda bence ki biz en hasarsız atladanlardan olalım yeter ki. Bu arada gerçekten tırnaklar çok güzel olmuşÇok çooook teşekkür ederim içim rahatladı dediğin gibi soğumuş gibiydi çünkü. E sordum da hani pişman olmanı istemem diye. Çok kavga ettik dediğin gibi erkeklerde soğukluk oluyor sanırım çok teşekkür ederim canım benim
Evet aynısını yaşadım gerçekten asla yapamıyorlar kuaförler sana çok hak veriyorum. Takıntın varsa topuz yaptırma kendimden biliyorum. O günüm mahvoluyor mutsuz oluyorum . Ama aşarım takıntılarımı diyorsan yaptırr. Benimde kulaklarım çok büyük alnım çok geniş o yüzden kapatıcam oralarımıbaktım ama bu zamana kadar hangi kuaföre görselle gittiysem , hayaller -hayatlar ı yaşadım o yüzden yapamıcaklarını düşünüyorum bide yüzüm çok zayıfladı bu ara topuzla çok mu kötü dururum burnum kemikli yandan takıntılarım var ay bilemedim ya , açık oluncada terliyosun çabuk bozuluyo
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutlu ol inşallahNe demek canımm herkes aynı durumda bence ki biz en hasarsız atladanlardan olalım yeter ki. Bu arada gerçekten tırnaklar çok güzel olmuş
Ne demek canım hepimiz çok mutlu olalım insallah sağol sen deÇok teşekkür ederim Allah razı olsun çok mutlu ol inşallah
Normal bence de canım. Biz de dün tartıştık işte ev konusunda, dün bütün gün çok soğuk davrandı bana karşı. En son ben dayanamadım dedim küs mü kalalim şimdi diyeAllah razı olsun kızlar teşekkür ederim. Ya size bir şey sorucam son günler biliyorsunuz. ve çok kavga ettiğimizi söylemiştim ben büyüttüğüm için. Neyse hallettik sorunları ben susmayı öğrendim artık. Ama eşim eskisi gibi değil. Diyorum ki soğudun mu hiçbir şey için zorunda değilsin diyorum mutlu olmicaksan evlenmek zorunda değilsin diyorum. Yoo aynıyım diyor. Sizde de son günlerde böyle bişey oldu mu ? Heves kaçması gibi ?
Ben kınada açık veya yanda toplanmış, düğünde de yarı toplu arkada hafif dalgalarla biraz dağınık bir model düşünüyorum.kızlar saç modeline bi türlü karar veremiyorum yaa siz neler düşünüyosunuz, ben kınada açık yaptırıcam bindallı falan taç olcak diye öyle düşündüm ama , düğünde topuz mu olsa yoksa arkada açık mı olsa bilemedim gelinliğim açık değil dekoltesi falan önden ve sırtından yok, 3 parmak kalın askılı hafif kayık yaka omuz başlarında duruyor napsam bilemedim
Benim kulaklarım biraz kepçeBenimde kulaklarım çok büyük alnım çok geniş o yüzden kapatıcam oralarımı
Biz mayıstan ağustosa erteledik, tam kapanmada ertelenme konusu vs çıkınca günlerce yanıma gelmedi evden dahi çıkmadı. Ağladım çok üzüldüm planlarım vardı demişti benim de vardı ama kendimi salamazdım sonuçta. Sonra kendi haline bıraktım kavgalar bu konular yokmuş gibi davrandım daha iyi oldu gittij gün aldık yeniden şimdi daha umutluyuz kafamız rahat. Erkekler garip bi strese giriyor, çok üstüne gitme ben de mutsuzsun vs vs dikdikliyordum şu an normal. İçini ferah tutAllah razı olsun kızlar teşekkür ederim. Ya size bir şey sorucam son günler biliyorsunuz. ve çok kavga ettiğimizi söylemiştim ben büyüttüğüm için. Neyse hallettik sorunları ben susmayı öğrendim artık. Ama eşim eskisi gibi değil. Diyorum ki soğudun mu hiçbir şey için zorunda değilsin diyorum mutlu olmicaksan evlenmek zorunda değilsin diyorum. Yoo aynıyım diyor. Sizde de son günlerde böyle bişey oldu mu ? Heves kaçması gibi ?
Yaaa çok güzel yazmışsınz böyle okuyunca içim rahatlıyor çok teşekkür ederimBiz mayıstan ağustosa erteledik, tam kapanmada ertelenme konusu vs çıkınca günlerce yanıma gelmedi evden dahi çıkmadı. Ağladım çok üzüldüm planlarım vardı demişti benim de vardı ama kendimi salamazdım sonuçta. Sonra kendi haline bıraktım kavgalar bu konular yokmuş gibi davrandım daha iyi oldu gittij gün aldık yeniden şimdi daha umutluyuz kafamız rahat. Erkekler garip bi strese giriyor, çok üstüne gitme ben de mutsuzsun vs vs dikdikliyordum şu an normal. İçini ferah tut
Hahahaha büyük kulak daha kötü yaaaa erkek gibi kulağımNormal bence de canım. Biz de dün tartıştık işte ev konusunda, dün bütün gün çok soğuk davrandı bana karşı. En son ben dayanamadım dedim küs mü kalalim şimdi diyeöylelikle yumuşadık.
Ben kınada açık veya yanda toplanmış, düğünde de yarı toplu arkada hafif dalgalarla biraz dağınık bir model düşünüyorum.
Benim kulaklarım biraz kepçeben de o yüzden asla topuz yaptırmam
Kınada açık maşalı saç yaptırcam zaten saç aksesuar olduğu için altları görünecek bi tekkızlar saç modeline bi türlü karar veremiyorum yaa siz neler düşünüyosunuz, ben kınada açık yaptırıcam bindallı falan taç olcak diye öyle düşündüm ama , düğünde topuz mu olsa yoksa arkada açık mı olsa bilemedim gelinliğim açık değil dekoltesi falan önden ve sırtından yok, 3 parmak kalın askılı hafif kayık yaka omuz başlarında duruyor napsam bilemedim
Ya kıyamam benimki de kötü merak etme. Hatta şimdiye kadar güzel sakladığım için bazı arkadaşlarım 'saçmalama ya ne kepçesi aç bakalım' diyorlar, sonra bi açıyorum kulakları 'yaaani çok da kötü değil' diyorlarHahahaha büyük kulak daha kötü yaaaa erkek gibi kulağım
efsaneymiş ben hiç uzun tırnak kullanamıyorum ya böyle görünce heves ediyorum :) çok yakışmışKız ben tek başıma şişirdim normal balonlardan daha kolay şişiyor her şeyi yalnız yaptım. Annem çalıştığı için. Tırnaklarım protez atiyim fotoğrafınııı. Kendi tırnaklarım erkek tırnağı gibi olduğu için mecburİnternetten sipariş ettim balonları bu arada.
işte bende görsel bulamıyorum kuaföre de bırakmak istemiyorum , ilk defa yaptırcam çünkü kendisine görselleri de genelde yapamıyo ya kuaförlerKınada açık maşalı saç yaptırcam zaten saç aksesuar olduğu için altları görünecek bi tek
Düğünde de topuz yaptırcam ama önleri salaş olacak, duvak da üstten takılacak.
benzerlerini atayım kafamdakileri bulamadım tam
takıntılarım var arkadaşım ,yüzüm çok çöktü kemikli bi yüz yapım yok yanaklarım falan vardı o bi sevimlilik katıyodu ama yanaklarım gitti, basenlerim gitceğine yüzden kilo veriyorumEvet aynısını yaşadım gerçekten asla yapamıyorlar kuaförler sana çok hak veriyorum. Takıntın varsa topuz yaptırma kendimden biliyorum. O günüm mahvoluyor mutsuz oluyorum . Ama aşarım takıntılarımı diyorsan yaptırr. Benimde kulaklarım çok büyük alnım çok geniş o yüzden kapatıcam oralarımı
Ahhahahaha bilmez miyim o kulaklarım büyük diyince ya yok beee abartıyosun demeler falan hahahaha bende hep salınık bırakarak çözüm buldum artıkYa kıyamam benimki de kötü merak etme. Hatta şimdiye kadar güzel sakladığım için bazı arkadaşlarım 'saçmalama ya ne kepçesi aç bakalım' diyorlar, sonra bi açıyorum kulakları 'yaaani çok da kötü değil' diyorlarhani kötü de çok kötü değil iyi bari hahaha eskiden kafama çok takardım ameliyat olmayı bile düşünmüştüm ama artık kendimi böyle seviyorum hatta dalga geçiyorum genelde kendimle. Bilmeyen insanlar bile kız kendi kendini ele verdin söylemeseydin anlamazdık diyorlar umrumda değil ki, Allah çok güzel yaratmış bizleri şükür ki güzellikleri duyabilecek bir çift kulağımız var