2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kızlar bugün benim için büyük gün geldi çattı.
İçim çok buruk bahsetmiştim bilmeyenleriniz varsa babam bizi küçükken terk etti. Annem ben 3 yaşından beri çalıştı 55 yaşına geldi hala çalışıyor. Hiç erkek peşinden gitmedi , evlenmedi tekrar, keşke evlenseydi hep ev-iş-çocuklarıydı hayat onun için. Ablam evlendi şimdi ben evleniyorum. Aynı şehirdeyiz ama kocaman evde yalnız bırakıcam onu bi erkek uğruna. Vicdan azabı çekmeye başladım. Sizce yanlış mı yapıyorum ? Beklemeli miydim bilmiyorum bu saatte bunu düşünüyorum. Ve benim için çok mutlu sen sadece mutlu olursan ben mutlu olurum diyor. Çok kötü bi evlilik geçirdi o ve hayatta yüzü hiç gülmedi. Hep çalıştı sabah akşam
Düğün nasıldı😍😍

Eklentiler

• 99963CAB-13BD-4B1B-85E8-CE6A2F539086.png
    99963CAB-13BD-4B1B-85E8-CE6A2F539086.png
    341,1 KB · Görüntüleme: 75
Kalan kızlarıma da stres boşunaymış bende onu anladım o yüzden elinizden geldiğince sakin olmaya çalışın ❤️🥰

Ay bizim de az kaldı 5 temmuza ev yerleşti hersey tamam tek eksik nikahtan sonra eğlence tapılacak mekan bulmak , offf düğün yapmıyoruz zaten tek sorun bu su an

Kızlar 🙈 daha yeni mesajları okuyabiliyorum evlenenlerin sayısı epey artmış maşallah 🧿 benim yarın iki hafta oluyor 1 haziranda kına ile açmıştım sezonu 🤣🤣 zaman çok çabuk geçiyor . Herşey gönlünüzce olsun canımlar , güzelce geçirin en özel günlerinizi 🤍

ben bekliyorum canım ev yerleştiricez davetiyeler geldi onlar dağıtılcak böyle bakalım inşallah hayırlısıyla olur, nasıl oralar güzel mi gelelim mi evlilik kervanına :KK70:
Hakikaten ya ben de bunu merak ediyorum. Nasıl evlilik 'elee hooş' diyebileceğimiz türden mi, çünkü nolur olsun😂😂 Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi

Hakikaten ya ben de bunu merak ediyorum. Nasıl evlilik 'elee hooş' diyebileceğimiz türden mi, çünkü nolur olsun😂😂 Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi
Ahahhahahahahsh ben hala anlayamadım ki kızlar henüz eve geçemedik. Bide zaten biz öncesinde de birlikte yaşadık bir süre çok sürpriz olmaz gibi geliyor ama psikolojik olarak çok iyi değilim gibi geliyor bana

Davetiye öneriniz var mı kızlar ben instada zen davetiyede birkaç şey beğendim de kağıdı vs güzel olsun görmeden alıcam macbur

X