- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
@cileklipapatya gelin oluyor sırada bize geliyor @cileklipapatya gelin oluyor sırada bize geliyor teyteytey (not: abim damat oluyor sırada bana geliyor müziği eşliğinde okuyunuz), umarım çok mutlusundur şuannnnnnn :) :)
amin inşallah hepimiz için :)Allah en güzel günlerinizi nasip etsin
Düğün nasıldıKızlar bugün benim için büyük gün geldi çattı.
İçim çok buruk bahsetmiştim bilmeyenleriniz varsa babam bizi küçükken terk etti. Annem ben 3 yaşından beri çalıştı 55 yaşına geldi hala çalışıyor. Hiç erkek peşinden gitmedi , evlenmedi tekrar, keşke evlenseydi hep ev-iş-çocuklarıydı hayat onun için. Ablam evlendi şimdi ben evleniyorum. Aynı şehirdeyiz ama kocaman evde yalnız bırakıcam onu bi erkek uğruna. Vicdan azabı çekmeye başladım. Sizce yanlış mı yapıyorum ? Beklemeli miydim bilmiyorum bu saatte bunu düşünüyorum. Ve benim için çok mutlu sen sadece mutlu olursan ben mutlu olurum diyor. Çok kötü bi evlilik geçirdi o ve hayatta yüzü hiç gülmedi. Hep çalıştı sabah akşam
Düğün nasıldı
Harika görünüyorsunuz bir ömür boyu mutluluklar dilerimKızlarım her şey güzeldi... yazamadım telaştan. Akşam eğlence yaptık. Güzel oldu. Düğün yapamasam da bu da güzeldi
Mutluluklar dilerim çok güzel görünüyorsunuzKızlarım her şey güzeldi... yazamadım telaştan. Akşam eğlence yaptık. Güzel oldu. Düğün yapamasam da bu da güzeldi
AmanınKızlarım her şey güzeldi... yazamadım telaştan. Akşam eğlence yaptık. Güzel oldu. Düğün yapamasam da bu da güzeldi
Canım çok güzel görünüyorsun, ömür boyu mutlu olunKızlarım her şey güzeldi... yazamadım telaştan. Akşam eğlence yaptık. Güzel oldu. Düğün yapamasam da bu da güzeldi
pardon hanımefendi birazcık kuğu olmuşsunuz da :) maşallah sizeeeeeeKızlarım her şey güzeldi... yazamadım telaştan. Akşam eğlence yaptık. Güzel oldu. Düğün yapamasam da bu da güzeldi
Senin hazırlıklar nası gidiyor canımpardon hanımefendi birazcık kuğu olmuşsunuz da :) maşallah sizeeeeee
ben bekliyorum canım ev yerleştiricez davetiyeler geldi onlar dağıtılcak böyle bakalım inşallah hayırlısıyla olur, nasıl oralar güzel mi gelelim mi evlilik kervanınaSenin hazırlıklar nası gidiyor canım
Balayımız yarın bitiyor, hala düğünü yapabildiğimize inanamıyorumben bekliyorum canım ev yerleştiricez davetiyeler geldi onlar dağıtılcak böyle bakalım inşallah hayırlısıyla olur, nasıl oralar güzel mi gelelim mi evlilik kervanına
Hakikaten ya ben de bunu merak ediyorum. Nasıl evlilik 'elee hooş' diyebileceğimiz türden mi, çünkü nolur olsunben bekliyorum canım ev yerleştiricez davetiyeler geldi onlar dağıtılcak böyle bakalım inşallah hayırlısıyla olur, nasıl oralar güzel mi gelelim mi evlilik kervanına
Ahahhahahahahsh ben hala anlayamadım ki kızlar henüz eve geçemedik. Bide zaten biz öncesinde de birlikte yaşadık bir süre çok sürpriz olmaz gibi geliyor ama psikolojik olarak çok iyi değilim gibi geliyor banaHakikaten ya ben de bunu merak ediyorum. Nasıl evlilik 'elee hooş' diyebileceğimiz türden mi, çünkü nolur olsunNeyapsamkisimdi