2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kızlar kınama bir hafta kaldı ben çok çok stresliyim
Nasıl oynucam ne yapacağım çok düşünceliyim
İzlediğim videolarda gelinler döktürüyo valla bende tık yok
Testiyi kırma olayı gözümde çok büyüyo benim. Ne yapılır ne edilir of. Organizasyon illa yönlendirir ama heyecanım dinmiyor

İlk çıktığımda bende böyle düşünüyordum heyecanlıydım utandım hatta ama sonrasında dedim bu gün senin eğlen içinden geldiği gibi açıldım valla en çok oynayan bendim testi çok zor değil dikkatle atınca hemen kırılıyor zaten organizasyon her şeyi söylüyor yönlendiriyor sen kendini mutluluğa ve eğlenmeye odakla canım en güzel sen olacaksın mutlulukla yaşayacaksın kınanı

Çok teşekkür ederim o an inşallah öyle hissederim ben de
Testiyi kırmak sorun değil de kırmadan önce oynuyosun ya utanırım ben de herkesin gözü üstümde.. valla stresliyim ya
Sen peki 2 kıyafet mi giydin? Benim sadece bindallım var ama yarın saat değişikliği olursa abiye de alsam mı diyorum

Testi esnasında öyle bir kıvırdım ki ahahahdjdjd hiç stres yapma, videolarım var çok gerilmişim öyle oynamasan bile bebek gibi duruyorsun zaten sırıtmıyorsun eline yelpaze versinler salla arada dön hiç sırıtmaz. Ben deliler gibi çiftetelli oynayıp clup şarkılarıyla coştum

B
Ben kaftan giydim iyiki abiye almamışım kaftanın duruşu ağırlığı o kadar asil ki abiyeler çok basit duruyor

Birileriyle oynarken sorun yok döktürürüm benim korkum tekken
testi esnası bir de girişten çook korkuyorum
Son 1 hafta atlatsam da atlatanlar kervanına katılsam

Ay çok haklısın canım. Benim kınaya 2 ay var ben şimdiden düşünüyorum nasıl oynayacağım diye. Testi kırmayacağım ben ama. Stres şimdiden var O an hiçbir şeyi düşünmemeli, kimse yokmuş gibi rahat olmalıyız bence anca öyle yapabiliriz gibi geliyor.

Ben ilk çıktığımda utandım 5 dakika sonra geçti o utangaçlığım valla bıraktım kendimi benim kınam 1 hazirandaydı bir günde organize ettim ve tesettürde baş sıkıntısı olacağı için tek düşünüyordum zaten bordo renk bindallı giydim onunla oynadım

Bizim yaşadığımız stresi atmak da kolay değildi tabi deliler gibi oynamak hakkımızdı valla

Düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama yok. Keşke ben de kırmasam ama aileler taktı bir kere
Yüzlerce kişi bana bakarken nasıl olacak bilmiyorum. Daha bunun girişteki oyunu da var. Kütük gibi olmam inşallah

Ben de sadece bindallı giyecektim ama saatler değişirse girişi farklı kıyafetle mi yapsam demeye başladım
İlk çıktığım kısımla testi kısmı olmasa sorun yok zaten. Düğünü düşününce mutlu oluyorum kınada sadece stres

Yok canım olmazsın ya çok güzel çok zarif olacaksın zaten o gün.

Davetiye öneriniz var mı kızlar ben instada zen davetiyede birkaç şey beğendim de kağıdı vs güzel olsun görmeden alıcam macbur
canım vaktin varsa numune göndermelerini iste ben öyle yaptım geldi hiç beğenmedim katlamalı bir zarf 1000 tane sipariş verilecekti hepsini kim katlıcak bide çok çok ince kağıt gibi bir zarftı o yüzden gittim kendim görerek dokunarak aldım

Bütçen varsa ve istiyorsan yapabilirsin bence ben tek kıyafetle yaptım şükür memnundum Kına çok daha eğlenceli ve samimi bir ortam oluyor testiyi kesinlikle düşünme genele odaklanmaya çalış ne olursa olsun senin günün en mutlu sen olacaksın eğleneceksin herkes senin düşüncelerini yaşıyor ama sonrasında rahatlıyor

Bütçede sıkıntı yok ama sürede sıkıntı var. Bir de bu saatten sonra diktiremem çok gecikti
Belki 2 farklı model renk bindallı giyerim
Çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur herkes piste kalkınca kolay, testiyi atlattım mı tamamdır

Ya İnan korktuğun gibi olmuyor testi videoma bakıp bakıp mutlu oluyorum ben harika oynamışım

Sağol canım düğün ağustosta kurban bayramı bitimi elime ulaşsa yeterli aslında

Kızlar hepinize şimdiden hayırlı olsun evlenenler evlenecek olanlar her şey gönlünüzce olsun galiba artık salonlarda kısıtlama yok cumartesi günü düğüne gittik üç saat sürdü ve davetli kısıtlaması da yoktu dugununuz nikahınız her şeyiniz çok güzel geçsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…