Hazırlıklar tamam mıÇok heyecanlıyım kizlar ya inşaallah problem çıkmadan yaparız kinamizi
Ay ben onu attım galibaBizim hoca tanıdık olduğu için 1 gün öncesinde kıydıracağız inşallah. Belediyenin nikah tarihi verdiği kağıtla da gidebilirsiniz sorun olmuyor.
Bende aradan çıkartmak istiyorum yaa.. Davetiye var onunla bi gidip deniyim ben o zaman. Siz ğcreti ödemediyseniz ondandır büyük ihtimalle canımm. Davetiye bastırdığınızda gidersin en kötü ya da tanıdık birileri imam bulur getirir belkiiBizim 1 ay var ama haftaya imam nikahını aradan çıkartcaz
Resmi nikah belgesiyle oluyomuş burda mesela ama bizde belge de yok davetiye de yokşimdi bi aydınlanma yaşadım da bize hiç belge falan vermediler ücret almadılar o yüzden sanırım
İmam dini soru soruyo mu hiç bilgin var mıBende aradan çıkartmak istiyorum yaa.. Davetiye var onunla bi gidip deniyim ben o zaman. Siz ğcreti ödemediyseniz ondandır büyük ihtimalle canımm. Davetiye bastırdığınızda gidersin en kötü ya da tanıdık birileri imam bulur getirir belkii
hahah şey duydum sadece islamın imanın şartlarını soran varmış. Onun dışında mehir soruyomuş. Bide kelimei şehadet getirttiriyormuş galiba. Çevremden duyduklarım bunlarİmam dini soru soruyo mu hiç bilgin var mıöyle kalakalmayayım
Haftaya yapamayız biz davetiye falan yok hiç aklıma gelmemişti o kısım. Neyse en kötü kınadan sonra yaptırırız da nolur soru sormuyor olsun
Sanki böyle şey derlermiş gibi yakalanmadan yapabilen varsa yapsınBugün bizim salonda kına vardı nasıl geçti çok merak ediyorum
Nişanı olan da vardı bi çifti kıyafetleriyle gördük
Bir de genelgede geçen seneki gibi “müzik yasak” maddesi yokmuş o yüzden oynamada sorun olmazmış ne kadar doğru bilemem tabii
Çok ortada bırakmışlar, yapan yapsın der gibi. Tuhaf yani
Çok dini bilgim yok, hoca bana ben hocaya bakışıp kalmayalım dahahah şey duydum sadece islamın imanın şartlarını soran varmış. Onun dışında mehir soruyomuş. Bide kelimei şehadet getirttiriyormuş galiba. Çevremden duyduklarım bunlar
Aynen bunu demek istedim ben de bakSanki böyle şey derlermiş gibi yakalanmadan yapabilen varsa yapsın
Sorunsuz yapalım da cezayla falan uğraşmadan. Çok güzel geçsin kınan inşallaaaah. Dualarım seninle kız pudraaAynen bunu demek istedim ben de bak
Yani salon da aynısını dedi
Geçen sene direkt müzik yok, 1 saatten fazla süremez vs maddeleri varmış
Şu an bildiğiniz boş bırakılmış
Neyse 2-3 güne görürüz nasıl ne şekilde oluyor.
Hahaha islamın ve imanın şartlarına baktım bende bugün ezberliyim de rezil olmayalımÇok dini bilgim yok, hoca bana ben hocaya bakışıp kalmayalım da
Ben de duydum soran varmış diye doğruymuş demek ki . Mehiri hiç düşünmedim bak onu da düşüneyim
Tamam sayılırHazırlıklar tamam mı
Ayy çok teşekkür ederim inşallah hepimizinSorunsuz yapalım da cezayla falan uğraşmadan. Çok güzel geçsin kınan inşallaaaah. Dualarım seninle kız pudraa
Benim de ezberlemem şart zaten heyecanlı biriyim bilsem yine unuturumHahaha islamın ve imanın şartlarına baktım bende bugün ezberliyim de rezil olmayalımMehiride çok abartmayı düşünmüyorum uçuk kaçık olmasın diye bişeyler düşünücem
Kapalı alanlarda 100 kişiyi geçmek yasakBugün salonu denetleyen polislerle konuştum da yasaklara aykırı bir durum olduğunda uyarıyoruz ceza yazılmıyor dedi
Haha bende bugün bindallı giyecem sorun olur mu dedim polis ben senin kıyafetine ne karışacam dediKapalı alanlarda 100 kişiyi geçmek yasak
Kına-nişan yasak sanırım sadece
Kişi sayısı, saat sınırı yok 22 ye kadar
Müzik çalınca onu mu uyarıyolar acaba
Bana da ceza yazmazlar gibi geldi çok sert kurallar olmadığı için
Hele ilk hafta bitince daha da rahatlama olur
Geçen sene temmuzun ilk haftasında katıydı kurallar gizli gizli oyun oynayan oldu nerdeyse, ikinci haftadan itibaren halaylar bile başladı
Bana üstümde bindallı var diye ceza yazmasınlar da gerisi önemli değil
Bir ya da iki bilezik de bence uygun olurBenim de ezberlemem şart zaten heyecanlı biriyim bilsem yine unuturum
en az ne isteniyosa onu ister geçerim zaten düğün için yapılan altın yapılıyor dahasına gerek yok1 çeyrek desem de çok az olur onu ben bi araştırayım
2 bilezik demeyi düşünüyorum benBir ya da iki bilezik de bence uygun olur