2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Benim de ezberlemem şart zaten heyecanlı biriyim bilsem yine unuturum 😂
en az ne isteniyosa onu ister geçerim zaten düğün için yapılan altın yapılıyor dahasına gerek yok 🤦🏻‍♀️ 1 çeyrek desem de çok az olur onu ben bi araştırayım 😂😂
Ayy o bende de var heyecandan unutmam inşallah 😂

Haha bende bugün bindallı giyecem sorun olur mu dedim polis ben senin kıyafetine ne karışacam dedi 😃 maske mesafe kuralları var. Halay çekilmeyecek. Kişi sınırı falan filan
Maske zaten takılmalı ya onda sıkıntı yok gelin damat zorunlu değildi sadece sanırım
Mesafe dedikleri oyun tamamen mi yasak acaba yoksa koca pistte 6/7 kişi oynuyosa sorun yok mu 🤷🏻‍♀️ bunların cevabını salonlar da bilmiyo benim.

Kızlar tekrardan herkese merhaba 🥰 buraya yazacağım demiştim hepimizin içine su serpilsin diye yazıyorum tekrardan 🙏🏻 Bugün ailemin yaşadığı şehirde bir salonda törenimiz oldu 👍🏻 Gelin ve damat dansa izin verildi göstermelik pasta kesildi ancak sudan başka ikram yoktu takı töreni ve fotoğraf çekimi oldu 2 saat sürdü 🥰 çok şükür pandemi kurallarına göre olabilecek en iyisiydi 🎀 kuaför hazırlığım gelinliğim salon konuklar herşey güzeldi çok şükür 🥰 çok mutluyum sizlere bol bol dua ediyorum daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah 🤍🤍 yarın yola çıkıyoruz cumartesi istanbulda bir törenimiz daha var çoğu gitti azı kaldı benim 🥰🥰🥰

Kızlar tekrardan herkese merhaba 🥰 buraya yazacağım demiştim hepimizin içine su serpilsin diye yazıyorum tekrardan 🙏🏻 Bugün ailemin yaşadığı şehirde bir salonda törenimiz oldu 👍🏻 Gelin ve damat dansa izin verildi göstermelik pasta kesildi ancak sudan başka ikram yoktu takı töreni ve fotoğraf çekimi oldu 2 saat sürdü 🥰 çok şükür pandemi kurallarına göre olabilecek en iyisiydi 🎀 kuaför hazırlığım gelinliğim salon konuklar herşey güzeldi çok şükür 🥰 çok mutluyum sizlere bol bol dua ediyorum daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah 🤍🤍 yarın yola çıkıyoruz cumartesi istanbulda bir törenimiz daha var çoğu gitti azı kaldı benim 🥰🥰🥰
Canım benim o kadar sevindim ki❤️❤️❤️ Böyle içine sinmesini mutlu olmayı cok hak ediyorsun🥰🥰🥰

Canım benim o kadar sevindim ki❤️❤️❤️ Böyle içine sinmesini mutlu olmayı cok hak ediyorsun🥰🥰🥰
Çok çok teşekkür ederim 🙏🏻🤍 daha daha güzelleri senin olsun inşallah 🥰 dualarım sizinle , sen tarihi ne yaptın canım ? Benim kınam oldu hatta mekanın olduğu yere polis geldi hiç bakmadılar az bekleyip geri gitmişler tur atmışlar salona yaklaşmadılar bile 🙈 nasıl oluyor bilemiyorum valla 🤷🏻‍♀️ İlk düğünümde oldu 👍🏻 bu salonum herşeye uydu hiç genelge dışına çıkmadı 🎀 sıra üçüncü de inşallah 🙏🏻 Daha daha güzelleri içine sinerek sağlıkla huzurla mutlulukla senin olsun inşallah 🥰🥰🥰

Maske zaten takılmalı ya onda sıkıntı yok gelin damat zorunlu değildi sadece sanırım
Mesafe dedikleri oyun tamamen mi yasak acaba yoksa koca pistte 6/7 kişi oynuyosa sorun yok mu 🤷🏻‍♀️ bunların cevabını salonlar da bilmiyo benim.
O kadar ayrıntı vermediler ama bence bu mesele tamamen denetim yapan polisin görüşüne bağlı. Ben bir de şeyden korkuyorum biri videoya çeker paylaşırsa tespit edilip ceza yazılır. O yüzden sadece çiftetelli oynayın uzaktan dedim.

Canımmm... Çok çookk mutlu olun hak ettin çok stresle bekledin bu süreci uzun zamandır Allah'ın izniyle ctesi gününden sonra bol eğlenceli bir balayı sizi bekliyor hayırlı olsun 💜💜😍😍

Balayı n’aptınız?
spontene bi yerlere gidicez uyumaktan uyumaya gidicez temiz düzgün bi yer olsun gerisi önemli değil diye düşündük oldum olası oteldeki etkinlik vs. şeylerden haz etmem muğla akyaka azmak falan yerler olabilir balıkesir falan öyle işte şu kafamı boşaltabileceğim sakin bir yer olsun mantığındayım

Bizim 1 ay var ama haftaya imam nikahını aradan çıkartcaz
Resmi nikah belgesiyle oluyomuş burda mesela ama bizde belge de yok davetiye de yok 😂 şimdi bi aydınlanma yaşadım da bize hiç belge falan vermediler 🤷🏻‍♀️ ücret almadılar o yüzden sanırım
yok ya herkes resmi nikahtan önce imam nikahı kıyıyo, mahallenizin cami hocasıyla görüşün sizi tanıyan bilen insan öyle bi evrak davetiye falan sormaz, o nikahsız yaşayanlar için

Antalya da otel ayarladık
Korona zamanı en iyisi villa tabii ama yemektir yemek alışverişidir uğraşmayalım dedik 😂 bir de cidden artık insan görmek istiyorum ben ya. 🙄 psikolojim düzelir umarım şu balayında 💃🏻
bende tam tersi insan görmek kalabalık istemiyorum kafa dinlemek istiyorum :KK70:

biraz da öyle aslında ama bilmediğim için cesaret edemiyorum, diyorum ki millet yapar yapar polisi de cezası da bana denk gelir otur kızım pelin temmuzu bekle diyorum
Ben de korkuyorum kına için
Yani kınada oynama olmayacaksa ben tüm gün ortada ne yapcam kendim mi takılcam 😂
Tek içimi rahatlatan 15 inden sonra iyice rahatlama olacak ya o kısım

Vallahi var ya senin mutluluğunla mutlu oldum şuan ☺️ çokkkkk sevindimmm

Benim de ezberlemem şart zaten heyecanlı biriyim bilsem yine unuturum 😂
en az ne isteniyosa onu ister geçerim zaten düğün için yapılan altın yapılıyor dahasına gerek yok 🤦🏻‍♀️ 1 çeyrek desem de çok az olur onu ben bi araştırayım 😂😂
ayy bende heycandan karıştırırım , ateş su toprak tahtaaaa :KK70: ahahahhahah derim yani net

Ben de korkuyorum kına için
Yani kınada oynama olmayacaksa ben tüm gün ortada ne yapcam kendim mi takılcam 😂
Tek içimi rahatlatan 15 inden sonra iyice rahatlama olacak ya o kısım
ya 2 gün kalıyo yasağın bitmesine (sözde yasak işte) ona da bişey demezler insaflı insanlar denk gelir de inşallah

Kapalı alanlarda 100 kişiyi geçmek yasak
Kına-nişan yasak sanırım sadece
Kişi sayısı, saat sınırı yok 22 ye kadar
Müzik çalınca onu mu uyarıyolar acaba 🤷🏻‍♀️
Bana da ceza yazmazlar gibi geldi çok sert kurallar olmadığı için
Hele ilk hafta bitince daha da rahatlama olur
Geçen sene temmuzun ilk haftasında katıydı kurallar gizli gizli oyun oynayan oldu nerdeyse, ikinci haftadan itibaren halaylar bile başladı 🙄🙄
Bana üstümde bindallı var diye ceza yazmasınlar da gerisi önemli değil 😂
ayy bizimde ilk hafta temmuzun :KK43: katı kural falan diyince bi tırstım hala yapabileceğime inanamıyorum da

çok sevindim darısı başımıza :)

ya 2 gün kalıyo yasağın bitmesine (sözde yasak işte) ona da bişey demezler insaflı insanlar denk gelir de inşallah
2 gün için yasaklı günde kına yapıcam bende de nasıl şans var anlamadım 🤷🏻‍♀️
Kınayı ertelesem temmuza bu sefer düğün günü temmuzun 27 si boş sadece
O kadar bekleyemeyiz artık :KK43:

X