Ama geçen sene hiç merasim düğün yokken açıldı pat diye o yüzden katıydı kurallarayy bizimde ilk hafta temmuzunkatı kural falan diyince bi tırstım hala yapabileceğime inanamıyorum da
en az 5 gram, ya orası öyle tabi de yapılıyo işte adet yerini bulsunHahahashaha
Bunun bi sınırı vardı sanırım bişeyin altında söylenmiyordu. Ya gerçi şu devirde mehir veren mi var ya
Çook tebrik ediyorum, hep mutlu olun inşallahKızlar tekrardan herkese merhababuraya yazacağım demiştim hepimizin içine su serpilsin diye yazıyorum tekrardan Bugün ailemin yaşadığı şehirde bir salonda törenimiz oldu Gelin ve damat dansa izin verildi göstermelik pasta kesildi ancak sudan başka ikram yoktu takı töreni ve fotoğraf çekimi oldu 2 saat sürdü çok şükür pandemi kurallarına göre olabilecek en iyisiydi kuaför hazırlığım gelinliğim salon konuklar herşey güzeldi çok şükür çok mutluyum sizlere bol bol dua ediyorum daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah yarın yola çıkıyoruz cumartesi istanbulda bir törenimiz daha var çoğu gitti azı kaldı benim
yok canım yok erteleme, temmuzda erteleyenler olmuş boş yer oldu dedin ya o zaman bi düşündüm acaba bende cuma cumartesi ya da perşembe cuma bulabilir miyim diye sonra kına alonu düğün salonu organizasyon kuaför hepsini ayarlamak zor geldi vardır bunda da bi hayır2 gün için yasaklı günde kına yapıcam bende de nasıl şans var anlamadım
Kınayı ertelesem temmuza bu sefer düğün günü temmuzun 27 si boş sadece
O kadar bekleyemeyiz artık
Ay hayırlı olsun canım mutlu olmana içine sinmesine çok sevindim darısı diğer töreninin başına ne stresler çektik ama teker teker değiyor buna çok şükürKızlar tekrardan herkese merhababuraya yazacağım demiştim hepimizin içine su serpilsin diye yazıyorum tekrardan Bugün ailemin yaşadığı şehirde bir salonda törenimiz oldu Gelin ve damat dansa izin verildi göstermelik pasta kesildi ancak sudan başka ikram yoktu takı töreni ve fotoğraf çekimi oldu 2 saat sürdü çok şükür pandemi kurallarına göre olabilecek en iyisiydi kuaför hazırlığım gelinliğim salon konuklar herşey güzeldi çok şükür çok mutluyum sizlere bol bol dua ediyorum daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah yarın yola çıkıyoruz cumartesi istanbulda bir törenimiz daha var çoğu gitti azı kaldı benim
Canım çok teşekkür ederimCanımmm... Çok çookk mutlu olun hak ettin çok stresle bekledin bu süreci uzun zamandır Allah'ın izniyle ctesi gününden sonra bol eğlenceli bir balayı sizi bekliyor hayırlı olsun
CanımVallahi var ya senin mutluluğunla mutlu oldum şuançokkkkk sevindimmm
Çok teşekkür ederimçok sevindim darısı başımıza :)
Çok teşekkür ederimÇook tebrik ediyorum, hep mutlu olun inşallahsendeki rahatlama hissini biz de yaşayabiliriz umarım bi gün çok sevindim senin adına
Çok şükürAy hayırlı olsun canım mutlu olmana içine sinmesine çok sevindim darısı diğer töreninin başına ne stresler çektik ama teker teker değiyor buna çok şükür
Olsun canım yeter ki hayırlısıyla olsun da insallahhayırlısı olsun hakkımızda sen benden önce yapıcaksın benimde 5-6 temmuz haftaiçi hatta haftabaşıama olsun artık
Benim 1 temmuz kına 5 temmuz düğün@zynbm975 3 Haziran kına - 7 Haziran nikah
P pelincikcik 5 Temmuz kına - 6 Temmuz düğün
@Papatyaa_35 10 Haziran nikah
Ay şöyle yaziyim de unutmiyim 10 kez sormiyim
Başka kimler varrr
Aa biz de kemerde ayarladık hangi otelBiz de aynı şekilde. Kemer de ayarladık oteli herşey dahil
Biz düğüne 2 ay varken kiydirdik cami hocasına söyledik kıydı belki de doğuda olmamızdan dolayıdır burada hep nişanda yapiyorlarKızlar size bişey sorucam. Şimdi benim 2 hafta kaldı nikahıma. Nikah gecesi biz balayına yola çıkıcaz. O yüzden imam nikahını resmi nikahtan önce kıydırmamız lazım.
Benim bi tanıdığım davetiyesiyle camiiye gitmiş iki şahitle beraber kıydırmış 2 sene önce. Bende camiiye gidip davetiyemle söylesek kıyar mı acaba ? 1 hafta önceden falan ?
Bize hicbir sey sormadı gerçi eşim imam ondan olabilirİmam dini soru soruyo mu hiç bilgin var mıöyle kalakalmayayım
Haftaya yapamayız biz davetiye falan yok hiç aklıma gelmemişti o kısım. Neyse en kötü kınadan sonra yaptırırız da nolur soru sormuyor olsun
Evet. Nişanlımla da sıkıntılarımız var. Ailesiyle de maalesef bayadır görüşüp konuşmuyoruz. Nişanlımla çok gerginiz bayadır vakit geçirmedik. Hep nikah işleri ev dizme o kadar.Kızlar bu dönem eş ailesi ile sorun yaşayanınız var mı? İlgisizlik gerginlik vs
Biz çoğu işi kışın hallettik o zaman baya sorun yaşadık maddi anlamda onların sürekli geri çekilmesinden dolayı. Hatta kayinvalidemle kusustuk sonra bir şekilde barisildi. O zaman biraz dik durdugumdan sanirim şimdi ne desem ya tamam deniyor ya da binbir açıklamayla gönlüm yapılıyor umarım böyle devam eder. Ben hiç geri adım atmadım ve icimdeki her şeyi açık açık söyledim öyle olunca insanlar da bakıyor yani gelin ne dersek he demiyor senin suyuna gitmeye başlıyorlar.Kızlar bu dönem eş ailesi ile sorun yaşayanınız var mı? İlgisizlik gerginlik vs
Yok ertelemem temmuz sonu olcağına şimdi yapayım hatta. O kadar sıkıldım ki tam az gün kalıyo derken her seferinde 1 aya uzuyo düğün işimizyok canım yok erteleme, temmuzda erteleyenler olmuş boş yer oldu dedin ya o zaman bi düşündüm acaba bende cuma cumartesi ya da perşembe cuma bulabilir miyim diye sonra kına alonu düğün salonu organizasyon kuaför hepsini ayarlamak zor geldi vardır bunda da bi hayır
Eskiden tek derdimiz nereyi gezelim, nereye gidelim, ne yiyelim vs bunlardıKızlar bu dönem eş ailesi ile sorun yaşayanınız var mı? İlgisizlik gerginlik vs