2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Anladım olur inşallah merak etmeyin Ağustos ayı rahat geçiyor bende geri sayıma başladım hem hüzünlü hem mutluyum

Kızlar Yapmadım henüz, kına yerim bir hafta bekleyip duruma bakalım düğününe daha zaman var dedi.

Kızlar şimdi kimlerin neleri hangi tarihte tekrar bi yazında takip edelimm. Karıştı ileri alanlar oldu. İyi dileklerde bulunalım
Neyapsamkisimdi Kızzz sen ne yaptın nasıl geçiyor ?
En saçma benimki olacak sanırım canım sıkkın bir tık
Kınamla düğünüm arasında tam 8 gün var :/
Düğünü kurtardım temmuza atıp ama kına mekanımda yer yok düğünden önce. Biri haziran sonu biri temmuz ilk haftası

Olsun takılmayın aynı şehirde olduktan sonra önemli değil bence. Hem daha iyi kınadan sonra düğüne kadar dinlenmiş olursunuz.

bence şu durumlarda hiç göze batmaz aksine çoook güzel şekilde dinlenir düğününde rahat edersin

Bence de sıkma canını şu durumda gayet normal böyle şeyler düğüne kadar güzelce dinlenirsiniz

bende haftaiçi düğün mü olurmuş diyodum nasip olursa ona da razıyım büyük konuşmıcam bidaha, sağlıkla kazasız belasız hayırlısıyla atlatalım da 8 gün var diye sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…