- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Açılacak Allah'ın izniyle merak etme. Keyifle yapacaksın her şeyiKızlar merhabaa benim de kına 1 temmuz düğün 3 temmuz pek heyecanliyim 1 temmuzda kınalar açılacak dediler insallah öyle olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Anladım olur inşallah merak etmeyin Ağustos ayı rahat geçiyor bende geri sayıma başladım hem hüzünlü hem mutluyumCanım şimdi bu tanıdık olayı çıkınca şu an onların dediğine uyalım, kendi kendimize hareket etmeyelim dedik. Zaten düğünün içinde olucak nikah, cumartesi istemiyoruz ama tabi çok zorda kalırsak dediğin gibi cumartesi falan sıradan bir nikah yapıp düğün günü fake nikah yaparız dedik.
Ay canım ne güzel konuşuyorsun içime su serpildi vallahi. Gerçekten bize daha 3 ay var ama sizlerin sıkıntılarını gördükçe biz de çok üzüldük. Şimdi mutlu olduğunuzu bilmek çok güzel. Allah hep güldürsün yüzünüzü
Hiç ses çıkmadığına göre yaptı bence o daKına yaptın mı canım ?Neyapsamkisimdi
Benim yarın kinam 7 Haziran nikahimKızlar şimdi kimlerin neleri hangi tarihte tekrar bi yazında takip edelimm. Karıştı ileri alanlar oldu. İyi dileklerde bulunalım
Neyapsamkisimdi Kızzz sen ne yaptın nasıl geçiyor ?
5 temmuz kına 6 temmuz düğün nasipse :)Kızlar şimdi kimlerin neleri hangi tarihte tekrar bi yazında takip edelimm. Karıştı ileri alanlar oldu. İyi dileklerde bulunalım
hayırlısı olsun bakalım, kınayla düğün arası var mıydı seninKızlarYapmadım henüz, kına yerim bir hafta bekleyip duruma bakalım düğününe daha zaman var dedi.
İnşallah canım. Senin ne zamandıAnladım olur inşallah merak etmeyin Ağustos ayı rahat geçiyor bende geri sayıma başladım hem hüzünlü hem mutluyum
Evet canım düğün haftaya çarşambahayırlısı olsun bakalım, kınayla düğün arası var mıydı senin
En saçma benimki olacak sanırım canım sıkkın bir tıkKızlar şimdi kimlerin neleri hangi tarihte tekrar bi yazında takip edelimm. Karıştı ileri alanlar oldu. İyi dileklerde bulunalım
Bende varıııım 8 temmuz kına 10 temmuz düğünzynbm975 3 Haziran kına - 7 Haziran nikah
P pelincikcik 5 Temmuz kına - 6 Temmuz düğün
Papatyaa_35 10 Haziran nikah
Ay şöyle yaziyim de unutmiyim 10 kez sormiyim
Başka kimler varrr
Olsun takılmayın aynı şehirde olduktan sonra önemli değil bence. Hem daha iyi kınadan sonra düğüne kadar dinlenmiş olursunuz.En saçma benimki olacak sanırım canım sıkkın bir tık
Kınamla düğünüm arasında tam 8 gün var :/
Düğünü kurtardım temmuza atıp ama kına mekanımda yer yok düğünden önce. Biri haziran sonu biri temmuz ilk haftası
bence şu durumlarda hiç göze batmaz aksine çoook güzel şekilde dinlenir düğününde rahat edersinEn saçma benimki olacak sanırım canım sıkkın bir tık
Düğünü kurtardım temmuza atıp ama kına mekanımda yer yok düğünden önce. Biri haziran sonu biri temmuz ilk haftası
Bence de sıkma canını şu durumda gayet normal böyle şeyler düğüne kadar güzelce dinlenirsinizEn saçma benimki olacak sanırım canım sıkkın bir tık
bende haftaiçi düğün mü olurmuş diyodum nasip olursa ona da razıyım büyük konuşmıcam bidaha, sağlıkla kazasız belasız hayırlısıyla atlatalım da 8 gün var diye sıkma canınıEn saçma benimki olacak sanırım canım sıkkın bir tık
ay temmuzda ilk benim ki mi var dırımdırımdrıımmmm :) başka bi arkadaşın da vardı sanki yaazynbm975 3 Haziran kına - 7 Haziran nikah
P pelincikcik 5 Temmuz kına - 6 Temmuz düğün
Papatyaa_35 10 Haziran nikah
Ay şöyle yaziyim de unutmiyim 10 kez sormiyim
Başka kimler varrr