- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 33
Tabi zaman buldukça paylaşım yaparım. Salonum kinaya izin vereceğini söyledi. Yeter ki maske mesafeye dikkat edin dediyarın müsait oldukça bizi bilgilendirirsen sevinirim çok eğlen tamam mı bizim yerimizede :)zynbm975
Farklı şehirlerde olup 1 hafta ara olan gördüm de aynı şehirde 8-9 gün çok içimize sinmedi :/Olsun takılmayın aynı şehirde olduktan sonra önemli değil bence. Hem daha iyi kınadan sonra düğüne kadar dinlenmiş olursunuz.
bende haftaiçi düğün mü olurmuş diyodum nasip olursa ona da razıyım büyük konuşmıcam bidaha, sağlıkla kazasız belasız hayırlısıyla atlatalım da 8 gün var diye sıkma canını
bence şu durumlarda hiç göze batmaz aksine çoook güzel şekilde dinlenir düğününde rahat edersin
Sağolun kızlar moral verdinizBence de sıkma canını şu durumda gayet normal böyle şeyler düğüne kadar güzelce dinlenirsiniz
Z Z e r d e c a lzynbm975 3 Haziran kına - 7 Haziran nikah
P pelincikcik 5 Temmuz kına - 6 Temmuz düğün
Papatyaa_35 10 Haziran nikah
Ay şöyle yaziyim de unutmiyim 10 kez sormiyim
Başka kimler varrr
5 Temmuz nikahzynbm975 3 Haziran kına - 7 Haziran nikah
Başka kimler varrr
Alanya'da bir otel. Villada yemek yapmakla uğraşamam.Balayı n’aptınız?
Biz de aynı şekilde. Kemer de ayarladık oteli herşey dahilAlanya'da bir otel. Villada yemek yapmakla uğraşamam.
Antalya da otel ayarladıkBalayı n’aptınız?
Ağustosta olanlar da söylesin miiizynbm975 3 Haziran kına - 7 Haziran nikah
Başka kimler varrr
Canım bizimki ağustosta, bizim de kınayla düğün arası 6 gün var mesela. Biri pazartesi, biri aynı hafta pazar. Ben tam tersi memnunum bu durumdan. Bence avantaja çevirebilirsin. Kaldı ki eskilerden beri bir şeylere öyle alıştık diye hepimizin öyle olmak zorunda değil. Hiç takılma rahatına bakEn saçma benimki olacak sanırım canım sıkkın bir tık
Kınamla düğünüm arasında tam 8 gün var :/
Düğünü kurtardım temmuza atıp ama kına mekanımda yer yok düğünden önce. Biri haziran sonu biri temmuz ilk haftası
Biz de Antalya Side'de bir otel ayarladık. Anam meğer herkes Antalya'ya gidiyormuş buradaBalayı n’aptınız?
En çok beklediğim an sanırım balayıBalayı n’aptınız?
Ayyy bende muğla istiyorum kesinlikle. Bodruma aşığım.. Yalıkavakta bir yerde kalmıştık 2 sene önce çok güzeldi.Bodrum da otel ben
Bizim hoca tanıdık olduğu için 1 gün öncesinde kıydıracağız inşallah. Belediyenin nikah tarihi verdiği kağıtla da gidebilirsiniz sorun olmuyor.Kızlar size bişey sorucam. Şimdi benim 2 hafta kaldı nikahıma. Nikah gecesi biz balayına yola çıkıcaz. O yüzden imam nikahını resmi nikahtan önce kıydırmamız lazım.
Benim bi tanıdığım davetiyesiyle camiiye gitmiş iki şahitle beraber kıydırmış 2 sene önce. Bende camiiye gidip davetiyemle söylesek kıyar mı acaba ? 1 hafta önceden falan ?
Aslında kınam yasağa denk geldi o daha büyük sorunAğustosta olanlar da söylesin miii
Canım bizimki ağustosta, bizim de kınayla düğün arası 6 gün var mesela. Biri pazartesi, biri aynı hafta pazar. Ben tam tersi memnunum bu durumdan. Bence avantaja çevirebilirsin. Kaldı ki eskilerden beri bir şeylere öyle alıştık diye hepimizin öyle olmak zorunda değil. Hiç takılma rahatına bak
Bizim 1 ay var ama haftaya imam nikahını aradan çıkartcazKızlar size bişey sorucam. Şimdi benim 2 hafta kaldı nikahıma. Nikah gecesi biz balayına yola çıkıcaz. O yüzden imam nikahını resmi nikahtan önce kıydırmamız lazım.
Benim bi tanıdığım davetiyesiyle camiiye gitmiş iki şahitle beraber kıydırmış 2 sene önce. Bende camiiye gidip davetiyemle söylesek kıyar mı acaba ? 1 hafta önceden falan ?