2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Olsun takılmayın aynı şehirde olduktan sonra önemli değil bence. Hem daha iyi kınadan sonra düğüne kadar dinlenmiş olursunuz.
Farklı şehirlerde olup 1 hafta ara olan gördüm de aynı şehirde 8-9 gün çok içimize sinmedi :/
Asıl kötü kısmı haziranda kına yasak ya merak ediyorum nasıl olcak 2 güne yasak bitiyo biz yaptıktan sonra ama yer yok işte

bende haftaiçi düğün mü olurmuş diyodum nasip olursa ona da razıyım büyük konuşmıcam bidaha, sağlıkla kazasız belasız hayırlısıyla atlatalım da 8 gün var diye sıkma canını
bence şu durumlarda hiç göze batmaz aksine çoook güzel şekilde dinlenir düğününde rahat edersin

Bence de sıkma canını şu durumda gayet normal böyle şeyler düğüne kadar güzelce dinlenirsiniz
Sağolun kızlar moral verdiniz
Akrabalar her zamanki gibi saçma buldu da. Elimde olsa ikisini 2-3 gün arayla yapardım en kötü ama tek boşluk yok bunları bile iptal edenler olduğu için zor bulduk

zynbm975 3 Haziran kına - 7 Haziran nikah
P pelincikcik 5 Temmuz kına - 6 Temmuz düğün
Papatyaa_35 10 Haziran nikah
Ay şöyle yaziyim de unutmiyim 10 kez sormiyim
Başka kimler varrr
Ağustosta olanlar da söylesin miii
Canım bizimki ağustosta, bizim de kınayla düğün arası 6 gün var mesela. Biri pazartesi, biri aynı hafta pazar. Ben tam tersi memnunum bu durumdan. Bence avantaja çevirebilirsin. Kaldı ki eskilerden beri bir şeylere öyle alıştık diye hepimizin öyle olmak zorunda değil. Hiç takılma rahatına bak

Kızlar size bişey sorucam. Şimdi benim 2 hafta kaldı nikahıma. Nikah gecesi biz balayına yola çıkıcaz. O yüzden imam nikahını resmi nikahtan önce kıydırmamız lazım.
Benim bi tanıdığım davetiyesiyle camiiye gitmiş iki şahitle beraber kıydırmış 2 sene önce. Bende camiiye gidip davetiyemle söylesek kıyar mı acaba ? 1 hafta önceden falan ?

Bizim hoca tanıdık olduğu için 1 gün öncesinde kıydıracağız inşallah. Belediyenin nikah tarihi verdiği kağıtla da gidebilirsiniz sorun olmuyor.

Aslında kınam yasağa denk geldi o daha büyük sorun
28 inde kınalar hala yasak olacak ya, inşallah sorunsuz atlatırız

Bizim 1 ay var ama haftaya imam nikahını aradan çıkartcaz
Resmi nikah belgesiyle oluyomuş burda mesela ama bizde belge de yok davetiye de yok şimdi bi aydınlanma yaşadım da bize hiç belge falan vermediler ücret almadılar o yüzden sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…