- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Ayy o bende de var heyecandan unutmam inşallahBenim de ezberlemem şart zaten heyecanlı biriyim bilsem yine unuturum
en az ne isteniyosa onu ister geçerim zaten düğün için yapılan altın yapılıyor dahasına gerek yok1 çeyrek desem de çok az olur onu ben bi araştırayım
Maske zaten takılmalı ya onda sıkıntı yok gelin damat zorunlu değildi sadece sanırımHaha bende bugün bindallı giyecem sorun olur mu dedim polis ben senin kıyafetine ne karışacam dedimaske mesafe kuralları var. Halay çekilmeyecek. Kişi sınırı falan filan
Canım benim o kadar sevindim kiKızlar tekrardan herkese merhababuraya yazacağım demiştim hepimizin içine su serpilsin diye yazıyorum tekrardan Bugün ailemin yaşadığı şehirde bir salonda törenimiz oldu Gelin ve damat dansa izin verildi göstermelik pasta kesildi ancak sudan başka ikram yoktu takı töreni ve fotoğraf çekimi oldu 2 saat sürdü çok şükür pandemi kurallarına göre olabilecek en iyisiydi kuaför hazırlığım gelinliğim salon konuklar herşey güzeldi çok şükür çok mutluyum sizlere bol bol dua ediyorum daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah yarın yola çıkıyoruz cumartesi istanbulda bir törenimiz daha var çoğu gitti azı kaldı benim
Çok çok teşekkür ederimCanım benim o kadar sevindim kiBöyle içine sinmesini mutlu olmayı cok hak ediyorsun
O kadar ayrıntı vermediler ama bence bu mesele tamamen denetim yapan polisin görüşüne bağlı. Ben bir de şeyden korkuyorum biri videoya çeker paylaşırsa tespit edilip ceza yazılır. O yüzden sadece çiftetelli oynayın uzaktan dedim.Maske zaten takılmalı ya onda sıkıntı yok gelin damat zorunlu değildi sadece sanırım
Mesafe dedikleri oyun tamamen mi yasak acaba yoksa koca pistte 6/7 kişi oynuyosa sorun yok mubunların cevabını salonlar da bilmiyo benim.
Canımmm... Çok çookk mutlu olun hak ettin çok stresle bekledin bu süreci uzun zamandır Allah'ın izniyle ctesi gününden sonra bol eğlenceli bir balayı sizi bekliyor hayırlı olsunKızlar tekrardan herkese merhababuraya yazacağım demiştim hepimizin içine su serpilsin diye yazıyorum tekrardan Bugün ailemin yaşadığı şehirde bir salonda törenimiz oldu Gelin ve damat dansa izin verildi göstermelik pasta kesildi ancak sudan başka ikram yoktu takı töreni ve fotoğraf çekimi oldu 2 saat sürdü çok şükür pandemi kurallarına göre olabilecek en iyisiydi kuaför hazırlığım gelinliğim salon konuklar herşey güzeldi çok şükür çok mutluyum sizlere bol bol dua ediyorum daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah yarın yola çıkıyoruz cumartesi istanbulda bir törenimiz daha var çoğu gitti azı kaldı benim
spontene bi yerlere gidicez uyumaktan uyumaya gidicez temiz düzgün bi yer olsun gerisi önemli değil diye düşündük oldum olası oteldeki etkinlik vs. şeylerden haz etmem muğla akyaka azmak falan yerler olabilir balıkesir falan öyle işte şu kafamı boşaltabileceğim sakin bir yer olsun mantığındayımBalayı n’aptınız?
yok ya herkes resmi nikahtan önce imam nikahı kıyıyo, mahallenizin cami hocasıyla görüşün sizi tanıyan bilen insan öyle bi evrak davetiye falan sormaz, o nikahsız yaşayanlar içinBizim 1 ay var ama haftaya imam nikahını aradan çıkartcaz
Resmi nikah belgesiyle oluyomuş burda mesela ama bizde belge de yok davetiye de yokşimdi bi aydınlanma yaşadım da bize hiç belge falan vermediler ücret almadılar o yüzden sanırım
bende tam tersi insan görmek kalabalık istemiyorum kafa dinlemek istiyorumAntalya da otel ayarladık
Korona zamanı en iyisi villa tabii ama yemektir yemek alışverişidir uğraşmayalım dedikbir de cidden artık insan görmek istiyorum ben ya. psikolojim düzelir umarım şu balayında
biraz da öyle aslında ama bilmediğim için cesaret edemiyorum, diyorum ki millet yapar yapar polisi de cezası da bana denk gelir otur kızım pelin temmuzu bekle diyorumSanki böyle şey derlermiş gibi yakalanmadan yapabilen varsa yapsın
Ben de korkuyorum kına içinbiraz da öyle aslında ama bilmediğim için cesaret edemiyorum, diyorum ki millet yapar yapar polisi de cezası da bana denk gelir otur kızım pelin temmuzu bekle diyorum
Vallahi var ya senin mutluluğunla mutlu oldum şuanKızlar tekrardan herkese merhababuraya yazacağım demiştim hepimizin içine su serpilsin diye yazıyorum tekrardan Bugün ailemin yaşadığı şehirde bir salonda törenimiz oldu Gelin ve damat dansa izin verildi göstermelik pasta kesildi ancak sudan başka ikram yoktu takı töreni ve fotoğraf çekimi oldu 2 saat sürdü çok şükür pandemi kurallarına göre olabilecek en iyisiydi kuaför hazırlığım gelinliğim salon konuklar herşey güzeldi çok şükür çok mutluyum sizlere bol bol dua ediyorum daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah yarın yola çıkıyoruz cumartesi istanbulda bir törenimiz daha var çoğu gitti azı kaldı benim
ayy bende heycandan karıştırırım , ateş su toprak tahtaaaaBenim de ezberlemem şart zaten heyecanlı biriyim bilsem yine unuturum
en az ne isteniyosa onu ister geçerim zaten düğün için yapılan altın yapılıyor dahasına gerek yok1 çeyrek desem de çok az olur onu ben bi araştırayım
ya 2 gün kalıyo yasağın bitmesine (sözde yasak işte) ona da bişey demezler insaflı insanlar denk gelir de inşallahBen de korkuyorum kına için
Yani kınada oynama olmayacaksa ben tüm gün ortada ne yapcam kendim mi takılcam
Tek içimi rahatlatan 15 inden sonra iyice rahatlama olacak ya o kısım
ayy bizimde ilk hafta temmuzunKapalı alanlarda 100 kişiyi geçmek yasak
Kına-nişan yasak sanırım sadece
Kişi sayısı, saat sınırı yok 22 ye kadar
Müzik çalınca onu mu uyarıyolar acaba
Bana da ceza yazmazlar gibi geldi çok sert kurallar olmadığı için
Hele ilk hafta bitince daha da rahatlama olur
Geçen sene temmuzun ilk haftasında katıydı kurallar gizli gizli oyun oynayan oldu nerdeyse, ikinci haftadan itibaren halaylar bile başladı
Bana üstümde bindallı var diye ceza yazmasınlar da gerisi önemli değil
evet bunu gramla söylüyoruz sanırım ben öyle biliyorum 50 gram bilezik meselaBir ya da iki bilezik de bence uygun olur
çok sevindim darısı başımıza :)Kızlar tekrardan herkese merhababuraya yazacağım demiştim hepimizin içine su serpilsin diye yazıyorum tekrardan Bugün ailemin yaşadığı şehirde bir salonda törenimiz oldu Gelin ve damat dansa izin verildi göstermelik pasta kesildi ancak sudan başka ikram yoktu takı töreni ve fotoğraf çekimi oldu 2 saat sürdü çok şükür pandemi kurallarına göre olabilecek en iyisiydi kuaför hazırlığım gelinliğim salon konuklar herşey güzeldi çok şükür çok mutluyum sizlere bol bol dua ediyorum daha güzelleri sizlere kısmet olur inşallah yarın yola çıkıyoruz cumartesi istanbulda bir törenimiz daha var çoğu gitti azı kaldı benim
Hahahashahaayy bende heycandan karıştırırım , ateş su toprak tahtaaaaahahahhahah derim yani net
Bunun bi sınırı vardı sanırım bişeyin altında söylenmiyordu. Ya gerçi şu devirde mehir veren mi var yaevet bunu gramla söylüyoruz sanırım ben öyle biliyorum 50 gram bilezik mesela
2 gün için yasaklı günde kına yapıcam bende de nasıl şans var anlamadımya 2 gün kalıyo yasağın bitmesine (sözde yasak işte) ona da bişey demezler insaflı insanlar denk gelir de inşallah