- 13 Eylül 2014
- 1.139
- 1.726
Valilikten seyahat izni verebilirler sorun bence.Kızlar merhaba. Benim düğünüm il dışında ve 18.30 da başlayacak. Ailemde geri dönmek istiyor aynı gün evlerine. Böyle durumda olan var mı? Malum yasak 22 de artık. Mesafe 3 saatlik falan ama izin alınıyor mu yada davetiye gösterince sorun olur mu? Fikri olan var mı?
Çoooook sevindim mutlu son olmasına6 da başlıyor demiştik ama herkesin gelmesi 6.30-6.45 gibiydi saat 9a kadar sürdü canım 40-50 kişi falan vardı maksimum az davet ettim en yakınları , halay hariç normal akış yapıldı çok şükürBeklentim çok düşüktü ama çok oynadık çok eğlendik çok şükür benim açımdan yeterli ve güzeldi
2 şehirde olacak bizim nikah merasimi şeklinde düğün birisi İstanbul diğeri iç Anadolu da bi şehirBizde de demediler belki şehir farkı olabilir. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Çok şükür bir sorun çıkmadıÇoooook sevindim mutlu son olmasınaÇok şükür bi sorun çıkmamışş
Benimde İstanbul da canım. Darısı yarına ve diğer nikah merasimine kazasız belasız atlatın vee çoook mutlu olun2 şehirde olacak bizim nikah merasimi şeklinde düğün birisi İstanbul diğeri iç Anadolu da bi şehir
İnşallah hepimiz için olurBenimde İstanbul da canım. Darısı yarına ve diğer nikah merasimine kazasız belasız atlatın vee çoook mutlu olun
Bir tanıdık var canım nişanlım bulmuş. Bizim adımızı falan almış adam ama şu an gün veremeyiz, pazar günleri açılınca direkt gidin gün alabilirsiniz demiş. Yani bizimki de bir nevi opsiyonlamak oldu sanırım. İnşallah sıkıntı çıkmadan hallederiz yoksa herhangi bir gün nikahı yapıp, düğün günü fake nikah yapacağız. Tabi ağustosta bir sıkıntı olmayıp pazarlar açık olursa...Bugün çoğu kişi farklı bir güne almış cumartesi açılınca kaydırmaya gelmişler acaba sizde şimdilik öyle mi yapsanız riske atmamak adına muhakkak temmuzda açarlar birde orda el altından opsiyonladıklarını öğrendim yada böyle birşeyi devreye soksanız sanırım tanıdık gerekiyor da kafanız rahat olurdu ben bunu bilmiyordum
Ağustosta açarlar pazar gününü kesin ama aklınızda kalmaması için ctesi gününe alma şansınız yok mu?Bir tanıdık var canım nişanlım bulmuş. Bizim adımızı falan almış adam ama şu an gün veremeyiz, pazar günleri açılınca direkt gidin gün alabilirsiniz demiş. Yani bizimki de bir nevi opsiyonlamak oldu sanırım. İnşallah sıkıntı çıkmadan hallederiz yoksa herhangi bir gün nikahı yapıp, düğün günü fake nikah yapacağız. Tabi ağustosta bir sıkıntı olmayıp pazarlar açık olursa...belirsizlik dolu bir sene vallahi güzel günler görelim inşallah
hay allahım yaaa offff15 inden sonra daha da rahatlayacak diyolar
Hatta bugün nikah dairesine gittik gün değiştirmeye, onlar bile pazar yasağını 15 ine kadar sanıyolar
Kimse bi şey bilmiyo ki
ay sevindim valla en azından içimizden şu stresten kurtulanlar olsun mutlu olan insanlar olsun Allahın izniyleYok canım ne yanlış anlaması biz burda birbirimize yardımcı oluyoruzkına organizasyon tanıdıktı bi salona yönlendirdi böyle Yüksek sakin bi yerde 50 kişi falan kadındı halay hariç oyun yapıldı salon sahibinin insiyatifi bende açıkçası 1 yıldır ertelediğim için kullandım bu durumu böyle birşey yapmak istemezdim ama ne yapayım
bugün senin gününnn eminim çok güzel olucaksın mutluluklar dilerim :)Bugün salona uğradık görüşmek için hiç öyle birşey demediler vallaİlk defa burdan gördüm yarın da nikahım olacak şehirden şehire mi fark var bilemiyorum
seyahat iznini bi araştırın bence öyle bi alsalar kafaları daha rahat olurKızlar merhaba. Benim düğünüm il dışında ve 18.30 da başlayacak. Ailemde geri dönmek istiyor aynı gün evlerine. Böyle durumda olan var mı? Malum yasak 22 de artık. Mesafe 3 saatlik falan ama izin alınıyor mu yada davetiye gösterince sorun olur mu? Fikri olan var mı?
3 gün 3 gece eğlen ohhhhÇok şükür bir sorun çıkmadıMaske mesafe hepsine yine uyuldu tabi yarın ve cumartesi de nikah merasimim var inşallah sıra onlarda inşallah seninde gönlünce olur canım hayırlı olsun şimdiden
ay inşallah inşallah benim daha 1 ay var bakalım inşallah daha kötü olmaz hayırlısıyla atlatırızİnşallah hepimiz için olurİnanın burda sizlerle çok gergin stresli ve farklı zamanlar geçirdik hepimizin düğünü töreni olunca rahat bir nefes alacağım burda çok şey paylaştık güzel haberleri okumak istiyorum hepimizin gönlünce kazasız belasız güzel zamanlarımız olsun inşallah
Temmuz Ağustos ayları çok daha rahat olacak inşallahay inşallah inşallah benim daha 1 ay var bakalım inşallah daha kötü olmaz hayırlısıyla atlatırız
Merhabaa hayırlı olsun her şey çok güzel olcak insallahKızlar merhabaa benim de kına 1 temmuz düğün 3 temmuz pek heyecanliyim 1 temmuzda kınalar açılacak dediler insallah öyle olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun
inşallah canım benim geçen sene de temmuzdaydı ama biz açıklama yapılmadı diye ertelemiştik sonra da ekime kadar gün bulamadık sonra yine kapandı derken bu günlere geldikTemmuz Ağustos ayları çok daha rahat olacak inşallahGeçen sene haziranda benim düğünüm olmadı kapalıydı ağustosta ablam evlendi 400 kişi gayet oyunlu yemekli . Yaz sezonunu açıyorlar inşallah sizlerin ki çok daha güzel olur kızlar
hayırlısı olsun hakkımızda sen benden önce yapıcaksın benimde 5-6 temmuz haftaiçi hatta haftabaşıKızlar merhabaa benim de kına 1 temmuz düğün 3 temmuz pek heyecanliyim 1 temmuzda kınalar açılacak dediler insallah öyle olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Canım şimdi bu tanıdık olayı çıkınca şu an onların dediğine uyalım, kendi kendimize hareket etmeyelim dedik. Zaten düğünün içinde olucak nikah, cumartesi istemiyoruz ama tabi çok zorda kalırsak dediğin gibi cumartesi falan sıradan bir nikah yapıp düğün günü fake nikah yaparız dedik.Ağustosta açarlar pazar gününü kesin ama aklınızda kalmaması için ctesi gününe alma şansınız yok mu?
Ay canım ne güzel konuşuyorsun içime su serpildi vallahi. Gerçekten bize daha 3 ay var ama sizlerin sıkıntılarını gördükçe biz de çok üzüldük. Şimdi mutlu olduğunuzu bilmek çok güzel. Allah hep güldürsün yüzünüzüTemmuz Ağustos ayları çok daha rahat olacak inşallahGeçen sene haziranda benim düğünüm olmadı kapalıydı ağustosta ablam evlendi 400 kişi gayet oyunlu yemekli . Yaz sezonunu açıyorlar inşallah sizlerin ki çok daha güzel olur kızlar