2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Valilikten seyahat izni verebilirler sorun bence.

Çoooook sevindim mutlu son olmasına Çok şükür bi sorun çıkmamışş

Benimde İstanbul da canım. Darısı yarına ve diğer nikah merasimine kazasız belasız atlatın vee çoook mutlu olun
İnşallah hepimiz için olur İnanın burda sizlerle çok gergin stresli ve farklı zamanlar geçirdik hepimizin düğünü töreni olunca rahat bir nefes alacağım burda çok şey paylaştık güzel haberleri okumak istiyorum hepimizin gönlünce kazasız belasız güzel zamanlarımız olsun inşallah

Bir tanıdık var canım nişanlım bulmuş. Bizim adımızı falan almış adam ama şu an gün veremeyiz, pazar günleri açılınca direkt gidin gün alabilirsiniz demiş. Yani bizimki de bir nevi opsiyonlamak oldu sanırım. İnşallah sıkıntı çıkmadan hallederiz yoksa herhangi bir gün nikahı yapıp, düğün günü fake nikah yapacağız. Tabi ağustosta bir sıkıntı olmayıp pazarlar açık olursa... belirsizlik dolu bir sene vallahi güzel günler görelim inşallah

Ağustosta açarlar pazar gününü kesin ama aklınızda kalmaması için ctesi gününe alma şansınız yok mu?

ay sevindim valla en azından içimizden şu stresten kurtulanlar olsun mutlu olan insanlar olsun Allahın izniyle

seyahat iznini bi araştırın bence öyle bi alsalar kafaları daha rahat olur

ay inşallah inşallah benim daha 1 ay var bakalım inşallah daha kötü olmaz hayırlısıyla atlatırız

ay inşallah inşallah benim daha 1 ay var bakalım inşallah daha kötü olmaz hayırlısıyla atlatırız
Temmuz Ağustos ayları çok daha rahat olacak inşallah Geçen sene haziranda benim düğünüm olmadı kapalıydı ağustosta ablam evlendi 400 kişi gayet oyunlu yemekli . Yaz sezonunu açıyorlar inşallah sizlerin ki çok daha güzel olur kızlar

inşallah canım benim geçen sene de temmuzdaydı ama biz açıklama yapılmadı diye ertelemiştik sonra da ekime kadar gün bulamadık sonra yine kapandı derken bu günlere geldik

Kızlar merhabaa benim de kına 1 temmuz düğün 3 temmuz pek heyecanliyim 1 temmuzda kınalar açılacak dediler insallah öyle olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun
hayırlısı olsun hakkımızda sen benden önce yapıcaksın benimde 5-6 temmuz haftaiçi hatta haftabaşı ama olsun artık

Ağustosta açarlar pazar gününü kesin ama aklınızda kalmaması için ctesi gününe alma şansınız yok mu?
Canım şimdi bu tanıdık olayı çıkınca şu an onların dediğine uyalım, kendi kendimize hareket etmeyelim dedik. Zaten düğünün içinde olucak nikah, cumartesi istemiyoruz ama tabi çok zorda kalırsak dediğin gibi cumartesi falan sıradan bir nikah yapıp düğün günü fake nikah yaparız dedik.
Ay canım ne güzel konuşuyorsun içime su serpildi vallahi. Gerçekten bize daha 3 ay var ama sizlerin sıkıntılarını gördükçe biz de çok üzüldük. Şimdi mutlu olduğunuzu bilmek çok güzel. Allah hep güldürsün yüzünüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…