2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Canım şimdi bu tanıdık olayı çıkınca şu an onların dediğine uyalım, kendi kendimize hareket etmeyelim dedik. Zaten düğünün içinde olucak nikah, cumartesi istemiyoruz ama tabi çok zorda kalırsak dediğin gibi cumartesi falan sıradan bir nikah yapıp düğün günü fake nikah yaparız dedik.

Ay canım ne güzel konuşuyorsun içime su serpildi vallahi. Gerçekten bize daha 3 ay var ama sizlerin sıkıntılarını gördükçe biz de çok üzüldük. Şimdi mutlu olduğunuzu bilmek çok güzel. Allah hep güldürsün yüzünüzü💐
Anladım olur inşallah merak etmeyin Ağustos ayı rahat geçiyor bende geri sayıma başladım hem hüzünlü hem mutluyum 🤩

Kızlar şimdi kimlerin neleri hangi tarihte tekrar bi yazında takip edelimm. Karıştı ileri alanlar oldu. İyi dileklerde bulunalım ☺️
Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi Kızzz sen ne yaptın nasıl geçiyor ?
En saçma benimki olacak sanırım canım sıkkın bir tık
Kınamla düğünüm arasında tam 8 gün var :/
Düğünü kurtardım temmuza atıp ama kına mekanımda yer yok düğünden önce. Biri haziran sonu biri temmuz ilk haftası 🤷🏻‍♀️

Düğünü kurtardım temmuza atıp ama kına mekanımda yer yok düğünden önce. Biri haziran sonu biri temmuz ilk haftası 🤷🏻‍♀️
Olsun takılmayın aynı şehirde olduktan sonra önemli değil bence. Hem daha iyi kınadan sonra düğüne kadar dinlenmiş olursunuz.

bence şu durumlarda hiç göze batmaz aksine çoook güzel şekilde dinlenir düğününde rahat edersin 🤗

Bence de sıkma canını şu durumda gayet normal böyle şeyler düğüne kadar güzelce dinlenirsiniz🤗

bende haftaiçi düğün mü olurmuş diyodum nasip olursa ona da razıyım büyük konuşmıcam bidaha, sağlıkla kazasız belasız hayırlısıyla atlatalım da 8 gün var diye sıkma canını

X