Evet valiliğe dilekçe verdik onlar onayladı sonra karakola gönderdi ordan da izin aldık. Sanırım bunu yapmak gerekiyor her yerde. Ama sıkıntı çıkarmıyorlar hemen imzaliyorlarİnsanlar davetiyesini dağıtmış çoktan. Dağıtanlar ertelememiş
Bence de yapın zaten kurallar çok saçma
Bir de genelgede müzik yasağı diye kural yok geçen seneki gibi
Çok üstünkörü yazılmış. O yüzden herkes kafasına göre takılacak belli ki
Bir de izin niye aldınız, almamız mı gerekiyor ki
İzin alamamız mı gerek nikah töreni için ?
Siz nikah törenini nerede yapacaktınız ?Eki Görüntüle 2862297 Eki Görüntüle 2862298
Şöyle belgeler verdiler bize. Yükleyince kalite düştü okunuyor mu bilmiyorum ama ilkinde 3 saatlik nikah töreni yapacağım kurallara uyacagim falan yazıyor.
Ogretmenevi düğün salonuSiz nikah törenini nerede yapacaktınız ?
Yok canım ne yanlış anlaması biz burda birbirimize yardımcı oluyoruzhayırlısı olsun , yasak değil miymiş kına merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama genelgede 1 temmuzda kınalar yapılacak yazıyor
6 da başlıyor demiştik ama herkesin gelmesi 6.30-6.45 gibiydi saat 9a kadar sürdü canım 40-50 kişi falan vardı maksimum az davet ettim en yakınları , halay hariç normal akış yapıldı çok şükür
Nikah için izin belgesi aldınız mı canım ? Bizim salon bir şey demedi ama arkadaş almışYok canım ne yanlış anlaması biz burda birbirimize yardımcı oluyoruzkına organizasyon tanıdıktı bi salona yönlendirdi böyle Yüksek sakin bi yerde 50 kişi falan kadındı halay hariç oyun yapıldı salon sahibinin insiyatifi bende açıkçası 1 yıldır ertelediğim için kullandım bu durumu böyle birşey yapmak istemezdim ama ne yapayım
Ayy çook güzel darısı başıma son 9 gün nikahım için6 da başlıyor demiştik ama herkesin gelmesi 6.30-6.45 gibiydi saat 9a kadar sürdü canım 40-50 kişi falan vardı maksimum az davet ettim en yakınları , halay hariç normal akış yapıldı çok şükürBeklentim çok düşüktü ama çok oynadık çok eğlendik çok şükür benim açımdan yeterli ve güzeldi
Bugün salona uğradık görüşmek için hiç öyle birşey demediler vallaNikah için izin belgesi aldınız mı canım ? Bizim salon bir şey demedi ama arkadaş almış
Yaaaaaa ne güzelAyy çook güzel darısı başıma son 9 gün nikahım için
İnşallah canım çok teşekkür ederimYaaaaaa ne güzelcanım herşey gönlünce olsun inşallah . Ana odaklan gününün tadını çıkar mükemmel olacak herşey
Bizde de demediler belki şehir farkı olabilir. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?Bugün salona uğradık görüşmek için hiç öyle birşey demediler vallaİlk defa burdan gördüm yarın da nikahım olacak şehirden şehire mi fark var bilemiyorum
Bendim o canım. Zaten cumartesi gününe ben gittiğim zaman da gün veriyorlardı, sorun pazar gününde. Malesef benimki de pazar. O yüzden ben pazarların açılmasını bekliyorum şu an.Kızlar ben bugün tüm gün nikah dairesinde nikah günü için uğraştım sonunda aldımburda haftasonu bayrampaşadan alıcak bri vardı tam hatırlamayadım cumartesi için vermeye başladılar. Akşama kadarda nikah merasimlerine denk geldim. Anne babası ile gelende vardı en az 50 kişi ile gelende vardı bu durumda olan var ise fazla kişi olsanızda alıyolar bilginiz olsun
Nikah günüm artık belli çok mutluyum ve heyecanla bekliyorum.bugün uğrayamadım pek, malum iki gün kaldı. kızlar neler yaptınız,gelişme var mı
ne zaman olacak nikahınız? düğün yapacak mısınız?Nikah günüm artık belli çok mutluyum ve heyecanla bekliyorum.
Hazırlıklarınız nasıl gidiyor, birde izin aldınız mı nikah yapmak için ?
Bugün çoğu kişi farklı bir güne almış cumartesi açılınca kaydırmaya gelmişler acaba sizde şimdilik öyle mi yapsanız riske atmamak adına muhakkak temmuzda açarlar birde orda el altından opsiyonladıklarını öğrendim yada böyle birşeyi devreye soksanız sanırım tanıdık gerekiyor da kafanız rahat olurdu ben bunu bilmiyordumBendim o canım. Zaten cumartesi gününe ben gittiğim zaman da gün veriyorlardı, sorun pazar gününde. Malesef benimki de pazar. O yüzden ben pazarların açılmasını bekliyorum şu an.
10 Haziran'da inşallah nikah merasimi şeklinde düğün olacak. Zaten oynamayı çok sevmezdik nişanlımla beraber bizim için bu durum iyi oldune zaman olacak nikahınız? düğün yapacak mısınız?
benim düğün olmayacaktı zaten. sadece nikah yapılacak. onun da gününü önceden almıştık :)