2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Evet valiliğe dilekçe verdik onlar onayladı sonra karakola gönderdi ordan da izin aldık. Sanırım bunu yapmak gerekiyor her yerde. Ama sıkıntı çıkarmıyorlar hemen imzaliyorlar

hayırlısı olsun , yasak değil miymiş kına merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama genelgede 1 temmuzda kınalar yapılacak yazıyor
Yok canım ne yanlış anlaması biz burda birbirimize yardımcı oluyoruz kına organizasyon tanıdıktı bi salona yönlendirdi böyle Yüksek sakin bi yerde 50 kişi falan kadındı halay hariç oyun yapıldı salon sahibinin insiyatifi bende açıkçası 1 yıldır ertelediğim için kullandım bu durumu böyle birşey yapmak istemezdim ama ne yapayım

second_life nasıl geçti kınaaaa ?
6 da başlıyor demiştik ama herkesin gelmesi 6.30-6.45 gibiydi saat 9a kadar sürdü canım 40-50 kişi falan vardı maksimum az davet ettim en yakınları , halay hariç normal akış yapıldı çok şükür Beklentim çok düşüktü ama çok oynadık çok eğlendik çok şükür benim açımdan yeterli ve güzeldi

Nikah için izin belgesi aldınız mı canım ? Bizim salon bir şey demedi ama arkadaş almış

Ayy çook güzel darısı başıma son 9 gün nikahım için

Bugün salona uğradık görüşmek için hiç öyle birşey demediler valla İlk defa burdan gördüm yarın da nikahım olacak şehirden şehire mi fark var bilemiyorum
Bizde de demediler belki şehir farkı olabilir. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Kızlar ben bugün tüm gün nikah dairesinde nikah günü için uğraştım sonunda aldım burda haftasonu bayrampaşadan alıcak bri vardı tam hatırlamayadım cumartesi için vermeye başladılar. Akşama kadarda nikah merasimlerine denk geldim. Anne babası ile gelende vardı en az 50 kişi ile gelende vardı bu durumda olan var ise fazla kişi olsanızda alıyolar bilginiz olsun

Bendim o canım. Zaten cumartesi gününe ben gittiğim zaman da gün veriyorlardı, sorun pazar gününde. Malesef benimki de pazar. O yüzden ben pazarların açılmasını bekliyorum şu an.

Nikah günüm artık belli çok mutluyum ve heyecanla bekliyorum.
Hazırlıklarınız nasıl gidiyor, birde izin aldınız mı nikah yapmak için ?
ne zaman olacak nikahınız? düğün yapacak mısınız?
benim düğün olmayacaktı zaten. sadece nikah yapılacak. onun da gününü önceden almıştık :)

Bendim o canım. Zaten cumartesi gününe ben gittiğim zaman da gün veriyorlardı, sorun pazar gününde. Malesef benimki de pazar. O yüzden ben pazarların açılmasını bekliyorum şu an.
Bugün çoğu kişi farklı bir güne almış cumartesi açılınca kaydırmaya gelmişler acaba sizde şimdilik öyle mi yapsanız riske atmamak adına muhakkak temmuzda açarlar birde orda el altından opsiyonladıklarını öğrendim yada böyle birşeyi devreye soksanız sanırım tanıdık gerekiyor da kafanız rahat olurdu ben bunu bilmiyordum

ne zaman olacak nikahınız? düğün yapacak mısınız?
benim düğün olmayacaktı zaten. sadece nikah yapılacak. onun da gününü önceden almıştık :)
10 Haziran'da inşallah nikah merasimi şeklinde düğün olacak. Zaten oynamayı çok sevmezdik nişanlımla beraber bizim için bu durum iyi oldu

Kızlar merhaba. Benim düğünüm il dışında ve 18.30 da başlayacak. Ailemde geri dönmek istiyor aynı gün evlerine. Böyle durumda olan var mı? Malum yasak 22 de artık. Mesafe 3 saatlik falan ama izin alınıyor mu yada davetiye gösterince sorun olur mu? Fikri olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…