2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
Kızlar merhaba. Benim düğünüm il dışında ve 18.30 da başlayacak. Ailemde geri dönmek istiyor aynı gün evlerine. Böyle durumda olan var mı? Malum yasak 22 de artık. Mesafe 3 saatlik falan ama izin alınıyor mu yada davetiye gösterince sorun olur mu? Fikri olan var mı?
Valilikten seyahat izni verebilirler sorun bence.

6 da başlıyor demiştik ama herkesin gelmesi 6.30-6.45 gibiydi saat 9a kadar sürdü canım 40-50 kişi falan vardı maksimum az davet ettim en yakınları , halay hariç normal akış yapıldı çok şükür 🙏🏻 Beklentim çok düşüktü ama çok oynadık çok eğlendik çok şükür benim açımdan yeterli ve güzeldi 🧿
Çoooook sevindim mutlu son olmasına ☺️ Çok şükür bi sorun çıkmamışş

Benimde İstanbul da canım. Darısı yarına ve diğer nikah merasimine kazasız belasız atlatın vee çoook mutlu olun 💜💜
İnşallah hepimiz için olur 🙏🏻 İnanın burda sizlerle çok gergin stresli ve farklı zamanlar geçirdik hepimizin düğünü töreni olunca rahat bir nefes alacağım burda çok şey paylaştık 🤍 güzel haberleri okumak istiyorum 🥰 hepimizin gönlünce kazasız belasız güzel zamanlarımız olsun inşallah 🙏🏻

Bugün çoğu kişi farklı bir güne almış cumartesi açılınca kaydırmaya gelmişler acaba sizde şimdilik öyle mi yapsanız riske atmamak adına muhakkak temmuzda açarlar birde orda el altından opsiyonladıklarını öğrendim yada böyle birşeyi devreye soksanız sanırım tanıdık gerekiyor da kafanız rahat olurdu ben bunu bilmiyordum
Bir tanıdık var canım nişanlım bulmuş. Bizim adımızı falan almış adam ama şu an gün veremeyiz, pazar günleri açılınca direkt gidin gün alabilirsiniz demiş. Yani bizimki de bir nevi opsiyonlamak oldu sanırım. İnşallah sıkıntı çıkmadan hallederiz yoksa herhangi bir gün nikahı yapıp, düğün günü fake nikah yapacağız. Tabi ağustosta bir sıkıntı olmayıp pazarlar açık olursa...😊 belirsizlik dolu bir sene vallahi güzel günler görelim inşallah🙄

Bir tanıdık var canım nişanlım bulmuş. Bizim adımızı falan almış adam ama şu an gün veremeyiz, pazar günleri açılınca direkt gidin gün alabilirsiniz demiş. Yani bizimki de bir nevi opsiyonlamak oldu sanırım. İnşallah sıkıntı çıkmadan hallederiz yoksa herhangi bir gün nikahı yapıp, düğün günü fake nikah yapacağız. Tabi ağustosta bir sıkıntı olmayıp pazarlar açık olursa...😊 belirsizlik dolu bir sene vallahi güzel günler görelim inşallah🙄
Ağustosta açarlar pazar gününü kesin ama aklınızda kalmaması için ctesi gününe alma şansınız yok mu?

Yok canım ne yanlış anlaması biz burda birbirimize yardımcı oluyoruz 🎀 kına organizasyon tanıdıktı bi salona yönlendirdi böyle Yüksek sakin bi yerde 50 kişi falan kadındı halay hariç oyun yapıldı 💖 salon sahibinin insiyatifi bende açıkçası 1 yıldır ertelediğim için kullandım bu durumu böyle birşey yapmak istemezdim ama ne yapayım 🤷🏻‍♀️
ay sevindim valla en azından içimizden şu stresten kurtulanlar olsun mutlu olan insanlar olsun Allahın izniyle

Kızlar merhaba. Benim düğünüm il dışında ve 18.30 da başlayacak. Ailemde geri dönmek istiyor aynı gün evlerine. Böyle durumda olan var mı? Malum yasak 22 de artık. Mesafe 3 saatlik falan ama izin alınıyor mu yada davetiye gösterince sorun olur mu? Fikri olan var mı?
seyahat iznini bi araştırın bence öyle bi alsalar kafaları daha rahat olur

İnşallah hepimiz için olur 🙏🏻 İnanın burda sizlerle çok gergin stresli ve farklı zamanlar geçirdik hepimizin düğünü töreni olunca rahat bir nefes alacağım burda çok şey paylaştık 🤍 güzel haberleri okumak istiyorum 🥰 hepimizin gönlünce kazasız belasız güzel zamanlarımız olsun inşallah 🙏🏻
ay inşallah inşallah benim daha 1 ay var bakalım inşallah daha kötü olmaz hayırlısıyla atlatırız

ay inşallah inşallah benim daha 1 ay var bakalım inşallah daha kötü olmaz hayırlısıyla atlatırız
Temmuz Ağustos ayları çok daha rahat olacak inşallah 🙏🏻 Geçen sene haziranda benim düğünüm olmadı kapalıydı ağustosta ablam evlendi 400 kişi gayet oyunlu yemekli . Yaz sezonunu açıyorlar 🤍 inşallah sizlerin ki çok daha güzel olur kızlar 🎀🎀

Temmuz Ağustos ayları çok daha rahat olacak inşallah 🙏🏻 Geçen sene haziranda benim düğünüm olmadı kapalıydı ağustosta ablam evlendi 400 kişi gayet oyunlu yemekli . Yaz sezonunu açıyorlar 🤍 inşallah sizlerin ki çok daha güzel olur kızlar 🎀🎀
inşallah canım benim geçen sene de temmuzdaydı ama biz açıklama yapılmadı diye ertelemiştik sonra da ekime kadar gün bulamadık sonra yine kapandı derken bu günlere geldik

Kızlar merhabaa benim de kına 1 temmuz düğün 3 temmuz pek heyecanliyim 1 temmuzda kınalar açılacak dediler insallah öyle olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun
hayırlısı olsun hakkımızda sen benden önce yapıcaksın benimde 5-6 temmuz haftaiçi hatta haftabaşı :KK70: ama olsun artık

Ağustosta açarlar pazar gününü kesin ama aklınızda kalmaması için ctesi gününe alma şansınız yok mu?
Canım şimdi bu tanıdık olayı çıkınca şu an onların dediğine uyalım, kendi kendimize hareket etmeyelim dedik. Zaten düğünün içinde olucak nikah, cumartesi istemiyoruz ama tabi çok zorda kalırsak dediğin gibi cumartesi falan sıradan bir nikah yapıp düğün günü fake nikah yaparız dedik.
Ay canım ne güzel konuşuyorsun içime su serpildi vallahi. Gerçekten bize daha 3 ay var ama sizlerin sıkıntılarını gördükçe biz de çok üzüldük. Şimdi mutlu olduğunuzu bilmek çok güzel. Allah hep güldürsün yüzünüzü💐

X