Bizim kına mekanı yapacağım dedi salondan salona değişiyor yinehayırlısı olsun , yasak değil miymiş kına merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama genelgede 1 temmuzda kınalar yapılacak yazıyor
Ayy benim de 10 Haziran inşallahBenimde kuzenimin düğünü 10 haziranda. Biz oynarız falan diyor nolcak diyorda. Görevli biri olur diye düşünüyorum.
ben anlamadım benim salonda kına yapmıyo organizasyoncu yapmıyo nasıl iş bu anlamadımBizim kına mekanı yapacağım dedi salondan salona değişiyor yine
Hatta kına varmış bu hafta içinde
Bizim düğün temmuzda kına ay sonu olacak saçma ama elimizden gelen yok.
Temmuz sonu boştu beklemek istemedik
Bizim ikisi de yapıyo ama oyun yasak kına da yasakben anlamadım benim salonda kına yapmıyo organizasyoncu yapmıyo nasıl iş bu anlamadım
Cezayı göze alanlar yapacak sanırım başka açıklaması olamaz. Sonuçta bu yasaklar geneli kapsıyor.ben anlamadım benim salonda kına yapmıyo organizasyoncu yapmıyo nasıl iş bu anlamadım
ikiside yapıyo derken oyun yasak olduktan sonra organizasyoncu ve kına da ne yapılır kiBizim ikisi de yapıyo ama oyun yasak kına da yasak
Valla bildiğin şoklar içinde bekliyoruz
Temmuzda ne olacağı da belirsiz
İyice burnumdan geldi artık
anlamadım valla instagramdan da bikaç kız arkadaşla yazışıyorum onlarda yapıyormuş haziranda şaştım kaldım , benim ne salonum ne organizasyoncum yapmıyoCezayı göze alanlar yapacak sanırım başka açıklaması olamaz. Sonuçta bu yasaklar geneli kapsıyor.
Martta mesela oyun yasaktı ama herkes oynadıikiside yapıyo derken oyun yasak olduktan sonra organizasyoncu ve kına da ne yapılır ki
15 inden sonra daha da rahatlayacak diyolaranlamadım valla instagramdan da bikaç kız arkadaşla yazışıyorum onlarda yapıyormuş haziranda şaştım kaldım , benim ne salonum ne organizasyoncum yapmıyo
Kınayı nasıl yapiyon yasak yaKızlaryoğunluktan yazamadım hiç bugün inşallah kınam oluyor yarın nikah törenim diğer törenim de 5 Haziran , yapacağım inşallah bu durum benim için bitecek Çok heyecanlı mutlu ve yoğunum ama şükür güzel olacak inanıyorum
Yasak dinleyen yok yakında görcez zaten. Tanıdığım kimse iptal etmedi kınasını nasıl olcak ben de anlamadım amaKınayı nasıl yapiyon yasak ya
Oh çok şükür canım çok güzel bir gelin olacaksın eminim. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Bu yıpratıcı süreç senin için bitiyor, darısı başımıza. Mutluluklar diliyorumKızlaryoğunluktan yazamadım hiç bugün inşallah kınam oluyor yarın nikah törenim diğer törenim de 5 Haziran , yapacağım inşallah bu durum benim için bitecek Çok heyecanlı mutlu ve yoğunum ama şükür güzel olacak inanıyorum
Evde veya evin bahçesinde falan yapıyor olabilir canım.Kınayı nasıl yapiyon yasak ya
Ben valilikten etkinlik izni aldım. Nikah merasimi yapacağız yazıyor verdikleri dilekçede. Emniyete de gittim onlar da tebliğ tebellug tutanağı verdi. Onda da kına yasak yazıyor. Ama 155 i aradım tabi kına yapabilirsiniz dedi. Sanırım bende çabucak bir kına yapacağım bir saatlikYasak dinleyen yok yakında görcez zaten. Tanıdığım kimse iptal etmedi kınasını nasıl olcak ben de anlamadım ama
Anladım olabilir evetEvde veya evin bahçesinde falan yapıyor olabilir canım.
İnsanlar davetiyesini dağıtmış çoktan. Dağıtanlar ertelememişBen valilikten etkinlik izni aldım. Nikah merasimi yapacağız yazıyor verdikleri dilekçede. Emniyete de gittim onlar da tebliğ tebellug tutanağı verdi. Onda da kına yasak yazıyor. Ama 155 i aradım tabi kına yapabilirsiniz dedi. Sanırım bende çabucak bir kına yapacağım bir saatlik
Off inşallah düğünlerde müzik yasak, kına yasak vs ayrıntılar verilmez22:30 da cumhurbaşkanı özel yayını varmış belki ayrıntı verirler.
İzin alamamız mı gerek nikah töreni için ?Ben valilikten etkinlik izni aldım. Nikah merasimi yapacağız yazıyor verdikleri dilekçede. Emniyete de gittim onlar da tebliğ tebellug tutanağı verdi. Onda da kına yasak yazıyor. Ama 155 i aradım tabi kına yapabilirsiniz dedi. Sanırım bende çabucak bir kına yapacağım bir saatlik