2021 Gelinleri

Hazırlıklar nasıl :))

• süper

OY: 17 40,5%
  • kötü

OY: 26 61,9%

• Ankete Katılan
    42
hayırlısı olsun , yasak değil miymiş kına merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama genelgede 1 temmuzda kınalar yapılacak yazıyor
Bizim kına mekanı yapacağım dedi salondan salona değişiyor yine
Hatta kına varmış bu hafta içinde
Bizim düğün temmuzda kına ay sonu olacak saçma ama elimizden gelen yok.
Temmuz sonu boştu beklemek istemedik

ben anlamadım benim salonda kına yapmıyo organizasyoncu yapmıyo nasıl iş bu anlamadım

Cezayı göze alanlar yapacak sanırım başka açıklaması olamaz. Sonuçta bu yasaklar geneli kapsıyor.
anlamadım valla instagramdan da bikaç kız arkadaşla yazışıyorum onlarda yapıyormuş haziranda şaştım kaldım , benim ne salonum ne organizasyoncum yapmıyo

ikiside yapıyo derken oyun yasak olduktan sonra organizasyoncu ve kına da ne yapılır ki
Martta mesela oyun yasaktı ama herkes oynadı kına da yapıldı
Yapan yapıyo ben de anlamadım.
Temmuzun ilk haftası için haber bekliyoruz olmazsa haziranın 28i kınam var nasıl olur bilmiyorum

anlamadım valla instagramdan da bikaç kız arkadaşla yazışıyorum onlarda yapıyormuş haziranda şaştım kaldım , benim ne salonum ne organizasyoncum yapmıyo
15 inden sonra daha da rahatlayacak diyolar
Hatta bugün nikah dairesine gittik gün değiştirmeye, onlar bile pazar yasağını 15 ine kadar sanıyolar
Kimse bi şey bilmiyo ki

Kınayı nasıl yapiyon yasak ya

Oh çok şükür canım çok güzel bir gelin olacaksın eminim. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın. Bu yıpratıcı süreç senin için bitiyor, darısı başımıza. Mutluluklar diliyorum

Yasak dinleyen yok yakında görcez zaten. Tanıdığım kimse iptal etmedi kınasını nasıl olcak ben de anlamadım ama
Ben valilikten etkinlik izni aldım. Nikah merasimi yapacağız yazıyor verdikleri dilekçede. Emniyete de gittim onlar da tebliğ tebellug tutanağı verdi. Onda da kına yasak yazıyor. Ama 155 i aradım tabi kına yapabilirsiniz dedi. Sanırım bende çabucak bir kına yapacağım bir saatlik

22:30 da cumhurbaşkanı özel yayını varmış belki ayrıntı verirler.

İnsanlar davetiyesini dağıtmış çoktan. Dağıtanlar ertelememiş
Bence de yapın zaten kurallar çok saçma
Bir de genelgede müzik yasağı diye kural yok geçen seneki gibi
Çok üstünkörü yazılmış. O yüzden herkes kafasına göre takılacak belli ki
Bir de izin niye aldınız, almamız mı gerekiyor ki

İzin alamamız mı gerek nikah töreni için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…