• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

cnm çok geçmiş olsun tüp bebek tedavisinde oluyormuş bu tarz kanamaalr özellikle ikizlerde daha çok yaşanıyormuş benimde adet gibi kırmızı kanamam oldu sonra kahveye döndü şükür bebekler iiyi
Sana da çok geçmiş olsun canım. Haftada bir kalçadan vurulduğum proluton depotu üç günde bire çıkardı doktorum o gün de vurdular hemen bitane geçti çok şükür bidaha olmadı. Allahım yaşatmasın o korkuyu inşallah kimseye bidaha 🙏🏻

Kızlar ben kontrole bugun gittim, cumartesiyi bekleyemedim ☺️
Keselerimden biri 5+3,diğeri 5+2 uyumlu.. Birinde yolk sac göründü, fakat birinde belli belirsiz.. Takip edilmesi gerekir dedi.. Yani dolabılır de bos olarak kalabilir de.. Sıradaki kontrol çarsamba 🤲🏻❤️
Hadi gözün aydın canım çarşamba gününe görürsün bebisleri inşallah 🤲

canım 36 haftalıktı kaybettiğimde ani bebek ölümü diye geçiyormuş sebebi bulunmadı okadar güzel giden gebeliğim vardıki ne ağrısı ne bulantısı olmuştu vefat ettiği gün bile bende hiçbir ters giden birşey yoktu hareket etmediğini farkettim eşimle kontrole gidelim dedik hareketlerini dinleyip geliriz içimiz rahat etsin demiştik ama hareketleri yoktu sonra sezaryana alındım karnım boş kucağım boş eve geldik eşyaları duruyordu öyle 2 sene geçti ama acısı geçmedi :KK43:ismi İbrahim Egeydi kalbimin hiç geçmeyen yarası olarak kaldı...
Yaaa bunu okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. Çok değişik bir konu. O dönemler kan sulandırıcı iğne kullaniyor muydunuz?

Kızlarr merhaba bugün kalp atışı için randevum vardı.. Normalde adete göre 7 haftalık görünüyordum. Ama kalp atışı çok derinden duyuldu. Yani belli belirsiz.. Doktor da 1 hafta geride dedi 6 haftalık dedi.. Ama minik de olsa kalp atışı duyuldu ... Yani biraz üzülmedim değil.. Rahmin şekli yeri her şeyi düzgün dedi ama hafta olarak geri çıktı.. Bir şey olmaz değil mi 😥

Kızlarr merhaba bugün kalp atışı için randevum vardı.. Normalde adete göre 7 haftalık görünüyordum. Ama kalp atışı çok derinden duyuldu. Yani belli belirsiz.. Doktor da 1 hafta geride dedi 6 haftalık dedi.. Ama minik de olsa kalp atışı duyuldu ... Yani biraz üzülmedim değil.. Rahmin şekli yeri her şeyi düzgün dedi ama hafta olarak geri çıktı.. Bir şey olmaz değil mi 😥
geç tutunma olabiliyormuş snaırım inşallah birdahaki gittiğinde daha büyümüş şekilde görürsün annesi minnoşunu

Çarsamba netlesicek sanırım, insallah diğerinin de içi dolar
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🤲 bende tek kese gözüktü pazartesi kalp atışını duymak için gidicem acaba diyorum ikinci kese oluşurmu süpriz yapıp 😂😂😂 değere göre ikize alışıp kesede tek görmek şaşırttı beni hayırlısı Rabbim karnimdakine sağlık versin 🤲😊

Aynen yapsınlar valla eşim sagolsun bisey yaptırmıyor bizim bu dönem daha dikkatli olmamız lazım Rabbim onları başımızdan eksik etmesin 🤲🤲
Aminn canım. Ben valla benimkini merak ediyorum napıcak🤣 bak ufak bir tahmin
- aşkım evi süpürebilir misin. Tozlanmış
- ne tozu aşkım hani ben bir şey göremiyorum. Miss gibi ev 🤣🤣
Kesin bu diyalog geçer aramızda🤣

Geç tutunma olmuş olabilir canım inşallah haftaya daha gümbür gümbür duyarsın ve haftası ile uyumlu sağlıklı ilerler 🤲🤲 stres yapma annesi 💕

Çok şükür canım her şeyi düzgün çıkmış. Belki geç tutunmuştur. Kalp atışını da duymuşsun sağlıkla devam etsin inşallah 🤲

Back