• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🤲 bende tek kese gözüktü pazartesi kalp atışını duymak için gidicem acaba diyorum ikinci kese oluşurmu süpriz yapıp 😂😂😂 değere göre ikize alışıp kesede tek görmek şaşırttı beni hayırlısı Rabbim karnimdakine sağlık versin 🤲😊
Rabbım ol der olur canım, saglıklı olsun yeterki tek veya cift, hiç farketmez.. Benım de bellı deil ıkıncı ıcınde yolk bellı belirsiz bos olarak kalabılir de, dolabılır de.. 1 tanemiz tamam dedi doktor da

Ben istanbuldayım cnm🥰 evet olursa sürpriz olaun olmayıncada en azndan üzülmemiş olacaklar☺️
Allahın izniyle olucak ben inanıyorum 🤲😍 bugun benimle aynı merkezde bir arkadaşım daha pozitif haberini aldı böyle haberler alınca sizler için dahada umutlanıyorum ve dua ediyorum 🌹🌹

Rabbım ol der olur canım, saglıklı olsun yeterki tek veya cift, hiç farketmez.. Benım de bellı deil ıkıncı ıcınde yolk bellı belirsiz bos olarak kalabılir de, dolabılır de.. 1 tanemiz tamam dedi doktor da
Aynen öyle canım sağlıkla sağ salim gelsin de gerçekten tek çift önemli değil 🤗

Aminn canım. Ben valla benimkini merak ediyorum napıcak🤣 bak ufak bir tahmin
- aşkım evi süpürebilir misin. Tozlanmış
- ne tozu aşkım hani ben bir şey göremiyorum. Miss gibi ev 🤣🤣
Kesin bu diyalog geçer aramızda🤣
😂😂😂 klasik erkek cevapları benimki takıntılı olduğumu bildiği için ses etmiyor mecbur süpürüyor 😂😂 ama onun gözünde ev mis tertemiz 😊😊🤣🤣

Aminn canım. Ben valla benimkini merak ediyorum napıcak🤣 bak ufak bir tahmin
- aşkım evi süpürebilir misin. Tozlanmış
- ne tozu aşkım hani ben bir şey göremiyorum. Miss gibi ev 🤣🤣
Kesin bu diyalog geçer aramızda🤣
Evi eşim süpürüyor transferden beri, haftada 1 kere, bizim kedi de var, tertemiz diyor heryere, çıldırtıyor beni.. Zaten haftada 1 süpürüyosun daha kem küm ediyor

Evi eşim süpürüyor transferden beri, haftada 1 kere, bizim kedi de var, tertemiz diyor heryere, çıldırtıyor beni.. Zaten haftada 1 süpürüyosun daha kem küm ediyor
Hahha ona göre temizdir 🤭 kedi mi varrr😍 hissetti mi hamileliğini. Hayvanlar hissediyor bazı şeyleri ya😍😍

Rabbim onlara sağlık versin aynen 1 tanemiz var çok şükür hayırlısı ile doğdukları günleride görelim inşallah 🤲🤲❤ kızlar anne topiklerine geçiş yapınca benide etiketleyin beraber süreci geçirelim birbirimizden öğrenicegimiz çok şey var her konuda🤗 mesela ilk sorum aşınızı oldunuzmu 🤔

Yaaa bunu okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam. Çok değişik bir konu. O dönemler kan sulandırıcı iğne kullaniyor muydunuz?
hayır ccanım o kaybettiğim bebeğimde normal hamile kalmıştım herhangi birşey kullanmıyordum genetik testlerimizi yaptırdık birşeyde çıkmadı ama birdaha normalden olmayınca tüp yaptırdık bizde

Hahha ona göre temizdir 🤭 kedi mi varrr😍 hissetti mi hamileliğini. Hayvanlar hissediyor bazı şeyleri ya😍😍
Bilmiyorum üsüdüğünden mıdır hıssettıgın mıdır, sürekle bacak aramda yatmak istiyor, patisini oraya koyuyor 🙈 eşim de soyledi kedilerin psişik güçleri varmıs diye

Rabbim onlara sağlık versin aynen 1 tanemiz var çok şükür hayırlısı ile doğdukları günleride görelim inşallah 🤲🤲❤ kızlar anne topiklerine geçiş yapınca benide etiketleyin beraber süreci geçirelim birbirimizden öğrenicegimiz çok şey var her konuda🤗 mesela ilk sorum aşınızı oldunuzmu 🤔
Ben kalp atısına kadar beklıcem canıma ne topigine gırmek ıcın.. Çarsmabdan sonra ınsallah, 🤲🏻

Back