• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yemek yap yemek, temizlik olmasa da oluyo da yemek şart canım. 😂
Ben sıcak sıcak kavanozlara doldurdum, şimdi çok rahatım. 😉
Bende onu merak ediorum üç günlük yaptık desek kavonoz hiç denemedim yaptinnmi öle dolaba valla süper olur o pratik başka neler yaptın senin üçüncü gün sanırım deme canim

Sevgili arkadaşlar özellikle de hamile arkadaşlar transferden sonra neler hissettiniz? ağrınız falan oldu mu ya da hiçbir şey hissetmediniz mi? Benimle paylaşır mısınız

Yazmak istedim.
İlk gebeliğimde 10.hafta kaşıntı yanma acıma yasadm vajinal bölgede dr a gittim herhangi bir tahlil olmaksızın krem verdi .kullandm geçti.12.hafta leke geldi dr a gittim ve kanama alanı var iğne yat dinlen ,sonra acaip sekılde kan bosaldı dr a gittim yatıs serum iğne eve,2gün sonra tekrar iğne serum eve bu arada crp idrarda bakılmıs crp 41 çıkmıs ama dr bana enfeksıyondan bahsetmedı bıle halbuki antıbıyotıge baslamam gerekıyormus tabi benm haberm yok.ertesı gün tüp dr a gidiyorum aşırı yogn kanama devam ediyor direk serklaj dedi kanamaya ragmen ben saf bilmiyorum tabı tamm dedim o korkuyla,ertesı sabah serklaja alındım bu arada tüp drumda bakmıyor tahlıle felan enfeksıyon varken serklaj yapmak aşırı tehlıkelıymıs bu arada öylede oldu.amelıyattan cıktıgımda acısız olması gerekırken merkez cıglıklarımla ayaklandı öyle bir acı yok.ipne agrı kesıco eve yolladı defalrca sıtma geçirdim kanama hiç durmuyr sürekli tüp dr a gidşp gelıyrm bana nazlısın sen mıymıysın dio halbukı ben acıdan rabbim al bebegı razıyım kurtar benı dıyecek duruma gelmıstm.en son bir prof perinatologa gittim ve durumumun vahım oldugunu acıl yatıs ve dusuk yapmam gerektıgını soyledı acılen bşr özel hastaneye gidip yattım kan kaybından şoka girmek üzereymısım kan verdıler ilaçla düşük yaptım.ıkı drunda nasıl bebegıme ve benm canıma mal olcagını yazmak ıstedım.amacm sizin üzülmeniz korkmanız değil.her zaman tedbirli davranmanız gerektıgını anlatmak.
Ayy okurken şok oldum vallahi bu kadar ihmalkarlık olmazki gittiğin yer özel miydi devlet miydi

Sevgili arkadaşlar özellikle de hamile arkadaşlar transferden sonra neler hissettiniz? ağrınız falan oldu mu ya da hiçbir şey hissetmediniz mi? Benimle paylaşır mısınız
ben hiç bişey hissetmedim , günlük yaşamına devam edebilirsin dedi hemşire yatmadım bile günlük yaşantıma aynı şekilde devam ettim bir kaç gün bel ve kasık ağrısı oldu ama abartılacak derecede değildi. Kendinizi hiç kasmayın derim.

ben hiç bişey hissetmedim , günlük yaşamına devam edebilirsin dedi hemşire yatmadım bile günlük yaşantıma aynı şekilde devam ettim bir kaç gün bel ve kasık ağrısı oldu ama abartılacak derecede değildi. Kendinizi hiç kasmayın derim.
Ben de aynen devam ediyorum yanlış mı yapıyorum diye endişelendim. hafif arada batma oluyor bende de. Normaldir herhalde.

Kizlar bugun transfer oldum.
Daha önceki transferlerimde tetradox antibiyotik kullanmistim 5 gun. Su an antibiyotik verilmedi. Sizlere antibiyotik tetradox verilmis miydi?
Hayırlısı olsun canım sımsıkı tutunsun inşallah sana 🤲 ben transfer öncesi antibiyotik kullandım sonrası kullanmadım

Merahaba sanırım transfer oldun hayırlısı olsun sımsıkı tutunsun bebeğin sana 🤲 kesinlikle belirti arama herkesde aynı şeyler olmuyor canım sen bu süreçte beslenmene dikkat et ağır iş yapma dinlen inşallah hayırlı haberi alırsın 🤲😊 benimki belirti sayılırsa eğer transferden sonraki gün başladı şu an bile ara ara oluyor kasık bel karın ağrısı oldu bende

ya bugünlk yapçam bende cmt pazar benmki evde o yapsın birazda 😁Allahtan yemek yapmasını beceriyor
Bugün hallet işlerini canım sonra bi kaç gün yapma dinlen ben halen ev işi yapmıyorum yemek yapıyorum işimi sağolsun annem ve kayinvalidem gelip yapıyor

Bugün hallet işlerini canım sonra bi kaç gün yapma dinlen ben halen ev işi yapmıyorum yemek yapıyorum işimi sağolsun annem ve kayinvalidem gelip yapıyor
Oh anne kvalide kebap:)) benm kimim var anacım annem ankarada kvalide izmirde:) ben bu sefer kimseye tedaviden bahsetmedim😁gizli sır

Back