Yazmak istedim.
İlk gebeliğimde 10.hafta kaşıntı yanma acıma yasadm vajinal bölgede dr a gittim herhangi bir tahlil olmaksızın krem verdi .kullandm geçti.12.hafta leke geldi dr a gittim ve kanama alanı var iğne yat dinlen ,sonra acaip sekılde kan bosaldı dr a gittim yatıs serum iğne eve,2gün sonra tekrar iğne serum eve bu arada crp idrarda bakılmıs crp 41 çıkmıs ama dr bana enfeksıyondan bahsetmedı bıle halbuki antıbıyotıge baslamam gerekıyormus tabi benm haberm yok.ertesı gün tüp dr a gidiyorum aşırı yogn kanama devam ediyor direk serklaj dedi kanamaya ragmen ben saf bilmiyorum tabı tamm dedim o korkuyla,ertesı sabah serklaja alındım bu arada tüp drumda bakmıyor tahlıle felan enfeksıyon varken serklaj yapmak aşırı tehlıkelıymıs bu arada öylede oldu.amelıyattan cıktıgımda acısız olması gerekırken merkez cıglıklarımla ayaklandı öyle bir acı yok.ipne agrı kesıco eve yolladı defalrca sıtma geçirdim kanama hiç durmuyr sürekli tüp dr a gidşp gelıyrm bana nazlısın sen mıymıysın dio halbukı ben acıdan rabbim al bebegı razıyım kurtar benı dıyecek duruma gelmıstm.en son bir prof perinatologa gittim ve durumumun vahım oldugunu acıl yatıs ve dusuk yapmam gerektıgını soyledı acılen bşr özel hastaneye gidip yattım kan kaybından şoka girmek üzereymısım kan verdıler ilaçla düşük yaptım.ıkı drunda nasıl bebegıme ve benm canıma mal olcagını yazmak ıstedım.amacm sizin üzülmeniz korkmanız değil.her zaman tedbirli davranmanız gerektıgını anlatmak.