• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bilmiyorum üsüdüğünden mıdır hıssettıgın mıdır, sürekle bacak aramda yatmak istiyor, patisini oraya koyuyor 🙈 eşim de soyledi kedilerin psişik güçleri varmıs diye
Evet ya bi kaç kişide duydum öyle hissedip geldiğini. Ben çok seviyorum ama uzaktan ya yalnız kalınca korkuyorum ani hareketler yapıyorlar ya🤣🤣

Ayy kuzum benımkıyle bıraz vakıt gecırsen keşke 🥰 gelip kafasını öptürür sana, zorla sevdirir kendını
Oyy ne tatlıdır yerim onu🤗🤗 geçen bi arkadaşın kedisi ile odada baş başaydık uzaktan sinsi sinsi izliyor sonra bi geliyor aklım gidiyordu🤣 çıktım odadan kapıyıda kapattım🤭🤭

Oyy ne tatlıdır yerim onu🤗🤗 geçen bi arkadaşın kedisi ile odada baş başaydık uzaktan sinsi sinsi izliyor sonra bi geliyor aklım gidiyordu🤣 çıktım odadan kapıyıda kapattım🤭🤭
Kım bu yabancı demistir, bızımkı de koltuğun arkasından gizli gizli izler, baktı zararsız biriyse, gidip yılışıyor ona 😅

saol canım iyiym gebeliğin ikiz devam ederse malesef yaşanıyormuş bu durumlar inşallah yaşamazsın ikizler birwz uslu durmuyor sanırım :)
Ya ewet hep oyle dıyorlar, benım de pazar minik bir leke gelmsti, oksapari kestirdi doktor.. Bidaha gelmedi şukur.. Yer kavagsına erken mı baslıyorlar nedır 😅

Kım bu yabancı demistir, bızımkı de koltuğun arkasından gizli gizli izler, baktı zararsız biriyse, gidip yılışıyor ona 😅
Aynen canım epey bi süzdü zaten 🤣🤣
Çok komikler ya. Çok şapşik halleri var. Ben diyorum dünyaya bi hayvan olarak gelseydim büyük büyük ihtimalle kedi olurdum 🤣🤣

Kızlarr merhaba bugün kalp atışı için randevum vardı.. Normalde adete göre 7 haftalık görünüyordum. Ama kalp atışı çok derinden duyuldu. Yani belli belirsiz.. Doktor da 1 hafta geride dedi 6 haftalık dedi.. Ama minik de olsa kalp atışı duyuldu ... Yani biraz üzülmedim değil.. Rahmin şekli yeri her şeyi düzgün dedi ama hafta olarak geri çıktı.. Bir şey olmaz değil mi 😥
Canım keseden dolayı mi bir hafta geri de gözüküyor dedi. Ayrıca ultrason cihazına göre bile değişiyor bebeklerin boyutları canını sıkma şimdiden inşallah sağ Salim devam eder 🤲🏻 Bol dua edelim canım

Back