- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.741
Benım muhabbet kusum da var, bi kedi bi kuş gecinip gidiyoruz Nefes0858Benimde 2 tane
Kız ben ikisini zor zapt ediyorum valla 6 tane ile nasıl baş ediyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım muhabbet kusum da var, bi kedi bi kuş gecinip gidiyoruz Nefes0858Benimde 2 tane
Kız ben ikisini zor zapt ediyorum valla 6 tane ile nasıl baş ediyorsunuz
Evet ya bi kaç kişide duydum öyle hissedip geldiğini. Ben çok seviyorum ama uzaktan ya yalnız kalınca korkuyorum ani hareketler yapıyorlar yaBilmiyorum üsüdüğünden mıdır hıssettıgın mıdır, sürekle bacak aramda yatmak istiyor, patisini oraya koyuyor eşim de soyledi kedilerin psişik güçleri varmıs diye
Ayy kuzum benımkıyle bıraz vakıt gecırsen keşke gelip kafasını öptürür sana, zorla sevdirir kendınıEvet ya bi kaç kişide duydum öyle hissedip geldiğini. Ben çok seviyorum ama uzaktan ya yalnız kalınca korkuyorum ani hareketler yapıyorlar ya
ya canım sendemi ikiz annnesi olucaksın inşallah hadi bakalım sıra kalp atışındaEvet canım vajinal bakıldı, daha cok kücük dedi, 1 gün bile etkili dedi.. Ama haftanla uyumlu keseler dedı
İnşallah canım, sen iyisin deil mi, cpk merak ettik seniya canım sendemi ikiz annnesi olucaksın inşallah hadi bakalım sıra kalp atışında
Oyy ne tatlıdır yerim onu geçen bi arkadaşın kedisi ile odada baş başaydık uzaktan sinsi sinsi izliyor sonra bi geliyor aklım gidiyordu çıktım odadan kapıyıda kapattımAyy kuzum benımkıyle bıraz vakıt gecırsen keşke gelip kafasını öptürür sana, zorla sevdirir kendını
Rabbim kolaylıklar versin canım mucizene vesile olsun inşallah yanında ped götürmeyi unutmaKızlar yarın nasip olursa saat 12.30 da histereskopi olacağım heyecanlıyım transfere adım adım
saol canım iyiym gebeliğin ikiz devam ederse malesef yaşanıyormuş bu durumlar inşallah yaşamazsın ikizler birwz uslu durmuyor sanırım :)İnşallah canım, sen iyisin deil mi, cpk merak ettik seni
Kım bu yabancı demistir, bızımkı de koltuğun arkasından gizli gizli izler, baktı zararsız biriyse, gidip yılışıyor onaOyy ne tatlıdır yerim onu geçen bi arkadaşın kedisi ile odada baş başaydık uzaktan sinsi sinsi izliyor sonra bi geliyor aklım gidiyordu çıktım odadan kapıyıda kapattım
Ya ewet hep oyle dıyorlar, benım de pazar minik bir leke gelmsti, oksapari kestirdi doktor.. Bidaha gelmedi şukur.. Yer kavagsına erken mı baslıyorlar nedırsaol canım iyiym gebeliğin ikiz devam ederse malesef yaşanıyormuş bu durumlar inşallah yaşamazsın ikizler birwz uslu durmuyor sanırım :)
saol canım Allah razı olsunCok üzüldüm canım allah sabır versin hamilesin sanıyorum inşallah sağsalim kucagına alırsın
Aynen canım epey bi süzdü zatenKım bu yabancı demistir, bızımkı de koltuğun arkasından gizli gizli izler, baktı zararsız biriyse, gidip yılışıyor ona
eyvah eyvah büyük arıza çıkardı ozaman sen bence gözlük te takkkHaha kız valla tikleyip duruyor sinirlerim bozuldu Allahtan dışarı maskeli çıkıyorum. Düşünsene gelene gidene göz kırptığımı güldüğümü. Hahah
Aminnnn inşallah canimm çok teşekkür ederim canim alayim vallahi söylemeseydin akul etmezdimRabbim kolaylıklar versin canım mucizene vesile olsun inşallah yanında ped götürmeyi unutma
Sanırım şimdilik biziz canımBahara giderken Sohrab Ssevincli kızlar biz varız sanırım ikiz anneleri şuanlık başka yok sanırı m demi
yaa güldürdün beni burdan 2022 ikiz anneleri grubuna geçiş yapıcaz inşallahYa ewet hep oyle dıyorlar, benım de pazar minik bir leke gelmsti, oksapari kestirdi doktor.. Bidaha gelmedi şukur.. Yer kavagsına erken mı baslıyorlar nedır
Canım keseden dolayı mi bir hafta geri de gözüküyor dedi. Ayrıca ultrason cihazına göre bile değişiyor bebeklerin boyutları canını sıkma şimdiden inşallah sağ Salim devam eder Bol dua edelim canımKızlarr merhaba bugün kalp atışı için randevum vardı.. Normalde adete göre 7 haftalık görünüyordum. Ama kalp atışı çok derinden duyuldu. Yani belli belirsiz.. Doktor da 1 hafta geride dedi 6 haftalık dedi.. Ama minik de olsa kalp atışı duyuldu ... Yani biraz üzülmedim değil.. Rahmin şekli yeri her şeyi düzgün dedi ama hafta olarak geri çıktı.. Bir şey olmaz değil mi
cnm benim 6+1 de vajinal kalp atışlarını duymuştukİnşallahh kızlar çarsambaya da daha cok var