• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayır benim dondurulmuş transfer , Âdetin 2.günü başladım estrofeme günde 3 adet
Aaa neden o kadar erken başlattı doktorunuz özel bi sebebi var mı? Ben hep OPU günü başlandığını duydum. Benim de OPU günü başlanmıştı ilk denemede ama kimyasal olunca aklıma kurt düştü acaba benim doktor mu geç başlattı beni diye

Aaa neden o kadar erken başlattı doktorunuz özel bi sebebi var mı? Ben hep OPU günü başlandığını duydum. Benim de OPU günü başlanmıştı ilk denemede ama kimyasal olunca aklıma kurt düştü acaba benim doktor mu geç başlattı beni diye
Hayır sizinki taze transferdi sanırım.Benim Embriyolar donduruldugu için bu şekilde yapılıyor, Benimde taze transferde opu günü günde 1 adetle başlamıştım

Kızlar ben kontrole bugun gittim, cumartesiyi bekleyemedim ☺️
Keselerimden biri 5+3,diğeri 5+2 uyumlu.. Birinde yolk sac göründü, fakat birinde belli belirsiz.. Takip edilmesi gerekir dedi.. Yani dolabılır de bos olarak kalabilir de.. Sıradaki kontrol çarsamba 🤲🏻❤️
Maşallah cnm benmmm hayırlı güzel haberlerle geldin haftaya ikisininde kalbini duyarsın inşallahhhhhhh🥰🥰🥰😍😘

Keselerimden biri 5+3,diğeri 5+2 uyumlu.. Birinde yolk sac göründü, fakat birinde belli belirsiz.. Takip edilmesi gerekir dedi.. Yani dolabılır de bos olarak kalabilir de.. Sıradaki kontrol çarsamba 🤲🏻❤️
Yaaa bir ikiz anası daha mi 😍 maşallah canm çok güzel. Emin ol daha çok küçük olduğu için onu görememiştir. Vajinal mi baktı

Maşallah sıra pıt pıt kalp atışlarında inşallah🙏

Evet canım vajinal bakıldı, daha cok kücük dedi, 1 gün bile etkili dedi.. Ama haftanla uyumlu keseler dedı🥰
Süper işte zaten karından göremiyor henüz çok küçük Benimkini de görememişti. Haftaya çok daha net olur ve kalbini de duyarsın inşallah 🖤🖤 hayırlı olsun canım tekrar sağ Salim kucağımıza aldığımız günleri de görelim 🤲🏻😍

Maşallah maşallah canım benim 🥰 🥰 sağlıkla büyüsünler. Küçük olduğu için görmemiştir. Hadi bakalım diğer gidişine kalp atışlarını da duyarsın inşallah 🥳🥳

Bende onu merak ediorum üç günlük yaptık desek kavonoz hiç denemedim yaptinnmi öle dolaba valla süper olur o pratik başka neler yaptın senin üçüncü gün sanırım deme canim
Transferden önce 10 gün boyunca her gün tencere yemeği yaptım, yaptısından da 2’şer kavanoza sıcak sıcak koyup yeni kapakla ağzını kapattım canım.
Vakumluyo, tıpkı kışlık domates yapar gibi yani.
ya bugünlk yapçam bende cmt pazar benmki evde o yapsın birazda 😁Allahtan yemek yapmasını beceriyor
O süpermiş işte. 😂
Maşallah kuzum iyi düşünmüşsün. Kavanoza hiç denemedim. Her yemeği koyabilir miyiz
Her tencere yemeğini koyuyorum ben. 😉

Oyyyyy maşallah. 🥰🥰🥰
O da görünür inşallah canım. ❤️
Çoooooooook sevindim. 🥰

Back