- 19 Kasım 2020
- 22.022
- 48.100
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.681
Hahah ben seni tutayım mıBen öyle bir sö vermedimkan tahlili için beklerm ama kaset teste söz veremem demiştim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah ben seni tutayım mıBen öyle bir sö vermedimkan tahlili için beklerm ama kaset teste söz veremem demiştim
OPU günü mü başladınız acaba estrofeme? Yoksa daha önce mi? Kaç doz günde?Kızlar ben bugün estrofeme başladım, 4 Ekim'de kontrolüm var
Hayır benim dondurulmuş transfer , Âdetin 2.günü başladım estrofeme günde 3 adetOPU günü mü başladınız acaba estrofeme? Yoksa daha önce mi? Kaç doz günde?
Aaa neden o kadar erken başlattı doktorunuz özel bi sebebi var mı? Ben hep OPU günü başlandığını duydum. Benim de OPU günü başlanmıştı ilk denemede ama kimyasal olunca aklıma kurt düştü acaba benim doktor mu geç başlattı beni diyeHayır benim dondurulmuş transfer , Âdetin 2.günü başladım estrofeme günde 3 adet
Tutamassın kiii kaçarımHahah ben seni tutayım mı
Hayır sizinki taze transferdi sanırım.Benim Embriyolar donduruldugu için bu şekilde yapılıyor, Benimde taze transferde opu günü günde 1 adetle başlamıştımAaa neden o kadar erken başlattı doktorunuz özel bi sebebi var mı? Ben hep OPU günü başlandığını duydum. Benim de OPU günü başlanmıştı ilk denemede ama kimyasal olunca aklıma kurt düştü acaba benim doktor mu geç başlattı beni diye
Maşallah cnm benmmm hayırlı güzel haberlerle geldin haftaya ikisininde kalbini duyarsın inşallahhhhhhhKızlar ben kontrole bugun gittim, cumartesiyi bekleyemedim
Keselerimden biri 5+3,diğeri 5+2 uyumlu.. Birinde yolk sac göründü, fakat birinde belli belirsiz.. Takip edilmesi gerekir dedi.. Yani dolabılır de bos olarak kalabilir de.. Sıradaki kontrol çarsamba
Yaaa bir ikiz anası daha mi maşallah canm çok güzel. Emin ol daha çok küçük olduğu için onu görememiştir. Vajinal mi baktıKızlar ben kontrole bugun gittim, cumartesiyi bekleyemedim
Keselerimden biri 5+3,diğeri 5+2 uyumlu.. Birinde yolk sac göründü, fakat birinde belli belirsiz.. Takip edilmesi gerekir dedi.. Yani dolabılır de bos olarak kalabilir de.. Sıradaki kontrol çarsamba
İnşallahh kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin, keseleri görmek bile çok güzeldiMaşallah cnm benmmm hayırlı güzel haberlerle geldin haftaya ikisininde kalbini duyarsın inşallahhhhhhh
Ya güzel olmazmı en tatlı heyecanlar iki tane yavrucak maşallah.bence haftaya ikiside güm güm gelir annesiiiiİnşallahh kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin, keseleri görmek bile çok güzeldi
Evet canım vajinal bakıldı, daha cok kücük dedi, 1 gün bile etkili dedi.. Ama haftanla uyumlu keseler dedıYaaa bir ikiz anası daha mi maşallah canm çok güzel. Emin ol daha çok küçük olduğu için onu görememiştir. Vajinal mi baktı
İnşallahhh İnşallahhYa güzel olmazmı en tatlı heyecanlar iki tane yavrucak maşallah.bence haftaya ikiside güm güm gelir annesiiii
Maşallah sıra pıt pıt kalp atışlarında inşallahKızlar ben kontrole bugun gittim, cumartesiyi bekleyemedim
Süper işte zaten karından göremiyor henüz çok küçük Benimkini de görememişti. Haftaya çok daha net olur ve kalbini de duyarsın inşallah hayırlı olsun canım tekrar sağ Salim kucağımıza aldığımız günleri de görelimEvet canım vajinal bakıldı, daha cok kücük dedi, 1 gün bile etkili dedi.. Ama haftanla uyumlu keseler dedı
Maşallah sıra pıt pıt kalp atışlarında inşallah
İnşallahh kızlar çarsambaya da daha cok varSüper işte zaten karından göremiyor henüz çok küçük Benimkini de görememişti. Haftaya çok daha net olur ve kalbini de duyarsın inşallah hayırlı olsun canım tekrar sağ Salim kucağımıza aldığımız günleri de görelim
Ay benim randevum da çarşamba günü inşallah kalplerini duyarım bendeİnşallahh kızlar çarsambaya da daha cok var
Maşallah maşallah canım benim sağlıkla büyüsünler. Küçük olduğu için görmemiştir. Hadi bakalım diğer gidişine kalp atışlarını da duyarsın inşallahKızlar ben kontrole bugun gittim, cumartesiyi bekleyemedim
Transferden önce 10 gün boyunca her gün tencere yemeği yaptım, yaptısından da 2’şer kavanoza sıcak sıcak koyup yeni kapakla ağzını kapattım canım.Bende onu merak ediorum üç günlük yaptık desek kavonoz hiç denemedim yaptinnmi öle dolaba valla süper olur o pratik başka neler yaptın senin üçüncü gün sanırım deme canim
O süpermiş işte.ya bugünlk yapçam bende cmt pazar benmki evde o yapsın birazda Allahtan yemek yapmasını beceriyor
Her tencere yemeğini koyuyorum ben.Maşallah kuzum iyi düşünmüşsün. Kavanoza hiç denemedim. Her yemeği koyabilir miyiz
Oyyyyy maşallah.Kızlar ben kontrole bugun gittim, cumartesiyi bekleyemedim