• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Geldim geldim 😍😍 betaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem 🤲🤲 Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle 🌸🌷💟
Yaa canım çok sevindim 🥰🥰 5+6 da kalbini duydunuz yani 🖤 bende çarşamba gidicem 5+5 oluyor inşallah bebeği görürüm ve duymasam da pıt pıt attığını görebilirim 🤲🏻🖤

Kız oyle deme, onlar da napsın, muallakta kalmamak ıcın, şöyle gümbür gümbür duyulsun istiyorlar 🥰
Öyle öyle şaka yapıyorum merkez çok yoğun hem kese hem kalp için çağırsalar daha da yoğun olurdu ☺️ İnşalah sağ Salim ilerlesin de 9. Haftada gel deşeler ağzımı açmam 😍

Öyle öyle şaka yapıyorum merkez çok yoğun hem kese hem kalp için çağırsalar daha da yoğun olurdu ☺️ İnşalah sağ Salim ilerlesin de 9. Haftada gel deşeler ağzımı açmam 😍
Aynen ben de oyle dusunuyorum, hersey yolunda desin, kalp sesını duymasam da olur.. Ama yeterki orada attığını bileyim. Zaten cok mınık oldugu ıcın zararlıymıs dıyorlar.

Bak burda adete gore 5+1im, 5.gün embrıyosu oldugu ıcın 5+3 cıkıyorum bu hesaplamada, yanı yumurtalama 14.gun gıbı kabul edilip otomatik hesaplıyor, benım dedıgım sey de buydu doktor benimkini 2 gun one cekebılır, veya bebek 2 gun onde gıdıyor diyebilir. Bunu soyleme ye çalısmıstım.. O yuzden adetın kacıncı gunu kavınıncı gun embrıyosu onemlı dedım..
aynen kuzum ben anladım zaten ne anlatmaya çalıstıgını;) blast olsn 3.gun olsn dr lar regl gününden gidiyor hiç umursamıyorlar blastmıs tupmüş;)) normal gebelk gibi devam ediyr takip

aynen kuzum ben anladım zaten ne anlatmaya çalıstıgını:KK66: blast olsn 3.gun olsn dr lar regl gününden gidiyor hiç umursamıyorlar blastmıs tupmüş:KK66:) normal gebelk gibi devam ediyr takip
Ya oyle de ıste. Konuyu Baska yere cekınce sinirim bozuldu. Ben burda kimseye üstünlük taslamıyorum. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya calıstım.

Geldim geldim 😍😍 betaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem 🤲🤲 Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle 🌸🌷💟
canım tek olsun sağlıklı olsun yeterki Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :dua: :KK200:

Kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok sukur hersey yolunda ultrasonda kac haftalık gözüktü

Ya oyle de ıste. Konuyu Baska yere cekınce sinirim bozuldu. Ben burda kimseye üstünlük taslamıyorum. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya calıstım.
bozulmasn sinirin sen hamilesin kuzum.öle ufak seylere canını sıkma aslında aynı seyın laciverti konustugumuz ama iletişim zor oluyor sanal ortamda. Herkes bildiği şekil davransın nihayetnde doğru bir tanedir;))

hayırlı olsun inşallah çok sevindim 😍😍

Ah gözün aydın canım çok sevindim🧿🧿🧿 sağlıkla büyüsün inşallah kucagına almak nasip olsun🌸
kaçıncı günde kan değerin kaçtı acaba merak ettim🙏

Back