- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.921
Ahh kuzum iki yıl oldu olmuyorİnşallah birdahaki ay hamiş olursun cnm hiç üzülme.doğal deniyorsun zaten elbwt olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh kuzum iki yıl oldu olmuyorİnşallah birdahaki ay hamiş olursun cnm hiç üzülme.doğal deniyorsun zaten elbwt olur
Çok şiddetli olmasada benimde ara ara sancım oluyor canımKızlar ya adet ağrısı gibi sancılarınız oluyor mu bazen benim sanki regl olacakmışım gibi karnım belim ağrıyor Sohrab @iklime_06 Ssevincli
Ne kadar zamandir deniyorsun canim? Üzülme insAllah olur denemelere devamRegl oldum bugün canım.
Hayırlı ugurlu olsun cnm maşallahh ikiz gibi kan sonucunAllah kucagına aldırsınYaa şoktayımm resmenn ben tek diye hazırlamıştım kendimi doktorum muhtemelen ikiz dedi yaa çok tuhaf bi his
Saol aşkoşartık rabbimin takdiri inşallah güzel olur bu seferCanim transfer tarihin belli olmus gözün aydin, insAllah bu defa saglikla tutunup ilerler yavrun sana dua edicem
canm gayet iyi benmde 13.gün 8.5mm di.Allah ol dedikten sonra hepsi bahane.gözün aydınkizlar bugun muayne olmaya gittim allah nasip ederse ayin 7. tranferim var bugun muaynede doktor suan 8.5 olmus rahim.kalinligi dedi sizce iyimi bu deger benim. regli baslangic tarihim 16 eylulde iste bugun 12. gun falan oluyor haftayada 22. gunumde koyacaklar insalalh iste
Bi sorun felan yok demi tüplerde sperm de vs?Ahh kuzum iki yıl oldu olmuyor
İki yıl oldu evleneli birkez oldu kalbi durduğu için Kürtaj oldum birdaha yok üç ay önce rahim filmi çekildim temiz çıktıNe kadar zamandir deniyorsun canim? Üzülme insAllah olur denemelere devam
Aynen oyle, sen hangi gun gideceksın cnmValla korkuyorum bazen artık bebeği ve kalbi duyana kadar rahat yok
Tüplerde yok canım bende pko var sadece esiminde hareketli sperm sayısı biraz düşükBi sorun felan yok demi tüplerde sperm de vs?
Yaa kuzum ben tutmadı derken bir tanesi tuttu dedim sonra bi baktık resmen iki tane tutmuş keseleri görmeden emin konuşmak istemiyorum ama doktor bile yüzde doksan ikiz dedi şoktayım hala Rabbime bin şükür ben çok tez canlı biriyim çok hareketliyim ikinci gün kalktım ben yani iş falan herşeyo yaptım yürüdüm çarşıya gittim hepdedmki biri kesin tutmadı demekki Rabbim verince veriyormuş çok şükür kuzum Darısı sana inşallah sende gel türkiyede yaptır olacak inşallah inanıyorum dualarım seninleCok güzel canim, unutmucam basta kendine yaptigin stresi ne hallere girdin yaa uzdun uzuldun bosu bosunaa bak ne güzel de geliyorlar kese icin tarih verdi mi, testten 2 gün sonra diyodun ya öyle miymis
Kuzumm evet çok teşekkür ederim doktorda ikizler muhtemelen dedi yüksek ihtimalle dedi şoktayım ben kendimi teke hazırlamıştım korkularım umarım Rabbimin gücüne gitmezYaaa maşallah çok güzel artmış degerin hadi hayirlisi olsun ikizler geliyor inşallah
Yumurtlamayı ovülasyonla çözersn ama ilerli hareketli önemli,bu durumda proxeed plus,impryl ve keçiboynuzu özü içmesi lazm (eşinin)bnlarla hamıle kalan cok kişi oldu.şahsen yakndan tanıdıklarmda varTüplerde yok canım bende pko var sadece esiminde hareketli sperm sayısı biraz düşük
Keçi boynuzu özü kullanıyoruz diğerlerinde yeni duyuyorumYumurtlamayı ovülasyonla çözersn ama ilerli hareketli önemli,bu durumda proxeed plus,impryl ve keçiboynuzu özü içmesi lazm (eşinin)bnlarla hamıle kalan cok kişi oldu.şahsen yakndan tanıdıklarmda var
Bunlar vitamin cnm.1kutusu 300civarı.reçetesiz de eczaneden alabılırsn.yakınen tanıdıgım bir arkds ta kullandı 25mlyn sperm 65miyn oldu hareketlılık artı,diğer bir arkdsında eşi azospermi vardı oda yenı dogurdu.bir üroloğa tüp bebek druna gidip danışabılırsn arastırabılırsn cnm.Keçi boynuzu özü kullanıyoruz diğerlerinde yeni duyuyorum
Anladim cnaim insAllah en kisa zamanda nasip olur canim, sogan kürü falan dene bi de istersenİki yıl oldu evleneli birkez oldu kalbi durduğu için Kürtaj oldum birdaha yok üç ay önce rahim filmi çekildim temiz çıktı
Hic korkma canim Rabbim sabrini da gücunu de verir InsAllah sagol canim Amin insAllahYaa kuzum ben tutmadı derken bir tanesi tuttu dedim sonra bi baktık resmen iki tane tutmuş keseleri görmeden emin konuşmak istemiyorum ama doktor bile yüzde doksan ikiz dedi şoktayım hala Rabbime bin şükür ben çok tez canlı biriyim çok hareketliyim ikinci gün kalktım ben yani iş falan herşeyo yaptım yürüdüm çarşıya gittim hepdedmki biri kesin tutmadı demekki Rabbim verince veriyormuş çok şükür kuzum Darısı sana inşallah sende gel türkiyede yaptır olacak inşallah inanıyorum dualarım seninle
ayy hadi insallahhh bakalim allahin izniylen mutlu haberler alalim insallah bakalim umarim sikintisiz ilerler herseyyHayırlı ugurlu olsun cnm maşallahh ikiz gibi kan sonucunAllah kucagına aldırsın
Saol aşkoşartık rabbimin takdiri inşallah güzel olur bu sefer
canm gayet iyi benmde 13.gün 8.5mm di.Allah ol dedikten sonra hepsi bahane.gözün aydın
Sen yazınca baktım hemen internetten hemen alicam tam anlamıyorum ben sperm testi sonucumuz geldi amaBunlar vitamin cnm.1kutusu 300civarı.reçetesiz de eczaneden alabılırsn.yakınen tanıdıgım bir arkds ta kullandı 25mlyn sperm 65miyn oldu hareketlılık artı,diğer bir arkdsında eşi azospermi vardı oda yenı dogurdu.bir üroloğa tüp bebek druna gidip danışabılırsn arastırabılırsn cnm.
İnşallah cnm .hayrlı güzel sonuclanırdı ugrasmayız daha fazla inşallah.progesterona ne zamn baslıcaksınayy hadi insallahhh bakalim allahin izniylen mutlu haberler alalim insallah bakalim umarim sikintisiz ilerler herseyy
At bana bakayım ben.yorumlarım sanaSen yazınca baktım hemen internetten hemen alicam tam anlamıyorum ben sperm testi sonucumuz geldi ama
ayy insallag canim ya insallah valla her anlamda cok yorucu bu durumİnşallah cnm .hayrlı güzel sonuclanırdı ugrasmayız daha fazla inşallah.progesterona ne zamn baslıcaksın