• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yaa şoktayımm resmenn ben tek diye hazırlamıştım kendimi doktorum muhtemelen ikiz dedi yaa çok tuhaf bi his 😃😃
Hayırlı ugurlu olsun cnm maşallahh ikiz gibi kan sonucun🥰🥰🥰Allah kucagına aldırsın
Canim transfer tarihin belli olmus gözün aydin, insAllah bu defa saglikla tutunup ilerler yavrun sana dua edicem 🤲🥰
Saol aşkoş🥰artık rabbimin takdiri inşallah güzel olur bu sefer
kizlar bugun muayne olmaya gittim allah nasip ederse ayin 7. tranferim var bugun muaynede doktor suan 8.5 olmus rahim.kalinligi dedi sizce iyimi bu deger benim. regli baslangic tarihim 16 eylulde iste bugun 12. gun falan oluyor haftayada 22. gunumde koyacaklar insalalh iste 🙏🙏
canm gayet iyi benmde 13.gün 8.5mm di.Allah ol dedikten sonra hepsi bahane.gözün aydın😚

Cok güzel canim, unutmucam basta kendine yaptigin stresi🤣 ne hallere girdin yaa uzdun uzuldun bosu bosunaa bak ne güzel de geliyorlar😍 kese icin tarih verdi mi, testten 2 gün sonra diyodun ya öyle miymis
Yaa kuzum ben tutmadı derken bir tanesi tuttu dedim sonra bi baktık resmen iki tane tutmuş 😃 keseleri görmeden emin konuşmak istemiyorum ama doktor bile yüzde doksan ikiz dedi 😃😃 şoktayım hala Rabbime bin şükür ben çok tez canlı biriyim çok hareketliyim ikinci gün kalktım ben yani iş falan herşeyo yaptım yürüdüm çarşıya gittim hepdedmki biri kesin tutmadı demekki Rabbim verince veriyormuş çok şükür kuzum Darısı sana inşallah sende gel türkiyede yaptır olacak inşallah inanıyorum dualarım seninle 😍

Tüplerde yok canım bende pko var sadece esiminde hareketli sperm sayısı biraz düşük
Yumurtlamayı ovülasyonla çözersn ama ilerli hareketli önemli,bu durumda proxeed plus,impryl ve keçiboynuzu özü içmesi lazm (eşinin)bnlarla hamıle kalan cok kişi oldu.şahsen yakndan tanıdıklarmda var

Keçi boynuzu özü kullanıyoruz diğerlerinde yeni duyuyorum
Bunlar vitamin cnm.1kutusu 300civarı.reçetesiz de eczaneden alabılırsn.yakınen tanıdıgım bir arkds ta kullandı 25mlyn sperm 65miyn oldu hareketlılık artı,diğer bir arkdsında eşi azospermi vardı oda yenı dogurdu.bir üroloğa tüp bebek druna gidip danışabılırsn arastırabılırsn cnm.

Yaa kuzum ben tutmadı derken bir tanesi tuttu dedim sonra bi baktık resmen iki tane tutmuş 😃 keseleri görmeden emin konuşmak istemiyorum ama doktor bile yüzde doksan ikiz dedi 😃😃 şoktayım hala Rabbime bin şükür ben çok tez canlı biriyim çok hareketliyim ikinci gün kalktım ben yani iş falan herşeyo yaptım yürüdüm çarşıya gittim hepdedmki biri kesin tutmadı demekki Rabbim verince veriyormuş çok şükür kuzum Darısı sana inşallah sende gel türkiyede yaptır olacak inşallah inanıyorum dualarım seninle 😍
Hic korkma canim Rabbim sabrini da gücunu de verir InsAllah 🤗 sagol canim Amin insAllah 😘

Hayırlı ugurlu olsun cnm maşallahh ikiz gibi kan sonucun🥰🥰🥰Allah kucagına aldırsın

Saol aşkoş🥰artık rabbimin takdiri inşallah güzel olur bu sefer

canm gayet iyi benmde 13.gün 8.5mm di.Allah ol dedikten sonra hepsi bahane.gözün aydın😚
ayy hadi insallahhh bakalim allahin izniylen mutlu haberler alalim insallah bakalim umarim sikintisiz ilerler herseyy🙏🙏🙏

Bunlar vitamin cnm.1kutusu 300civarı.reçetesiz de eczaneden alabılırsn.yakınen tanıdıgım bir arkds ta kullandı 25mlyn sperm 65miyn oldu hareketlılık artı,diğer bir arkdsında eşi azospermi vardı oda yenı dogurdu.bir üroloğa tüp bebek druna gidip danışabılırsn arastırabılırsn cnm.
Sen yazınca baktım hemen internetten hemen alicam tam anlamıyorum ben sperm testi sonucumuz geldi ama

İnşallah cnm .hayrlı güzel sonuclanırdı ugrasmayız daha fazla inşallah.progesterona ne zamn baslıcaksın
ayy insallag canim ya insallah valla her anlamda cok yorucu bu durum
valla 3.ekimde baslatiyor doktor 2 ampul seklinde gobekten vurucam iste sonra son bi 5. kontrolum var sonrasi iste trabfer sen ne durumdasin suanda

Back