• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ayy insallag canim ya insallah valla her anlamda cok yorucu bu durum
valla 3.ekimde baslatiyor doktor 2 ampul seklinde gobekten vurucam iste sonra son bi 5. kontrolum var sonrasi iste trabfer sen ne durumdasin suanda
rahim duvarı 3ekime kadr dahada kalınlasır zaten progesterona baslayınca kalınlasma duruyor cunku.ben de 13.unde gittim kntrole 8.5 tu dr 15inde progesterona baslattı tahmınen 9mm olmustr 14.gun 15gunlede basladk iğnelere 1ekım transfer verdi gerici bir süreç hakkaten panık atak olmassak iyidir;))

rahim duvarı 3ekime kadr dahada kalınlasır zaten progesterona baslayınca kalınlasma duruyor cunku.ben de 13.unde gittim kntrole 8.5 tu dr 15inde progesterona baslattı tahmınen 9mm olmustr 14.gun 15gunlede basladk iğnelere 1ekım transfer verdi gerici bir süreç hakkaten panık atak olmassak iyidir:KK66:)
ya bu 4. oldugu icin daha boyle biraz hevesim heycanim yok normallesti ama yinede tabiki tutacakmi tutmiycakmi sikinti var bende cunki yoruldum valla o yuzden insalalh son olursa super olacak 😁😁 bu arada rahim halinligi kac olmasi en iyisi trabfer icin

ya bu 4. oldugu icin daha boyle biraz hevesim heycanim yok normallesti ama yinede tabiki tutacakmi tutmiycakmi sikinti var bende cunki yoruldum valla o yuzden insalalh son olursa super olacak 😁😁 bu arada rahim halinligi kac olmasi en iyisi trabfer icin
Ya sımdı standartlara göre 7mm-14mm arası deniyor ortalama drlar 9mm istiyor.benm ilk transferde 7.2mm di cok asırı ümitsizdm tutmayacak nasl olsa die ilaçları bile kullanmadm ciddi söylüyrm sadece fitil attm.testi bile ölesine umursamazca yapmıstm ama tutmustu.nasipte varsa incelık kalınlk herşey bahane;)

Benim ve arkadaşım

Kızlarr benim beklenen misafirde geldi🥳🥳 şimdi hastaneye geldim pcr testi vericem. Şehir dışında olduğu için otobüsle gidebilmek için😬
Tureed Tureed canım var mı sende gelen giden
Ayy canım gözün aydın benimde bugün doktor la görüştüm estrofen vermişti onu bıraktırdı beş gün içinde gelir inşallah ama ağrım belli ediyo geliyorum ben die 😂 hastanede istermiki transfer için de bazı hastn istiomus

Yaa şoktayımm resmenn ben tek diye hazırlamıştım kendimi doktorum muhtemelen ikiz dedi yaa çok tuhaf bi his 😃😃

Ayyy canım çok sevindim tebrik ederim seni gözün aydın🧿🧿🧿 bulantıların erken başlama sebebi buymuş demek bak beta çok ilerlemiş🧿🙏 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah🤲

Canım çok güzel artmış değerler , maşallah 🧿 🥰28 çıkan değer için testi kaçıncı gün yapmıştın?Allah sağlıkla kucağına aldırır inşallah 🙏🤲🤲❤️💜
Cok sagol canım hepimiz saglikla kucağımıza alalım inşallah besinci gün emriyosuydu 8.gun yaptım ilk 28 çıkan 🥰🥰🥰

Nefes0858 Nefes0858 canim heyecanla seni bekliyoruz 😍
Geldim geldim 😍😍 betaya göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip tek kese gözüktü bebekde oluşmuş ve o minnacık kalbi atıyordu ❤❤ herşey yolunda çok şükür haftaya kalp atışını duymak için gidicem 🤲🤲 Rabbim hayırlısı ile bu yolda yürüyen herkese nasip etsin dualarım hepinizle 🌸🌷💟

Ben brdan hesaplıyrdm
Bak burda adete gore 5+1im, 5.gün embrıyosu oldugu ıcın 5+3 cıkıyorum bu hesaplamada, yanı yumurtalama 14.gun gıbı kabul edilip otomatik hesaplıyor, benım dedıgım sey de buydu doktor benimkini 2 gun one cekebılır, veya bebek 2 gun onde gıdıyor diyebilir. Bunu soyleme ye çalısmıstım.. O yuzden adetın kacıncı gunu kavınıncı gun embrıyosu onemlı dedım..

Back