• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbi 🥰dışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür 🙏Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyen herkese olsun inşallah 🙏

Selam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbi 🥰dışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür 🙏Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Gözün aydın canım benım ❤️darısı bizlere İnşallahh, ben de çok meraklanmaya basladım valla, betaya göre ıkız olabileceği soylenmıstı, belkı benım de tektir 🥰

Gözün aydın canım benım ❤️darısı bizlere İnşallahh, ben de çok meraklanmaya basladım valla, betaya göre ıkız olabileceği soylenmıstı, belkı benım de tektir 🥰
Allah razı olsun canım.Ben de o kadar hazırlamıştım ki ikize tek duyunca şaşırdım 😂Çevrem sağolsun ikiz annesi yaptı netlesmeden.Allah hangisi hayırlısıyla tek çift onu nasip etsin 🙏

Allah razı olsun canım.Ben de o kadar hazırlamıştım ki ikize tek duyunca şaşırdım 😂Çevrem sağolsun ikiz annesi yaptı netlesmeden.Allah hangisi hayırlısıyla tek çift onu nasip etsin 🙏
Aminn canım benım, saglıklı olsun yeterki hepsi basımızın tacı ❤️inşallah saglıcakla ilerler, kucagımıza aldıgımız gunlerı de konusuruz 🤲🏻❤️

Yaa canım çok sevindim 🥰🥰 5+6 da kalbini duydunuz yani 🖤 bende çarşamba gidicem 5+5 oluyor inşallah bebeği görürüm ve duymasam da pıt pıt attığını görebilirim 🤲🏻🖤
Allah razı olsun canım pıt pıt attığını gördüm duymak için haftaya gidicem inşallah sende görürsün canım 🤲❤ 5+6 yım bugün ama ultrasonda 6+1 cıktı 🤗

Bebegm bu siteden yaptım hep.ama ilk haftalarda hesaba göre çıkmıyor işte:KK66: bazen 1hafta önde yada geriden geliyor ama dr lar her halukarda regl gününü baz alıyor:KK66:))sen hele bir hamiş ol gerisi kolay
Ayy ağzından bal damlıyor yerim seni. Hepimiz hamiş olalım da hesaplamaya birini buluruz.🤭
Aman dikkat et kuzum kalabalıga girme cok maskeni tak, silahlarını al .yanına yaklaşan olursa çekinme sık bacağına😁😁
Ayy gerilerde en arkalarda durdum. Kız bide dilenci gelmiş para istiyor milletten. Bacım dedim bu neyin kafası millet harıl harıl öksürüyor 🤣🤣

Kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok sukur hersey yolunda ultrasonda kac haftalık gözüktü
Amin inşallah Allah razı olsun canım hersey yolunda çok şükür acaba kese gözükür mü boşmu dolumu derken bu günü de atlattım çok şükür 😊🤲ultrasonda 6+1 cıktı canım ❤

Ah gözün aydın canım çok sevindim🧿🧿🧿 sağlıkla büyüsün inşallah kucagına almak nasip olsun🌸
kaçıncı günde kan değerin kaçtı acaba merak ettim🙏
Allah razı olsun canım amin inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🤲 12.gün 757 14.gün 1687 cıktı değere göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip birisi tutmuş şükürler olsun 🤲

Ayy canım gözün aydın benimde bugün doktor la görüştüm estrofen vermişti onu bıraktırdı beş gün içinde gelir inşallah ama ağrım belli ediyo geliyorum ben die 😂 hastanede istermiki transfer için de bazı hastn istiomus
Oo süper o zaman canım ağrılar başladıysa gelir bi kaç güne😍
Valla bazıları istiyormuş ama bilmiyorum ki benim opu zamanında da istenmedi. Sanmıyorum transfer zamanında isteyeceklerini böyle şeyleri es geçiyorlar bazen 🤷‍♀️

canım çok sevindim bebeişi görmene tek olması bana daha iyi geliyor ikiz gebe sayfalarına bakıyorum gözüm korkmadı değil şimdiden

Oo süper o zaman canım ağrılar başladıysa gelir bi kaç güne😍
Valla bazıları istiyormuş ama bilmiyorum ki benim opu zamanında da istenmedi. Sanmıyorum transfer zamanında isteyeceklerini böyle şeyleri es geçiyorlar bazen 🤷‍♀️
Ben butun asamaalarda verdım, en streslısı de transfer oncesıydı, dusunsene rahım hazır, hormonları almaya baslamıssın, test pozitif cıkınca transfer iptal olur dedı hemsıre.. Nasıl heyecanla beklemiştim sonucu

Gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya inşallah benim doktorumda aynı şeyleri söyledi kalbi pıt pıt atıyordu benim emanetiminde 😍😍 aynen değer yanıltıcı olabiliyormuş ben ikiz diye hazırlamıştım kendimi doktora tekrar tekrar soruyorum tek kese mi diye 😂😂

Back