- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.981
Ssevincli canım sen kaç haftalık oldun ben bugün 6+3 teyim 2 hafta sonraya kontrol verdi doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aşkoyaaa iki muhabbetin belini kırmak lazım sen ben ve bebişler bol muhabbet gzl olurmüsait olunca ararsn bebegımmm benmmm
Canim tam 6 haftalik bugün bende haftaya gidicem inşallah hersey yolundadır kalp atışlarını duyarızSsevincli canım sen kaç haftalık oldun ben bugün 6+3 teyim 2 hafta sonraya kontrol verdi doktor
Gözün aydın canım benım darısı bizlere İnşallahh, ben de çok meraklanmaya basladım valla, betaya göre ıkız olabileceği soylenmıstı, belkı benım de tektirSelam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbi dışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Allah razı olsun canım.Ben de o kadar hazırlamıştım ki ikize tek duyunca şaşırdım Çevrem sağolsun ikiz annesi yaptı netlesmeden.Allah hangisi hayırlısıyla tek çift onu nasip etsinGözün aydın canım benım darısı bizlere İnşallahh, ben de çok meraklanmaya basladım valla, betaya göre ıkız olabileceği soylenmıstı, belkı benım de tektir
Aminn canım benım, saglıklı olsun yeterki hepsi basımızın tacı inşallah saglıcakla ilerler, kucagımıza aldıgımız gunlerı de konusuruzAllah razı olsun canım.Ben de o kadar hazırlamıştım ki ikize tek duyunca şaşırdım Çevrem sağolsun ikiz annesi yaptı netlesmeden.Allah hangisi hayırlısıyla tek çift onu nasip etsin
Amin canım inşallahAminn canım benım, saglıklı olsun yeterki hepsi basımızın tacı inşallah saglıcakla ilerler, kucagımıza aldıgımız gunlerı de konusuruz
Allah razı olsun canım pıt pıt attığını gördüm duymak için haftaya gidicem inşallah sende görürsün canım ❤ 5+6 yım bugün ama ultrasonda 6+1 cıktıYaa canım çok sevindim 5+6 da kalbini duydunuz yani bende çarşamba gidicem 5+5 oluyor inşallah bebeği görürüm ve duymasam da pıt pıt attığını görebilirim
Ayy ağzından bal damlıyor yerim seni. Hepimiz hamiş olalım da hesaplamaya birini buluruz.Bebegm bu siteden yaptım hep.ama ilk haftalarda hesaba göre çıkmıyor işte bazen 1hafta önde yada geriden geliyor ama dr lar her halukarda regl gününü baz alıyor))sen hele bir hamiş ol gerisi kolay
Ayy gerilerde en arkalarda durdum. Kız bide dilenci gelmiş para istiyor milletten. Bacım dedim bu neyin kafası millet harıl harıl öksürüyorAman dikkat et kuzum kalabalıga girme cok maskeni tak, silahlarını al .yanına yaklaşan olursa çekinme sık bacağına
Aynen canım tek olsun sağlıklı hayırlı olsun inşallah amin Allah razı olsun hayırlısı ile hepimizin kucağına aldığımız günler gelir inşallahcanım tek olsun sağlıklı olsun yeterki Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah Allah razı olsun canım hersey yolunda çok şükür acaba kese gözükür mü boşmu dolumu derken bu günü de atlattım çok şükür ultrasonda 6+1 cıktı canım ❤Kuzum sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah çok sukur hersey yolunda ultrasonda kac haftalık gözüktü
Allah razı olsun canım darısı isteyen herkese inşallahhayırlı olsun inşallah çok sevindim
Ben de dondurulmuş embriyo transferi olucam ekimde inşallah. 5. Gün embriyosu tek transfer yapılıcak
Hadi inşallah hayırlı müjdelere vesile olsun canım. Aramıza hoş geldin seni de ekliyorum listeye29 yaş 1. Deneme ekim 1 adet 5. Gün embriyo
Allah razı olsun canım amin inşallah hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 12.gün 757 14.gün 1687 cıktı değere göre ikiz olma ihtimali var demişti doktorum nasip birisi tutmuş şükürler olsun ❤Ah gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah kucagına almak nasip olsun
kaçıncı günde kan değerin kaçtı acaba merak ettim
Oo süper o zaman canım ağrılar başladıysa gelir bi kaç güneAyy canım gözün aydın benimde bugün doktor la görüştüm estrofen vermişti onu bıraktırdı beş gün içinde gelir inşallah ama ağrım belli ediyo geliyorum ben die hastanede istermiki transfer için de bazı hastn istiomus
canım çok sevindim bebeişi görmene tek olması bana daha iyi geliyor ikiz gebe sayfalarına bakıyorum gözüm korkmadı değil şimdidenSelam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbi dışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Bu ara herkes ikiz dedi ama benim de tek kese görüldü.Beta ile.cok ilgisi yok galiba.
Darısı bekleyen herkese olsun inşallah
Ben butun asamaalarda verdım, en streslısı de transfer oncesıydı, dusunsene rahım hazır, hormonları almaya baslamıssın, test pozitif cıkınca transfer iptal olur dedı hemsıre.. Nasıl heyecanla beklemiştim sonucuOo süper o zaman canım ağrılar başladıysa gelir bi kaç güne
Valla bazıları istiyormuş ama bilmiyorum ki benim opu zamanında da istenmedi. Sanmıyorum transfer zamanında isteyeceklerini böyle şeyleri es geçiyorlar bazen
Gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya inşallah benim doktorumda aynı şeyleri söyledi kalbi pıt pıt atıyordu benim emanetiminde aynen değer yanıltıcı olabiliyormuş ben ikiz diye hazırlamıştım kendimi doktora tekrar tekrar soruyorum tek kese mi diyeSelam kızlar ben de bugün kese için gittim.Cok şükür kese oluşmuş bebis bile vardi içinde pıt pıt atıyordu kalbi dışa vermedi küçük diye ama gözlerimle atışını gördüm şükür Haftaya dinleriz dedi.
Darısı bekleyen herkese olsun inşallah