2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Alıştırmasın. Uslu olsun miniklerin senı üzmesin.
Ama benı alıstırsın bebekken cok huysuz muşum muhtemelen 1i bana ceker

Ne yaparsak yapalım muhtemelen biri huysuz biri sakin olacak. Ne kadar ikiz tanıyıp gördüysem hep böyleydi.
Bebeler bana çeksin çok isterim ilk 40 gün eziyetim olmuş sadece sonra annem doğru düzgün ağlamazdın bile zorla ağlatırdık, hala ağlamayı bilmiyorsun o yüzden der

Allah'a ağlatmasın bu. Saatten sonra hep mutlu ol.

Aynen yaaa eşim diyo kii ayni oglumuzdaki gibi karnin sivri doktor yanilmamistir insallah yoksa herseyi pembe olucak diyo
Her doktora gidişimde onaylatıyorum tekrar tekrar bende hemen hemen her şeylerini aldım umarım olmaz bi sürpriz . Gerçi benim kızlar cinsiyet belirleme işleminden de geçti ama yine de korkuyorum

Tabi sıfır hareketsiz değil ama günde bir kaç kez ancak yakalıyorum , diğeri hep ben buradayım diyor hiçte uyumuyor mu anlamadım :)
Aman uyumasınlar 24 saat hareket etseler bi durun demem geçen soldakinin hareketlerini az hissettim bir sey oldu diye kafayı yiyecektim. Böyle şeyleri eşime de söylemiyorum hemen yüzü düşüyor morali bozuluyor daha çok stres oluyorum. Zaten bebekler yüzünden değil eşim yüzünden doğurcam doğurursam

Ayy Allahım bize de şöyle ayacıklarını görmeyi nasip et bizimkiler biraz daha büyüklerinde napacaklar bakalım kim kimi tekmeleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…