- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.230
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.161
Alıştırmasın. Uslu olsun miniklerin senı üzmesin.
Ama benı alıstırsın bebekken cok huysuz muşum muhtemelen 1i bana ceker
Allah'a ağlatmasın bu. Saatten sonra hep mutlu ol.Ne yaparsak yapalım muhtemelen biri huysuz biri sakin olacak. Ne kadar ikiz tanıyıp gördüysem hep böyleydi.
Bebeler bana çeksin çok isterim ilk 40 gün eziyetim olmuş sadece sonra annem doğru düzgün ağlamazdın bile zorla ağlatırdık, hala ağlamayı bilmiyorsun o yüzden der
Yine hareket var da diğeri kadar aktif olmayinca insan acaba bi sorun mu var diyorOlabilir mantıklı , sadece arada toplanıyor poposunu mu sırtını mı dayıyorsa top gibi oluyorlar :)
Allah'a ağlatmasın bu. Saatten sonra hep mutlu ol.
Napıyon kızHepimiz inşallahAmin
Yine hareket var da diğeri kadar aktif olmayinca insan acaba bi sorun mu var diyor
Peki oğlun kaç yaşında?Aynen yaaa eşim diyo kii ayni oglumuzdaki gibi karnin sivri doktor yanilmamistir insallah yoksa herseyi pembe olucak diyo
İse gitmek zor oluyor mu ikiz gebelikte?şimdi işteyim akşama atayım :)
Masa başı tamamen bilgisayar ile olan bir işim var , beni hiç zorlamadı şu ana kadar , stresi çok olan bir işte değil o yüzden ben rahatım :)İse gitmek zor oluyor mu ikiz gebelikte?
Tabi sıfır hareketsiz değil ama günde bir kaç kez ancak yakalıyorum , diğeri hep ben buradayım diyor hiçte uyumuyor mu anlamadım :)Yine hareket var da diğeri kadar aktif olmayinca insan acaba bi sorun mu var diyor
Evet çift yumurta doktor ayda bir gelmemi istiyor fazla radyasyon aldırmayalım bebeklere gerek yok diyor ben 15 günde bir gitmek istemiştim de böyle söyledi bekliycez artık napalım :)Amın hepimizden razı olsun. Cift yumurta mı sizinki de. Belli olmaz keyfine kalmış 1 hafta sonrada görebilirsin
Her doktora gidişimde onaylatıyorum tekrar tekrar bende hemen hemen her şeylerini aldım umarım olmaz bi sürpriz . Gerçi benim kızlar cinsiyet belirleme işleminden de geçti ama yine de korkuyorumAynen yaaa eşim diyo kii ayni oglumuzdaki gibi karnin sivri doktor yanilmamistir insallah yoksa herseyi pembe olucak diyo
Evet canımKuzu biri hareketli biri daha az hareketli onu mu diyorsun?
Kalp kalbe karşı dedikleri bu olsa gerekAynı anda yazdık iyi mi
Aman uyumasınlar 24 saat hareket etseler bi durun dememTabi sıfır hareketsiz değil ama günde bir kaç kez ancak yakalıyorum , diğeri hep ben buradayım diyor hiçte uyumuyor mu anlamadım :)
Aynen aynenEvet canım
Kalp kalbe karşı dedikleri bu olsa gerek
Ayy Allahım bize de şöyle ayacıklarını görmeyi nasip et bizimkiler biraz daha büyüklerinde napacaklar bakalım kim kimi tekmeleyecekAynen aynen
Ama hareket bakımından seninde suratına tekme atan bir yandaşın olsa sende hareketsiz olursunHareketli kızım sakin oğlumu paralar iken Bence bebem haklı kıpraşmamakta
Eki Görüntüle 2864121
Çek kafanı der gibi çok komiklerAynen aynen
Ama hareket bakımından seninde suratına tekme atan bir yandaşın olsa sende hareketsiz olursunHareketli kızım sakin oğlumu paralar iken Bence bebem haklı kıpraşmamakta
Eki Görüntüle 2864121
Çek kafanı der gibi çok komikler
Ayy Allahım bize de şöyle ayacıklarını görmeyi nasip et bizimkiler biraz daha büyüklerinde napacaklar bakalım kim kimi tekmeleyecek