- 1 Aralık 2019
- 5.679
- 23.055
- 30
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.181
7. Yasinin icindePeki oğlun kaç yaşında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7. Yasinin icindePeki oğlun kaç yaşında?
Cidden dokuz doğurmak dedikleri bu sanırım , sürekli hareket kontrol et biraz yürüdüm rahim ağzım kısaldımı , kasığım ağrıdı yoksa erken doğum mu diye diye bakalım kaçıncı haftaya gideceğim :)Aman uyumasınlar 24 saat hareket etseler bi durun demem geçen soldakinin hareketlerini az hissettim bir sey oldu diye kafayı yiyecektim. Böyle şeyleri eşime de söylemiyorum hemen yüzü düşüyor morali bozuluyor daha çok stres oluyorum. Zaten bebekler yüzünden değil eşim yüzünden doğurcam doğurursam
Benimki iki kız , tek yumurta ikizi .Burada çoğunluk bir kız bir erkek bebek bekliyor galiba. Sonra da iki kız, bazen tek iki erkek bekleyen benmişim gibi geliyor
Yesinler minnak ayaklarını kızlar cadı oluyor yaAynen aynen
Ama hareket bakımından seninde suratına tekme atan bir yandaşın olsa sende hareketsiz olursun Hareketli kızım sakin oğlumu paralar iken Bence bebem haklı kıpraşmamakta
Eki Görüntüle 2864121
Korkma canım genelde öyle benimkilerde öyleydi hafta ilerledikçe hareketleri daha belirgin oluyor ikisinin de,hatta gün geliyor hareketi az olan çılgınlar gibi kendini ordan oraya savururken diğeri parmağını oynatmıyor.Ama sen yine de hep dikkat et ikisi de hareket ediyor mu diyeHanımlar bir şey soracağım , sizinde bebeklerden biri çok hareketli ,diğeri daha az hareketli mi ? Hareketlerini hissettiğim zamandan beri böyle sağda ki maşallah hiç durmuyor , solda ki kendini gün içinde nadiren belli ediyor , bu durum beni çok tedirgin ediyor , sürekli dinlemeye başlıyorum kendimi . Pozisyondan kaynaklımı acaba hareketli olan baş aşağı , hareketsiz olan makat aşağı.
Canım kalça popo ağrıların normal ama herkesin başına gelmiyor şanslı gruptasın:))) bunun için ortopedi uzmanı ile de görüştüm şu an bile popomun ağrısından hep sola kaymış vaziyette oturuyorum artık sen hayal et:))Kabızlık için kuru kayısı dicem ama istikrarlı gitmek gerek sabah kahvaltıdan yarım saat,bi saat önce iki tane yerdim ilk günler fayda vermedi tam bırakacaktım ki bir haftadan sonra her gün tuvalete çıkabildimKızlar kabızlık çok ciddi bir sorun oluyor bende bir de gaz sancısı girdi mi ağrıyor bayağı.
Çok su içiyorum yürüyorum ama yetmiyor. Osmolaj alacağım sanırım
Bir de halsizlik oluyor gece uykuları huzursuz oluyor. Sol kalçam ağrıyor bazen. Sizde popo ağrısı oluyor mu? Et ağrısı gibi değil hareket edince oluyor sert bir zeminde oturursam mesela.
Gece yanımda 2 yastık var 2 yastıkla uyuyorum. Sağa sarılıyorum sola sarılıyorum sanırım böyle idare edebilirim.
Yine şanslı gruptayım :))) neyse çekeriz napalım baş ağrısı da çekiyorum ama ohss dönemi ağrıları dahil bir parol aldım sadece eskiden olsa neler neler içerdim ah be yavrularım sağ salim gelin inşallahdirek burun tıkanıklığım için bi kuru iliadin dalman sprey sıkıcambir arveles alcam oh missCanım kalça popo ağrıların normal ama herkesin başına gelmiyor şanslı gruptasın:))) bunun için ortopedi uzmanı ile de görüştüm şu an bile popomun ağrısından hep sola kaymış vaziyette oturuyorum artık sen hayal et:))Kabızlık için kuru kayısı dicem ama istikrarlı gitmek gerek sabah kahvaltıdan yarım saat,bi saat önce iki tane yerdim ilk günler fayda vermedi tam bırakacaktım ki bir haftadan sonra her gün tuvalete çıkabildim
Kızlar bu akşam küçük bir baygınlık geçirdim. Sanırım aşırı tansiyon düşmesi oldu. Şuan hastanedeyiz tahlil verdik ekg çekildi. Tedbir amaçlı serum veriyorlar şuan. Sonuçlarım da temiz çıkar inşallah. Nöbetçi kadın doğumcu olmadığından usg bakamadıkar ama allahtan hareketlerini hissediyorum bebeklerin.
Sağol canım. Sende de oldu mu baygınlık? Hiç okumamıştım baygınlıkla ilgili, daha dikkat edeyim.Tam zamanları baygınlıkların dikkat etmen lazım. Banyo yapacağın zamanlar filan yanında mutlaka biri bulunsun artık. Geçmiş olsun. Haberdar et yine bizi
Geçmiş olsun kuzucum aman dikkat et kendine yanlış mı hatırlıyorum tuzsuz şekersiz beslen demişti doktor. Acaba ondan mı oldu. Fazla çıkarınca da hemen vücutta hissediliyor etkisi. Ama sık yaşanan bir durum bu tarz tansiyon düşüklüğü sonucu hafif baygınlıklar.Kızlar bu akşam küçük bir baygınlık geçirdim. Sanırım aşırı tansiyon düşmesi oldu. Şuan hastanedeyiz tahlil verdik ekg çekildi. Tedbir amaçlı serum veriyorlar şuan. Sonuçlarım da temiz çıkar inşallah. Nöbetçi kadın doğumcu olmadığından usg bakamadıkar ama allahtan hareketlerini hissediyorum bebeklerin.
Sağol canım. Sende de oldu mu baygınlık? Hiç okumamıştım baygınlıkla ilgili, daha dikkat edeyim.
Gecmis olsun canm dikkat et kendine yalnz kalmamaya calis evde.. bebisleri hissediyosan sorun yok saglıkla dön evine biran evvelKızlar bu akşam küçük bir baygınlık geçirdim. Sanırım aşırı tansiyon düşmesi oldu. Şuan hastanedeyiz tahlil verdik ekg çekildi. Tedbir amaçlı serum veriyorlar şuan. Sonuçlarım da temiz çıkar inşallah. Nöbetçi kadın doğumcu olmadığından usg bakamadıkar ama allahtan hareketlerini hissediyorum bebeklerin.
Yok canım benim bir sıkıntım yoktu ama sanırım açlıktan tansiyonum düştü bi anda ona istinaden de bayılmışım.Geçmiş olsun kuzucum aman dikkat et kendine yanlış mı hatırlıyorum tuzsuz şekersiz beslen demişti doktor. Acaba ondan mı oldu. Fazla çıkarınca da hemen vücutta hissediliyor etkisi. Ama sık yaşanan bir durum bu tarz tansiyon düşüklüğü sonucu hafif baygınlıklar.
Anladım kuzum geçmiş olsun tekrarYok canım benim bir sıkıntım yoktu ama sanırım açlıktan tansiyonum düştü bi anda ona istinaden de bayılmışım.
Benim de normalde yok şeker ama babaanne babada sınırda idi bende de çıkacak diye korkuyorum o yüzden dikkat ediyorum ama ara ara düşüyor benim tansiyonum. Gebelik öncesi var bayılmışlığım.Ben geçen okumuştum dikkat ediyorum o yüzden ona. Çünkü polikistik olmama rağmen şekerim yoktu benim. Şimdi gebelikte çıktı. Baygınlık hayatımda hiç geçirmedim kesin geçiririm dedim.
Benim de normalde yok şeker ama babaanne babada sınırda idi bende de çıkacak diye korkuyorum o yüzden dikkat ediyorum ama ara ara düşüyor benim tansiyonum. Gebelik öncesi var bayılmışlığım.
Geçmiş olsun kuzum benim hep yanında yakında sudur çerezdir bulundur aç kalmamaya çalış.Benim de normalde yok şeker ama babaanne babada sınırda idi bende de çıkacak diye korkuyorum o yüzden dikkat ediyorum ama ara ara düşüyor benim tansiyonum. Gebelik öncesi var bayılmışlığım.
Sağol canım. Valla eşim acayip korktu. Bu hafta 2 günlüğüne şehir dışına çıkacaktı hemen iptal etti, dedi bırakamam seni yalnız.Gecmis olsun canm dikkat et kendine yalnz kalmamaya calis evde.. bebisleri hissediyosan sorun yok saglıkla dön evine biran evvel
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Sağol canım. Valla eşim acayip korktu. Bu hafta 2 günlüğüne şehir dışına çıkacaktı hemen iptal etti, dedi bırakamam seni yalnız.