2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Cidden dokuz doğurmak dedikleri bu sanırım , sürekli hareket kontrol et biraz yürüdüm rahim ağzım kısaldımı , kasığım ağrıdı yoksa erken doğum mu diye diye bakalım kaçıncı haftaya gideceğim :)

Korkma canım genelde öyle benimkilerde öyleydi hafta ilerledikçe hareketleri daha belirgin oluyor ikisinin de,hatta gün geliyor hareketi az olan çılgınlar gibi kendini ordan oraya savururken diğeri parmağını oynatmıyor.Ama sen yine de hep dikkat et ikisi de hareket ediyor mu diye

Canım kalça popo ağrıların normal ama herkesin başına gelmiyor şanslı gruptasın:))) bunun için ortopedi uzmanı ile de görüştüm şu an bile popomun ağrısından hep sola kaymış vaziyette oturuyorum artık sen hayal et:))Kabızlık için kuru kayısı dicem ama istikrarlı gitmek gerek sabah kahvaltıdan yarım saat,bi saat önce iki tane yerdim ilk günler fayda vermedi tam bırakacaktım ki bir haftadan sonra her gün tuvalete çıkabildim

Yine şanslı gruptayım :))) neyse çekeriz napalım baş ağrısı da çekiyorum ama ohss dönemi ağrıları dahil bir parol aldım sadece eskiden olsa neler neler içerdim ah be yavrularım sağ salim gelin inşallahdirek burun tıkanıklığım için bi kuru iliadin dalman sprey sıkıcambir arveles alcam oh miss
Oje sürcem zararlıdır diye onu bile sürmüyorum kokusunu çekmeyeyim diye
Vegan şampuanla yıkanıyorum ahshs ben biraz bokunu çıkarmış da olabilirim afedersiniz ama iyi böyle bir yandan da memnunum :)

Kızlar bu akşam küçük bir baygınlık geçirdim. Sanırım aşırı tansiyon düşmesi oldu. Şuan hastanedeyiz tahlil verdik ekg çekildi. Tedbir amaçlı serum veriyorlar şuan. Sonuçlarım da temiz çıkar inşallah. Nöbetçi kadın doğumcu olmadığından usg bakamadıkar ama allahtan hareketlerini hissediyorum bebeklerin.

Tam zamanları baygınlıkların dikkat etmen lazım. Banyo yapacağın zamanlar filan yanında mutlaka biri bulunsun artık. Geçmiş olsun. Haberdar et yine bizi

Geçmiş olsun kuzucum aman dikkat et kendine yanlış mı hatırlıyorum tuzsuz şekersiz beslen demişti doktor. Acaba ondan mı oldu. Fazla çıkarınca da hemen vücutta hissediliyor etkisi. Ama sık yaşanan bir durum bu tarz tansiyon düşüklüğü sonucu hafif baygınlıklar.

Sağol canım. Sende de oldu mu baygınlık? Hiç okumamıştım baygınlıkla ilgili, daha dikkat edeyim.

Ben geçen okumuştum dikkat ediyorum o yüzden ona. Çünkü polikistik olmama rağmen şekerim yoktu benim. Şimdi gebelikte çıktı. Baygınlık hayatımda hiç geçirmedim kesin geçiririm dedim.

Gecmis olsun canm dikkat et kendine yalnz kalmamaya calis evde.. bebisleri hissediyosan sorun yok saglıkla dön evine biran evvel

Yok canım benim bir sıkıntım yoktu ama sanırım açlıktan tansiyonum düştü bi anda ona istinaden de bayılmışım.

Ben geçen okumuştum dikkat ediyorum o yüzden ona. Çünkü polikistik olmama rağmen şekerim yoktu benim. Şimdi gebelikte çıktı. Baygınlık hayatımda hiç geçirmedim kesin geçiririm dedim.
Benim de normalde yok şeker ama babaanne babada sınırda idi bende de çıkacak diye korkuyorum o yüzden dikkat ediyorum ama ara ara düşüyor benim tansiyonum. Gebelik öncesi var bayılmışlığım.

Benim de normalde yok şeker ama babaanne babada sınırda idi bende de çıkacak diye korkuyorum o yüzden dikkat ediyorum ama ara ara düşüyor benim tansiyonum. Gebelik öncesi var bayılmışlığım.

Şekeri çok kafana takma halledilir bir şekilde, sen bayılmalarına dikkat et. Sık sık ye kendini aç bırakma aman.

Geçmiş olsun kuzum benim hep yanında yakında sudur çerezdir bulundur aç kalmamaya çalış.
Benim de düşerdi muhtemelen de hep bişeyler yemeye dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…