- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #12.201
Sağol canım, aslında dikkat ediyorum. Hatta tam yemek yerken olduGeçmiş olsun kuzum benimhep yanında yakında sudur çerezdir bulundur aç kalmamaya çalış.
Benim de düşerdi muhtemelen de hep bişeyler yemeye dikkat ediyorum.
Sağol canım, daha iyiyim. Zaten ayılınca da iyiydim de tedbir amaçlı geldik. Şuan tostumu yedim doktoru bekliyorum sonuçlar içinGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Çok iyi yapmıs canım ya dikkat etmek lazm.. banyonu kesinlikle evde tekken yapma ac kalmamaya calis gececektir insallahSağol canım. Valla eşim acayip korktu. Bu hafta 2 günlüğüne şehir dışına çıkacaktı hemen iptal etti, dedi bırakamam seni yalnız.
Bende de olmuştu, hatta kulaklarımda bir uğultu, tıkanıklık olmuştu, bir de ayrıntılı ultrason çektirirken yaşadım,çok kötü oldum, doktor hemen limonlu soda içmemi söyledi, kendime geldim sonra. Böyle tansiyon düşmeleri yasanabiliyormis , soda içmek iyi geliyor.Kızlar bu akşam küçük bir baygınlık geçirdim. Sanırım aşırı tansiyon düşmesi oldu. Şuan hastanedeyiz tahlil verdik ekg çekildi. Tedbir amaçlı serum veriyorlar şuan. Sonuçlarım da temiz çıkar inşallah. Nöbetçi kadın doğumcu olmadığından usg bakamadıkar ama allahtan hareketlerini hissediyorum bebeklerin.
Çok geçmiş olsunKızlar bu akşam küçük bir baygınlık geçirdim. Sanırım aşırı tansiyon düşmesi oldu. Şuan hastanedeyiz tahlil verdik ekg çekildi. Tedbir amaçlı serum veriyorlar şuan. Sonuçlarım da temiz çıkar inşallah. Nöbetçi kadın doğumcu olmadığından usg bakamadıkar ama allahtan hareketlerini hissediyorum bebeklerin.
Geçmiş olsun canım benım.Sağol canım, daha iyiyim. Zaten ayılınca da iyiydim de tedbir amaçlı geldik. Şuan tostumu yedim doktoru bekliyorum sonuçlar için
Bende de olmuştu, hatta kulaklarımda bir uğultu, tıkanıklık olmuştu, bir de ayrıntılı ultrason çektirirken yaşadım,çok kötü oldum, doktor hemen limonlu soda içmemi söyledi, kendime geldim sonra. Böyle tansiyon düşmeleri yasanabiliyormis , soda içmek iyi geliyor.
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar. Sonuçlar çıktı biraz beyaz kan hücrelerim yüksekmiş. Dedim doktorumla görüşürüm. Evdeyiz uyuyup uyanınca iyice kendime gelirimGeçmiş olsun canım benım.
Maşallah hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kavuak nasip etsin.Benim de başımda tuhaf bir durum var 5.5 hafta iken özelde ultrasona girdim bir kese var dedi on gün sonra bebek ve kalp atışı için gel dedi benim sekizinci gün lekelenmem oldu pazar gününe denk geldiğinden devlet kadın dogum acile gittim.iki kesem olduğu birinin 6+3 oldu birinin 4+3 olduğu geç döllenme olabilecegi kesenin takip edilmesi gerektiği on gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi zaten dolmazsa kendiliğinden yok olur dedi.Ama ozeldeki doktora bir gün sonra gittiğimde bebek olan kesenin 7 haftalık diğerinin ise beş buçuk hafta olduğunu söyledi çift başlayıp tek devam etmiş olabilir yok olur zamanla dedi.Madem öyle o zamn neden en başta tek kese Var dedi kafam allak bullakMerhaba güzel anneler, dün 6+2 de muayenem vardı, karından bakınca bebeklerden birini tam göremedi doktorum, vajinal bakmak istedi. İki bebeği de gördük, kalp atışlarını duyduk. Kaybolan ikiz sendromunu sordum ama artık bu saatten sonra çok düşük ihtimal dedi. Gebelik boyunca riskin hep olduğunu ama güzel düşünmemiz gerektiğini söyledi. İkiz bebekler çocukluk hayalimdi çok şükür gerçek oluyor. Nasıl mutluyum anlatamam, bu grubun enerjisi bana çok iyi geliyor, güzel haberleri sizinle de paylaşmak istedim
Benim de ikinci kese daha sonra görünmüştü bazen olabiliyor öyle şeyler. İnşallah sagliklidir bebeğiniz sizinle kalir. Devlet hastanesindeki cihazlar eski olabiliyor o yüzden yanlış ölçüm yapabiliyor bana devlet hastanesindeki doktor kesen bozuk düşük yapacaksın demiştiMaşallah hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kavuak nasip etsin.Benim de başımda tuhaf bir durum var 5.5 hafta iken özelde ultrasona girdim bir kese var dedi on gün sonra bebek ve kalp atışı için gel dedi benim sekizinci gün lekelenmem oldu pazar gününe denk geldiğinden devlet kadın dogum acile gittim.iki kesem olduğu birinin 6+3 oldu birinin 4+3 olduğu geç döllenme olabilecegi kesenin takip edilmesi gerektiği on gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi zaten dolmazsa kendiliğinden yok olur dedi.Ama ozeldeki doktora bir gün sonra gittiğimde bebek olan kesenin 7 haftalık diğerinin ise beş buçuk hafta olduğunu söyledi çift başlayıp tek devam etmiş olabilir yok olur zamanla dedi.Madem öyle o zamn neden en başta tek kese Var dedi kafam allak bullak
Sağol canım, hiç birimize göstermesinnicecream gecmis olsun cnm bi daha gstermesin rabbim
Günaydın. Hiç endişelenme. Şu haftada ben bile yaşıyorum aynısını. Bazen yumuşacık oluyor karnım sanki hamile gerginliği yok gibi. Tam kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ilk haftalarda yediklerin içtiklerinden bile değişiyor göbüş boyutuGünaydın kızlar ben biraz endişeliyim günlerdir buraya göbeğim çıktı diyordum ya. Bu sabah inmişti biraz çok korktum. Lavaboya filanda çıkmadım yani öbür türlü bir şey değil. Ayy önce çıktı erkenden diyordum şimdi niye böyle oldu diye kendimi yiyorum. Olumsuz bir şey yoktur inşallahOlabilir mi böyle
Ayy Allah razı olsunGünaydın. Hiç endişelenme. Şu haftada ben bile yaşıyorum aynısını. Bazen yumuşacık oluyor karnım sanki hamile gerginliği yok gibi. Tam kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama ilk haftalarda yediklerin içtiklerinden bile değişiyor göbüş boyutu
Aynen canım benim de hep öyle gidiyorEvet 4-5 gün kadar önde bu hareketli olan , başından beri öyleydi zaten :)
Benim de cift yumurta iki erkek oldugunu ogrendiikBurada çoğunluk bir kız bir erkek bebek bekliyor galiba. Sonra da iki kız, bazen tek iki erkek bekleyen benmişim gibi geliyor
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlenSağol canım, aslında dikkat ediyorum. Hatta tam yemek yerken olduyemek yiyemedim serum bitti diyorum açım bana yemek verin
Amin inşallah ikisini aynı anda mi gormustunuzBenim de ikinci kese daha sonra görünmüştü bazen olabiliyor öyle şeyler. İnşallah sagliklidir bebeğiniz sizinle kalir. Devlet hastanesindeki cihazlar eski olabiliyor o yüzden yanlış ölçüm yapabiliyor bana devlet hastanesindeki doktor kesen bozuk düşük yapacaksın demişti
Hayır ilk 2 muayenede tek kese göründü biri 7 haftalıkken diğeri 6 haftalık olarak sonradan göründüAmin inşallah ikisini aynı anda mi gormustunuz
Altı haftalık olduğu cin onda da bebek vardı değil mi bakalım bende beş buçuk hafta dedikten bir hafta sonra gideceğim pazartesi günü kese büyüyüp içi dolmuş mu diye inşallah hayırlısı olur beni tereddütle sokan ozeldeki doktorun sadece bir şeye inanıp diğerine ihtimal vermeyip olması ve bunu yaparken de hafta olarak daha erken olmamHayır ilk 2 muayenede tek kese göründü biri 7 haftalıkken diğeri 6 haftalık olarak sonradan göründü